Şimdi Ara

LÜKS ARAÇ ( CORVETTE ) Kiralama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir Corvette'i burada birkaç firmadan bulabilirsiniz zaten ancak. Bu kadar da çetrefilli düşünceye sahip iseniz, kararsızlık ve güvensizlik varsa düşünmeyin bi zahmet. Zaten 1-2 firma var bunlar size bakar siz talep etseniz de size vermez kişiye bakarlar. Kimse aracının pert olmasını istemez zaten bu firmaların ücretleri de Avis gibi firmalardan yüksek. Ve tecrübenize dair de birşey oluşmazsa kafalarında günlük vermezler.
  • Türkiyede düğün arabası dışında araç kiralanmaz.
  • Şahsen ben araç kiralasam arkadaş bi tur istese bile vermem. He kendi arabam olsun, alsın 1 hafta sonra getirsin ama kiralık araba olduğu zaman iş değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnlyLove

quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

quote:

Orijinalden alıntı: OnlyLove

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

Kiraladığınız araç full kaskolu bile olsa yattığı günlerin parasını sizden isterler. Böyle numune bir aracın parçalarıda bilindiği stoklarda pek olmaz. Araç 2 ay yatsa en iyi ihtimalle, günlük 400 liradan yattı parasını ödeyebilecek misiniz ?

Yattığı günlerin parasını istemek gibi bir hakları varmı? İlk defa duyuyorum.

Yani sözleşmeyi çok iyi okumak lazım o zaman. Ama sözleşmede olmamasına rağmen böyle bir şey talep ederlerse zorla ( ne bileyim dayakla yada darpla ) o zaman o iş değişir....

Adamin kicindan siringayla kan alirlar haberin yok

Merak etme koç bizimde kendi çapımızda dayılarımız var kimin kıçından kim kan alıyor o zaman gösteririz.

Bu is ayi'ya dayi'ya bakmaz bilege bakar yigidim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Avis yada budget dışında başka firmalardan kiralama yapmayın. (Bu firmalardan da kiralama yaparken + ücret ödeyip ful sigortanızı yaptırın)

En ufak kazada donunuza kadar alırlar..

3-5 kuruş eline para geçmiş çocukların böyle boş işlerle hava atmaya çalışmasına anlam veremiyorum.. Sonra bi kaza olduğunda ağlamaya başlar o arkadaşın ben bunu nasıl ödeyecem diye.

Hayırdır hocam öyle 3-5 kuruş çocuk felan? Sonuçta adam en yakın arkadaşım ayıp olmuyormu? Ağlarsada kendi babasına anasına ağlar size ne oluyor ki?

size ne diyosan gelip burada sormayacaksın.. Belli ki bu işlerden hiç anlamayan cahil bir arkadaşsın

Çocuk lafından bakıyorum çok etkilendin , baya bi üstüne aldın , yoksaa ???

yine 13-14 yaşında fakat kendini 25 yaşında gösteren forum üyesi sendromlarından biriyle karşı karşıyamıyız ???

Başlığın 100% fake olduğunu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 22 Şubat 2013; 19:46:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: daturkishulan

forumda amma cok corvette kiralamak isteyen varmis. bence forumun gencleri aralarinda para toplasin 100bine bi corvette alsin. adam basi 50 liradan 2000 ortak iste hergun birinde kalsa 5 yilda bir binersiniz

arada da kiraya verirsiniz ekmek tekneniz olur. gunluk 500lira/2000kisi = 25 kurus. az para degil ceyrek simit eder.

• quote:

quote:

quote:

Avis yada budget dışında başka firmalardan kiralama yapmayın. (Bu firmalardan da kiralama yaparken + ücret ödeyip ful sigortanızı yaptırın)

3-5 kuruş eline para geçmiş çocukların böyle boş işlerle hava atmaya çalışmasına anlam veremiyorum.. Sonra bi kaza olduğunda ağlamaya başlar o arkadaşın ben bunu nasıl ödeyecem diye.

Hayırdır hocam öyle 3-5 kuruş çocuk felan? Sonuçta adam en yakın arkadaşım ayıp olmuyormu? Ağlarsada kendi babasına anasına ağlar size ne oluyor ki?

size ne diyosan gelip burada sormayacaksın.. Belli ki bu işlerden hiç anlamayan cahil bir arkadaşsın

yine 13-14 yaşında fakat kendini 25 yaşında gösteren forum üyesi sendromlarından biriyle karşı karşıyamıyız ???

