Şimdi Ara

Lulu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Xerneo

quote:

Orijinalden alıntı: KöfteYağmurundakiÇilek

quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Haydaaa.

Ya arkadaş sidik mi yarıştırıyoruz, yoksa başlıkta Ryze ile ilgili bir şey mi geçiyor? İlla rekabet etmek istiyorsan bunu alakasız konularda değil oyunda yapabilirsin.

Ryze > Lulu

Luluş'umun gazabına uğramamış bir Ryze.Ayrıca emin ol ki Luluş Ryze'den daha zor ve getirisi daha fazla.

Ligini söyler misin lütfen ? Oyun bilginden baya şüphe duyuyorumda şu an.

• quote:

Ben Ryze vs Lulu olayına falan girdim de ben mi hatırlamıyorum ya da Ryze güçsüz mü dedim, okuduklarını önce idrak et derim. Sonra laf yiyince şikayet etmeye başlıyorsun.

İnsanlara hakaret eden kişi şimdide okuduklarını idrak et diyor.Ben girdim zaten ryze vs lulu olayına.Ryze > Lulu.
  • quote:

quote:

Ben Ryze vs Lulu olayına falan girdim de ben mi hatırlamıyorum ya da Ryze güçsüz mü dedim, okuduklarını önce idrak et derim. Sonra laf yiyince şikayet etmeye başlıyorsun.

İnsanlara hakaret eden kişi şimdide okuduklarını idrak et diyor.Ben girdim zaten ryze vs lulu olayına.Ryze > Lulu.

Tamam sana Ryze ın ile mutluluklar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Haydaaa.

Ya arkadaş sidik mi yarıştırıyoruz, yoksa başlıkta Ryze ile ilgili bir şey mi geçiyor? İlla rekabet etmek istiyorsan bunu alakasız konularda değil oyunda yapabilirsin.

Ryze > Lulu

Luluş'umun gazabına uğramamış bir Ryze.Ayrıca emin ol ki Luluş Ryze'den daha zor ve getirisi daha fazla.

Ligini söyler misin lütfen ? Oyun bilginden baya şüphe duyuyorumda şu an.

Ryze oynuyorsun zeki çocuk.Bir Free Elo Ryze rüzgarında bu heroya kapıldığın belli.Üstüne gelmişsin,yok Ryze böyle yok Ryze şöyle.Lulu'nun Ryze gibi belirli bir kombosu yokken sen neyin kafasındasın.Ha Ryze permastun atıyordur,Lulu atamıyordur orada haklısın.Şöyle bir söz söyleyeyim
    "Ryze oynamak el ister Lulu oynamaksa akıl".Gerisini sen düşün kovboy.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Tamam sana Ryze ın ile mutluluklar.

İnan takma.Egoist biri olduğu belli ne kadar anlatsanda sokamaz o kafasının içine bu sözleri o.

• Lulu'ya kötü diyen açık ve net oyunu bilmiyordur ya da hafızasını kaybetmiştir. Müthiş slowa sahip Q, en kritik yerde adcyi kurtarabilecek bir ulti ve kalkana sahip. Belki bir Ryze'ı takımda görmek istemem ama Lulu candır, hayat kurtarır. İster ap ister support olsun, bizden olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guitar Possession

Lulu'ya kötü diyen açık ve net oyunu bilmiyordur ya da hafızasını kaybetmiştir. Müthiş slowa sahip Q, en kritik yerde adcyi kurtarabilecek bir ulti ve kalkana sahip. Belki bir Ryze'ı takımda görmek istemem ama Lulu candır, hayat kurtarır. İster ap ister support olsun, bizden olsun.

Şu "Açık ve net oyunu bilmiyordur ya da hafızasını kaybetmiştir."çok taktın yalnız.Her postunda görüyorum.Ayrıca Luluşu seveni bende severim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Guitar Possession

Lulu'ya kötü diyen açık ve net oyunu bilmiyordur ya da hafızasını kaybetmiştir. Müthiş slowa sahip Q, en kritik yerde adcyi kurtarabilecek bir ulti ve kalkana sahip. Belki bir Ryze'ı takımda görmek istemem ama Lulu candır, hayat kurtarır. İster ap ister support olsun, bizden olsun.

Şu "Açık ve net oyunu bilmiyordur ya da hafızasını kaybetmiştir."çok taktın yalnız.Her postunda görüyorum.Ayrıca Luluşu seveni bende severim.

Sinirlendirmek için söylemiştim, baktım gerçekten işe yarıyor kullanayım dedim.

• Max gold şu konuya bak Goldlar bana tavsiye veriyor Hepinizi teker teker blokladım
  • quote:

Max gold şu konuya bak Goldlar bana tavsiye veriyor Hepinizi teker teker blokladım

Egoist İnsan

• quote:

quote:

Max gold şu konuya bak Goldlar bana tavsiye veriyor Hepinizi teker teker blokladım

Egoist İnsan

Ezilince tabi,anca hakaret edersiniz yada biri sizden daha iyi olduğu için egoist dersiniz

• quote:

quote:

quote:

Egoist İnsan

Ezilince tabi,anca hakaret edersiniz yada biri sizden daha iyi olduğu için egoist dersiniz

Yalnız egoist demek hakaret değildir.İyide olsa kötüde olsa bir kişilik özelliğidir.Ayrıca kimse birbirinden iyi değildir.Ve her insan her olaya farklı tepkiler verebilir.Bu insanlığın doğasının bir parçasıdır.

• quote:

Luluş(ve Ben)
    -Top,mid,sup oynanır.
    -Ben Jungler olarak bile oynadım.(ADC de denedim)
    -Oyundaki en şeker ve en etkili skillsetlerden birine sahip.
    -Kesinlikle baskın taraf
    -Hem agresif hem pasif oynanabilir.(Support için)
    -En tatlı,şeker hero.
    -Çooook güçlü tam bir farm ve dürtme delisi.Bir melee champı delirtmek için yaratılmış kesin.
    -Her zaman iş yapar.
    -Her yerden oyun çevirebilir.
    -Bütün skinleri gökkuşağının ötesindeki pegasusların yaşadığı duvarları şekerden olan kaleden daha güzeldir.
    -LULUŞ <3

bence sen aşırı tipsiz ve asosyalsin luluş muluş diye diye artık bu izlenimi bıraktın bende
  • meraktan actigim konu tartismaya ve ryze lulu karsilastirmasina dondu maalesef ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Luluş(ve Ben)
    -Top,mid,sup oynanır.
    -Ben Jungler olarak bile oynadım.(ADC de denedim)
    -Oyundaki en şeker ve en etkili skillsetlerden birine sahip.
    -Kesinlikle baskın taraf
    -Hem agresif hem pasif oynanabilir.(Support için)
    -En tatlı,şeker hero.
    -Çooook güçlü tam bir farm ve dürtme delisi.Bir melee champı delirtmek için yaratılmış kesin.
    -Her zaman iş yapar.
    -Her yerden oyun çevirebilir.
    -Bütün skinleri gökkuşağının ötesindeki pegasusların yaşadığı duvarları şekerden olan kaleden daha güzeldir.
    -LULUŞ <3

bence sen aşırı tipsiz ve asosyalsin luluş muluş diye diye artık bu izlenimi bıraktın bende

Olabilir.Herkesin fikirlerine saygılıyım.Ama kendime göre aşırı çocuksu ve duyguları yoğun yaşamayı seven bir insanım.

• Q skillini kullanabilirsin. AA'sı çok az vuruyor o yüzden zamanlaman çok iyi olmalı.

• Tesekkurler hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim. İyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.