FB nin son maçında sarı kart gören ve önümüzdeki hafta oynanacak maçta cezalı duruma geçen bu iki oyuncu için,
FB KARŞITI, SORUMSUZ MEDYA ve YAZARLAR,
bu iki oyuncunun, Noel tatiline erken gitmek amacıyla,
kasıtlı olarak sarı kart gördüklerini yazdılar.
YALANCILARIN bilmediği ise
Luganonun eşinin hamile olduğu ve doktorların seyahat yasağı koyduğuydu.
Lugano bugün yaptığı açıklamada, bu durumu anlattı ve yalanladı.
İşte FB sitesindeki yalanlama;
Uruguaylı defans oyuncumuz Diego Alfredo Lugano, Noel tatiline erken çıkmak için, son oynadığımız Antalyaspor maçında kasti sarı kart gördüğü şeklindeki iddiaları sert bir şekilde yalanladı. Bu iddiaların bilgisizce ortaya atıldığını söyleyen Lugano, çünkü eşinin hamile olduğunu, yakında doğum yapacağı için hiçbir yere hareket edemediklerini, eşi ve çocuklarıyla birlikte Noel tatilini Türkiye'de geçireceğini söyledi. Antalyaspor maçından sonra yapılan "Lugano tatile erken çıkmak için kasti sarı kart gördü" iddialar üzerine, oyuncumuz Dieogo Lugano resmi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Basından bu konuda yakınan, haber ve yorumların bilgisizce yapıldığını ileri süren Lugano, "Ben zaten Noeli burada geçirmek zorundayım. Çünkü eşim hamile ve çok yakında doğum yapacak. Bu nedenle hiçbir yere hareket edemiyoruz. Zaten Noel tatilini eşim ve çocuklarımla birlikte Türkiye'de geçireceğim. Niye ben kasıtlı olarak kart göreyim? Bu konu beni de çok rahatsız eden bir konu. Çünkü ben oynadığım tüm maçlarda adeta maçı yaşıyorum. Kendimi inanılmaz derecede yaptığım işe motive ediyorum. Bu sırada oyundan başka hiçbir şeyi düşünmüyorum. Maç içinde böyle hesaplar yapacak vaktim bile yok. Eksik ve yanlış bilgilerle yapılan bu yanlış haberleri üzüntüyle karşılıyorum" diye konuştu.
Fenerbahçe Medyası diye bir kavramı ağızlarında sakız yapıp dolaşanlara ders olsun.
selamlar
Bu takımın gelmiş geçmiş en yürekli stoperlerindensin.
Seni seviyoruz
bu adamların yediği para haram ya kafan sallamasyton haberlerle insanlara iftira ederek yalan haberlerle para kazanıyorlar
NTVSPOR yorumlarından alıntıdır
Türkiye deysen büyüklerde oynuyosan hele bide FB'deysen yolda kafasına taş düşen senden bilir. Bu kadar polemiğe meraklı başka toplum var mıdır acaba? lugano kart görüyor,sonra 1'dk. boyunca lugano mimik fln yapcak mı diye zoom yapılıyor. Ya tutarsa!(bayrak hareketini kart diye özete bile koymalarını unutmadık!).
Holosko gol atar, gol anı kenarda Bobo 50 kere gösterilir. Belki bi yan bakar da "bobo sevinmedi!" deriz diye. Lugano tekmeye kafasını sokuyor her maç daha napsın! Lugano İngiltere ve İtalya'da oynasa burada gördüğünün yarısını bile görmez. İngiltere,İspanya ve İtalya liglerinde,kasti faule af yok ama sert oyuna izin var. Lugano da sert oynuyor,Şampiyonlar Ligi'nde neden Türkiyedeki kadar kart görmüyor acaba Lugano iyi cevap vermiş helal valla. Baros ve Lincoln gibi hakemi aldatmaya da çalışmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme