baslıktda dedıgm gıbı aranıor _KucuK_PiCaN_ ve dr.Turk pokemon nıcklerım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
quote:Orijinalden alıntı: Matrakanben sucını var verim istersen ne verircen ama ona görebndede lugiah vr ariados vrsa ver yoksa başka bişeyle değişiriz
quote:Orijinalden alıntı: Matrakanben sucını var verim istersen ne verircen ama ona göresn bsıy sole bn karr werım pokemn nıcklerım _KucuK_PiCaN_ ve dr.Turk sn bunlara bak bı
quote:Orijinalden alıntı: EvrimDışıbndede lugiah vr ariados vrsa ver yoksa başka bişeyle değişirizAlıntıları Göster Dark Squirtle Level: 15 HP: 60 Exp: 7937 ver sana sucini verim en iyi teklif bu heralde
quote:Orijinalden alıntı: pokemon_ustasısn bsıy sole bn karr werım pokemn nıcklerım _KucuK_PiCaN_ ve dr.Turk sn bunlara bak bıAlıntıları Göster aırdas yok alex_alex benısenıvarya olur bn kayuyom trdeye
quote:Orijinalden alıntı: pokemon_ustasısn bsıy sole bn karr werım pokemn nıcklerım _KucuK_PiCaN_ ve dr.Turk sn bunlara bak bıAlıntıları Göster bn senden metal graudon istiom ok mu
quote:Orijinalden alıntı: EvrimDışıbn senden metal graudon istiom ok muAlıntıları Göster benimkinede bi cevab yaz ewet veya hayır diye bekliyorum
quote:Orijinalden alıntı: Matrakanbenimkinede bi cevab yaz ewet veya hayır diye bekliyorumAlıntıları Göster olur
quote:Orijinalden alıntı: EvrimDışıbndede lugiah vr ariados vrsa ver yoksa başka bişeyle değişirizAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: alex_alex bndede lugiah vr ariados vrsa ver yoksa başka bişeyle değişiriz bende var ariados ama normal
quote:Orijinalden alıntı: Mr.Mquote:Orjinalden alıntı: alex_alex bndede lugiah vr ariados vrsa ver yoksa başka bişeyle değişiriz bende var ariados ama normalAlıntıları Göster cm ne istion bak trade ve yedeklerime
quote:Orijinalden alıntı: Mr.Mquote:Orjinalden alıntı: alex_alex bndede lugiah vr ariados vrsa ver yoksa başka bişeyle değişiriz bende var ariados ama normalAlıntıları Göster sucini tradeye koydum teklifini bekliyorum acelem var cabuk olursa sevinirim
quote:Orijinalden alıntı: Matrakansucini tradeye koydum teklifini bekliyorum acelem var cabuk olursa sevinirimAlıntıları Göster olm dark suqertula werıom bn onu lugıa warsa olur
quote:Orijinalden alıntı: pokemon_ustasıolm dark suqertula werıom bn onu lugıa warsa olurAlıntıları Göster lugia yok Suicune vercem dark sikörtıla
quote:Orijinalden alıntı: pokemon_ustasıolm dark suqertula werıom bn onu lugıa warsa olurAlıntıları Göster oyundakı adın neydı _gengar_
quote:Orijinalden alıntı: pokemon_ustasıoyundakı adın neydı _gengar_Alıntıları Göster olm ordasmn oyundakı adın nyedı tamm sucıne alıom snden
quote:Orijinalden alıntı: pokemon_ustasıolm ordasmn oyundakı adın nyedı tamm sucıne alıom sndenAlıntıları Göster fevzi63
quote:Orijinalden alıntı: EvrimDışıcm ne istion bak trade ve yedeklerimeAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: alex_alex cm ne istion bak trade ve yedeklerime d/s ver yeter lvl farketmez