Şimdi Ara

Lulu ADC olabilir diyenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence olabilir pasifi sayesinde hem güzel cc leri de var.İntermediate bot match da oynadım.Çok eğlenceli oluyor.

• Dernek mi kuralım bunu mu istiyorsun?
  • dün gece oyunda AD lux vardı =) ilk defa gördüm bir sürü de kill aldı. lux olduysa lulu da olur sanırım =)
  • Daha önce oynamışlığım var.

Bi adc Soraka değil.
  • Kennen lux falan iyi olurda lulu
  • Ilk ciktigi donemlerde kullanildi fakat tek eksik yonu asiri mana tuketmesi. Lulu W ve Ultisi ile basinin caresine bakabilen bir cham. Sahsen ben bile ad-as olarak kullaniyorum Lulu yu. Eglenceli ama takima faydali oldugu pek soylenemez.
  • bende denedim ama diğer adc lerin yanında sönük kalıyor bence fantaziye gerek yok adc lulu oynamk sana bi + katmıyo yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onun gulusu yeter zaten ayrıca su oyunda her role gidebilen ıkı champtan bırı bence bknz jungle lulu by stonewall
  • Counter-bruiser bruiser Lux! (SivHD). AD belki olabilir de ADC için attack animasyonu biraz yavaş kalıyor sanki. Bir de uyumlu skill'i yok. Teamfight'ın ortasında blight patlatacağım diye skill atıp durursan APC'den farkın kalmaz, damage vuramazsın.
  • Apc daha iyi 1000 ap kasmıstım bi ara 1100 kusur can veriyodu ulti amumu vardı tek alıyodu hepsini.
  • Zaten lulu , lux, soraka ,janna bu tip suplara ad kasılıyordu olurmu olmazmu diye bi konu açman gereksiz biraz araştırırsan görürsün zaten.

Ve birde lulu diger adclerin yanında sönük kalıyor demiş bir arkadaş sanırım kullanmayı bilmiyor olacak w ile neler yapabilecegine dikat etmemisin hem yakalarken hemde kacarken cok ise yarıyor e ve r side aynı sekilde sana ustunluk saglıyor q su zaten 2sn %80 slow pixi saymaya gerek yok bunlar yeterde artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrawHatLuffy -- 6 Mart 2013; 0:23:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

Zaten lulu , lux, soraka ,janna bu tip suplara ad kasılıyordu olurmu olmazmu diye bi konu açman gereksiz biraz araştırırsan görürsün zaten.

+1 hele soraka cok keyifli oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

Counter-bruiser bruiser Lux! (SivHD). AD belki olabilir de ADC için attack animasyonu biraz yavaş kalıyor sanki. Bir de uyumlu skill'i yok. Teamfight'ın ortasında blight patlatacağım diye skill atıp durursan APC'den farkın kalmaz, damage vuramazsın.

Sen Lulu'dan Varus'a mi kaymissin ne yapmissin. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

Counter-bruiser bruiser Lux! (SivHD). AD belki olabilir de ADC için attack animasyonu biraz yavaş kalıyor sanki. Bir de uyumlu skill'i yok. Teamfight'ın ortasında blight patlatacağım diye skill atıp durursan APC'den farkın kalmaz, damage vuramazsın.

Sen Lulu'dan Varus'a mi kaymissin ne yapmissin. :D

Pardon ben Lux diye okudum

Edit: Lulu olur tabii niye olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storyteller -- 6 Mart 2013; 7:58:09 >

• aram falan oynarken adc yoksa oynana bilir
  • evet olabilir haklı bir görüş
  • Westte smurf de oynamıştım anca smurf kasarken oynayabilirsin yoksa çok küfüt yersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.