Şimdi Ara

lumberjak erkek ayakkabı yora 94 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.088
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hepsiburada da mağazası olunca iyi mi oluyor firma. N11 de HB de o kadar sahtekar firma var ki.Özelden gelince ne anlatacaksın.ilkokul bebesi gibi çıkışta görüşelim istersen.tam bir mağara insanı tepkisi. Salladın tutmadı daha uzatma.ben kutusu yırtık dedim bot iyiydi.bir de o kadar önemsemişsinki gitmiş arşivlere bakmışsın☺️ haydi hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8156ACF80 -- 25 Eylül 2019; 16:40:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8156ACF80

Hepsiburada da mağazası olunca iyi mi oluyor firma. N11 de HB de o kadar sahtekar firma var ki.Özelden gelince ne anlatacaksın.ilkokul bebesi gibi çıkışta görüşelim istersen.tam bir mağara insanı tepkisi. Salladın tutmadı daha uzatma.ben kutusu yırtık dedim bot iyiydi.bir de o kadar önemsemişsinki gitmiş arşivlere bakmışsın☺️ haydi hayırlı günler.
    O zaman HB dan alışveriş yapma arkadaş nasıl güveniyorsun. Özelden gelince kim bebe kim ne belli olacak tabi. Ben herşeyi özenli ve ciddi şekilde yaparım. Arşivler seni bozduysa söyle yönetime silsinler Sen daha botların değerini bilmiyorsun ben sen o botlar 300 TL ye alınır derken ederi 150 diyordum ve ne oldu 2 tanesini 300 den aldılar alanlar. Buradan söyleyeyim seni ciddiye alanlar da bot giyerler ama 2 misli fiyata almış olurlar. Dediğim gibi benimle bilmediğim özel bir sorunun varsa özelden gel neymiş derdin anlayalım.

• Aynı ayakkabı flo da 80 liraa. Az önce aldım güzel biseye benziyor.

• abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Tanımam etmem ne derdim olacak.ben 300 e gidip alın da demedim kimseye.ama 600 lira fiyatı var şimdi.markete gidip bu peynir 30 lira etmez diyebiliyomusun.boş boş konuşma yüzden.malın değerini satıcı belirler isteyen alır isteyen almaz.ben de indirim kovalıyorum almak için. Ama alana da laf edemem niye aldın diye.

• quote:

Konu lumberjack değil muhterem sen konuyu yanlış anlamışsın.abrooke arkadaş cat botlar sezon sonunda 100 150 liraya düşer diye iddaalı açıklamalar yapıyordu da.yoksa ben lumberjack hiç alıpta giymedim.
    Peki.. Muhterem :)

• quote:

Tanımam etmem ne derdim olacak.ben 300 e gidip alın da demedim kimseye.ama 600 lira fiyatı var şimdi.markete gidip bu peynir 30 lira etmez diyebiliyomusun.boş boş konuşma yüzden.malın değerini satıcı belirler isteyen alır isteyen almaz.ben de indirim kovalıyorum almak için. Ama alana da laf edemem niye aldın diye.
    Mevsimi gelsin tekrar 250-300 aralığına inerler. 11.11 de takip et belki o zaman da ucuzlayabilir. Ben kendimce bu yıl Colorado botun max. değerine 200 TL diyorum. Ama o fiyata inerler mi bu yıl bilemem. Zaten bunlar TR üretimi. Gerçek Cat bot olsalar 300 ederler derdim. Cat in yabancı sitesine bak. Colorado bile doğru düzgün üretilmiyor artık. Mesela burada çelik uçlu Colorado var mı. Yabancılar özeniyor. Gerçi bizimkiler burada üretiyor ama herşey ithal.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.