Şimdi Ara

Lumia 1320 vs 640XL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Pandoora

640XL beklemek daha mantıklı kanımca sonuçta yeni telefon güncelleme desteği vs daha iyi olacak

En az muhtemel ekstra +300 liraya değer bi özellik göremedim cihazda hocam. 1320'nin performansida ortada. 700 liralik bir cihaz icin fazla bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 senedir 1320 kullanıyorum telefonda yüklü uygulama sayısını ben bile bilmiyorum acayip fazla takılma donma yok 8.1 kararlı sürümde ısınma yok
    batarya aldığım günden beri mükemmel diyebileceğim kadar iyi

gel gelelim o kadar mükemmel bir telefon değil kamerasını resim çekmek için kullanmıyorum sadece ofis dosya evrak önemli şeyler için kullanıyorum.büyüklüğü artık bende sorun yaratıyor diyebilirim ağırlığı ise 220 gram kesinlikle ergonomik değil alırken önemsememiştim ama şuan zoraki katlanıyorum diyebilirim

bir diğer sorun ise her wpde olan durum fazla uygulama yükledikçe sd kart sapıtıyor onuda belirteyim özellikle uygulama yüklerken(toshiba 32gb class 10)
    açıkcası artık satmayı düşünüyorum ve satma sebebim sadece ergonomi çünkü çalışan bir insan için 1320 gereksiz büyük

640xl bi nebze daha küçük 5.7" ve kameraları 1320den daha iyi geriye kalan donanımlar pekte önemli değil bence sensorcore fln gereksiz detaylar cortananın türkçe olacağı bile mechul

hangisini alacağınıza siz karar verin beklemem derseniz 535 alın paranız da bi nebze cebinizde kalsın 5" ekranlı

• ebedidevlet kullanıcısına yanıt
    Valla cok dikkat cekici bi ozellik kardesim bu devirde kac telefon o kadar inch ki zaten

• Yardımcı olmaya çalışan ve konuyu baltalamaya çalışan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 1320'de karar kılıp aldım. Fıyatına oranla cıhazın masallahı var. Etkıleyıcı. Telefona çok para vermek ıstemeyenlere tavsıyedır

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.