Adam akıllı yorum yapacaksan yap yoksa yapma. Benle öyle ceksin li caksınlı konuşma.

Adam benim yakın bir arkadaşım evet , ona söylenen laf banada söylenmiş sayılır.

22 yaşındayım ayrıca, hangi konuyu açıp hangi konuyu açmayacağımı sana soracak değilim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Adam akıllı yorum yapacaksan yap yoksa yapma. Benle öyle ceksin li caksınlı konuşma.

Adam benim yakın bir arkadaşım evet , ona söylenen laf banada söylenmiş sayılır.

22 yaşındayım ayrıca, hangi konuyu açıp hangi konuyu açmayacağımı sana soracak değilim.

e tamam işte haklıymışım 22 yaşında adamın eline 3-5 kuruş para geçerse corvette kiralayıp piyasa yapacam diye hayallere düşer

Boş işler

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

600 Lira gibi bi bütçe varsa 2 Adet Range Rover, Sport HSE kiralayın mafya gibi ortalıkta dolaşın
    Yada 2 tane E92 3.20Ci kiralayın. 300'er liradan 600 yapar

2 range rover olayı bence güzel, dediğin gibi arka arkaya dolaşacan off düşünmesi bile zevkli
  • Ferrari sormuştuk biz
    F430 a 1000 Euro demişti eleman günlük,25-30 bin arası paranız olması gerekişyor bankada önce o nu bloke ediyorlar.
    HAvanın yağmursuz ve çok soğuk da olmaması gerekiyor,ayrıca km sınırı var ve araçlarda gps de mevcut.olurda hız ihlalinden kaza yaparsanız.
    Kaçın gitsin.
  • quote:

tamam işte haklıymışım 22 yaşında adamın eline 3-5 kuruş para geçerse corvette kiralayıp piyasa yapacam diye hayallere düşer

Boş işler

Ne piyasası yahu? Bu araçları sürmek keyfini çıkarmak istiyorum piyasayla felan ilgisi yok.

quote:

Ferrari sormuştuk biz
    F430 a 1000 Euro demişti eleman günlük,25-30 bin arası paranız olması gerekişyor bankada önce o nu bloke ediyorlar.
    HAvanın yağmursuz ve çok soğuk da olmaması gerekiyor,ayrıca km sınırı var ve araçlarda gps de mevcut.olurda hız ihlalinden kaza yaparsanız.
    Kaçın gitsin.

Ferrari gibi araçları düşünmüyorum zaten onların fiyatları çok yüksek. Mustang ve Camaro daha ulaşılabilir. Birde Ferrari'ler daha hassas araçlar okuduğum kadarıyla...

• Ankarada bir galeri kiralıyordu corvette. Boş senet ile tabiki. Kiralayanlardan biri takla atmış. Arabayı kiralayandan haber yok diyorlar sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrebelliousx

Corvette-s2000-Transit E5 Kapışma

bu araç şu an satılık ilanı ile satılıyor kim bilir nasıldır aracın durumu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-berlinetta-motors-2008-s2k-115884069/detay#

• quote:

Orijinalden alıntı: murat2580

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-berlinetta-motors-2008-s2k-115884069/detay#

hocam ilandaki araç bu değil

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

Kiraladığınız araç full kaskolu bile olsa yattığı günlerin parasını sizden isterler. Böyle numune bir aracın parçalarıda bilindiği stoklarda pek olmaz. Araç 2 ay yatsa en iyi ihtimalle, günlük 400 liradan yattı parasını ödeyebilecek misiniz ?

valla bende otomobil hastası olarak düğünümde şekil bi araba kiralayayım istemiştim (bmw 3-5 serisi, mercedes E vb...) beni bizzat oto kiralamacı abi vazgeçirmişti:)....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murat2580

quote:

hocam ilandaki araç bu değil

bu kapışma değil bildiğin trafik terörü olmuş,,,gitsinler pistte kapışsınlar niye milletin canını tehlikeye atıyolar ayıptır...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.