Şimdi Ara

lumia 1320 alıcam, donma sorunumu var? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ya tam alıcam ama çok büyük olurmu diye korkuyorum, hep cepte taşırım telefonu normalde, off kafam karıştı büyüklük meselesine, kullanan arkadaşlar çok sıkıntı oluyormu büyüklüğü
  • salla_gitsin S kullanıcısına yanıt
    Gülü seven dikenine katlanır.

Kasma olan telefonlar 512 mb ram olan telefonlar 8.1 ile yükleniyor yazısı çok karşılarına çıktığı söyleniyor içiniz rahat olsun

Ama Windows 10 için birşey diyemeyeceğim.

Son çıkan telefonlar da 4 GB ram görünce korkuttu aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kitap okumak için telefon ya da tablet iyi değildir. Gözünüze zarar verir. Kitap okumak içim özel e-ink mürekkep ekranlı cihazlar var. Onlarla hiç gözünüze zarar vermeden ve yormadan kitap okuyabilirsiniz.
  • haklısınız ama problem yanında taşımak, bi deniycem olmazsa düşünürüm ama
    Sürekli değil ama nadirde olsa donma oluyor! Bu sıkıntı verecek kadar değil. Ben 2 yıla yakın oldu kullanıyorum. Oldukça memnunum.

• alierennet kullanıcısına yanıt
    bu donma nasıl bir donma? yani kapatıp açınca geçiyormu? reset atma gibi bir mecburiyet olmuyor inş
    DOSTUM 1320 KULLANMADIM AMA ANDROİD KADAR KASACAĞINI SANMIYORUM HEM LUMİA 735 HEMDE LG G3 SAHİBİYİM 735TEN DAHA ÇOK MEMNUNUM HEPSİBURADA .COMDA 735TE KAMPANYA VAR SON 23 ADET KALDI 599 TL AYRICA MAKSİMUM KARTLA ALIRSAN 50 TL PARA PUAN VERİYO AYRICA 150 TL LİK HEDİYE ÇEKİ VERİLİYOR İLLAHA BÜYÜK EKRAN OLSUN DEMİYORSAN 735 DAHA GÜNCEL BİR TEL DAHA ÇOK DESTEK ALACAK YAPTIĞIM YORUM BİLGİLENDİRME YORUMUDUR AMA WP BU HALİYLE BİLE ON NUMARAYLEN WP10 GELİNCE :) DÜŞÜNEMİYORUM HAYIRLISI OLSUN ŞİMDİDEN
  • mydonose2 M kullanıcısına yanıt
    1320ye karar verdim ancak lumialardaki bu fiyat düşüşü biraz daha beklesemmi diye düşünüyorum, birde kartım worldcard, bu ay 50wp için harcama yaptım başkasından kart almakta pek istemiyorum
  • Wp alinmaz. Surduruluyor tartiliyor cekilmez

VALLA DOSTUM İSTERSEN BEKLE YENİ MODELLER ÇIKACAK ONLARA BAK 1320 ESKİ BİR TEL ARTIK 640 XLDE HEMEN HEMEN O FİYATLARA ÇIKACAK ONU AL AMA ŞUAN LAZIM DİYORSAN HİÇ DÜŞÜNME 735 AL HİÇBİR SIKINTISI YOK VE FİYATI ÇOK UYGUN DAHADA DÜŞÜRMEZLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM FİYAT ORADA KALIR HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN
  • DOSTUM DAHA ÖNCE NE KULLANDIN BİLMİYORUM FAKAT BEN 735 KULLANMAKTAYIM HİÇ BİR SIKINTISI YOK İSTEDİĞİM HERŞEY ANINDA AÇILIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonose2 -- 28 Mayıs 2015; 13:41:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salla_gitsin

lumia 1320 almaya karar verdim, sadece internet ve kitap okumak için kullanıcam, bu yüzden ekran büyük istedim
    bir telefon tamircisi alma, sürekli donma problemiyle geliyorlar dedi,

halbuki wp androide göre daha stabil, sorunsuz diye biliyordum, doğrumu, sıkıntı varmı 1320de

Sana şunu söyleyeyim.Geçen sene hazirandan beridir kullanıyorum.Hiç bir kötü yanını görmedim ki sen internet ve kitaptan bahsediyorsun.İddia ediyorum windows phone dan daha stabil interneti hiç bir işletim sisteminde kullanamazsın.Tam bir internet canavarıdır.Hatta öyle bir dalıyosun ki zaman akıp gidiyor...
  • quote:

haklısınız ama problem yanında taşımak, bi deniycem olmazsa düşünürüm ama

İlk başlarda cebinde tank taşıyormuş hissi oluyor ama 2 gün sonra yoklamaya bile bşlarsın düşürdüm mü diye ama o hep cebindedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: I m amazing.. I m Batman

Wp alinmaz. Surduruluyor tartiliyor cekilmez

Bunu neye dayanarak söyledin açar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasilkay -- 28 Mayıs 2015; 18:52:23 >
  • quote:

lumia 1320 almaya karar verdim, sadece internet ve kitap okumak için kullanıcam, bu yüzden ekran büyük istedim

halbuki wp androide göre daha stabil, sorunsuz diye biliyordum, doğrumu, sıkıntı varmı 1320de

Dostum arkadaşlar güzel şeyler soylemısler en önemli şeyi gözden kacırmıslar tam bır sarz dostu gelen cagrılara sadece cevap verılse en az 3 gün gider internet vs ugrasırsan en az 1gun yeterlı olur donma olayına gelince ben daha yasamadım desem yalan olur ya 1 ya 2 defa olmuştur reset atınca duzelıyor öyle dıngıl esnaflara kanma

Bir müddet bekleyince cihaz kendine geliyor. Size tavsiyem cihazı belirli aralıklarla restart yaparsanız kesinlikle donma problemi çıkmaz. Bu problem genellikle cihaz çok uzun süre açık kalırsa ortaya çıkıyor.
  • bende cihaz mevcut çok güzel kamerası hariç stabil şarjı harika gidiyor ekranı çok iyi donma falan yaşamdım hiç kronik sorunu var sanırım o yüzden sattım. 640XL yi bekliyorum Zenfone 2 ile arasında kaldım
  • quote:

durduk yere yavaşladığını donduğunu kastığını hiç görmedim. roket gibi sistem.umarım w10 da da bozulmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.