Şimdi Ara

lumia 1320 yi en ucuza nasıl alabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

quote:

Orijinalden alıntı: blackperson44

Kumlanmadan kastınız alttaki fotoğrafsa normal ön kamera o zaten ışık fazla ortamda o etkilemiştir ama iso ayarları otomatik...

Arka kamera ile çektiğiniz görüntüyü kast ettim. Resimlere telefon ekranından değil bilgisayar ekranından bakmalısınız. Çektiğiniz resimler sizi hayal kırılığına uğratabilir.

Bakıyorum hocam 102 ekran Full hd tv de bakıyorum akşam gidince bunlara da bakarım 920 ninkilerede bakmıştım onlarında pek farkı yoktu kalite olarak hatta sizin fotoyada bi bakayım akşam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://hizliresim.com/Odr5X5

Birde buna bakın hocam ayar 6 m. Pikseldeymiş ondan kumlanma olmuş olabilir şimdi 8 mp ile çektim...

• Son attığım fotoya bakarsanız farkı görürsünüz hocam sizin fotoda özellikle arka plan gereğinden çok bulanık kalmış gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackperson44 -- 16 Ekim 2014; 20:39:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackperson44

Son attığım fotoya bakarsanız farkı görürsünüz hocam sizin fotoda özellikle arka plan gereğinden çok bulanık kalmış gibi...

O bulanıklığı yakalamak için dslr makina alıyor insanlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: popturceyn

Hediye çeki puan gibi şeylerle?bugün sahibinden ilanda 700 tl ye 2 aylık tele 700 istedi adam,elimdeki 520 yi 150-200 arası sayarım dedi bana kazıklanıo gibi hissettim.anladığım kadarıyla wp lerin 2.eli pek yok ama elimdeki telefonda o paraya verilmez gibi hissettim.

1320 yi sistem olarak tavsiye etmem. şayet sadece ekranı için alacaksanız bence almayın.
    onun yerine lumia 820-920 çok daha işinizi görecektir. Hem kamera bakımından hem de sistem bakımından çok daha rahat telefonlardır.
    ayrıca lumia 820 yi araştıracak olursanız, lumia serisinin en stabil telefonu olduğunu görebilirsiniz. yada üzerine 200 daha ekleyip 900 liraya Siyah lumia 1020 alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.