Bildirim
Lumia 1520 Kamera Performansı? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hort -
Kamera ne durumda hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: WetDream
Kamera ne durumda hocam?
Hocam gelen güncellemeler ile çağ atlıyor kamera ilk zamanlar yaşadığım sıkıntıların hiçbirini yaşamıyorum şuanda. -
quote:
Orijinalden alıntı: Harrow35
quote:
Orijinalden alıntı: Gaydurugububak
quote:
quote:
quote:
quote:
bana kalırsa siz beklentinizi fazla yükseltmişsiniz, kamera bu kadar önemiyse sizin için 1020 almalıydınız. Ki 1020 bile bi "dslr" kalitesini vermez.
Hocam 1520 geldiği gibi fotoğraf çektiniz mi önceden? Çekmeden sadece etrafa bile baksanız sıkıntı aşırı bulanık ve odaklama sorunu olan fotoğraflar veriyor Xperia Arc S bile ondan iyi çekiyordu fakat son sürüm ile baya iyileşti kamera.
Haklısınız yeni hatırladım 1020 ilk geldiği gün evin içinde bi fotoğraf çekmiştim sonrası büyük bi hayal kırıklığıydı. Ta ki 8.1'e güncelleyip pro cam uygulamasını düzgünce kullanana kadar. Fotoğrafları telefonun kendi kamera uygulaması ile mi çekiyorsunuz?
Pro Cam ve Lumia Camera Classic kullanıyorum hocam Classic Pro' ya göre daha iyi sonuçlar veriyor kanaatimce.
Birkaç tane daha fotoğraf atar mısınız?
Gece 5 megapiksel;
https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1879510/ed1cca35-7117-41a7-ba95-f4d013493fd5.jpg
Bu 10 numara olmuş
-
Vay süt aşkı Sütaş'ın aşkı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
Vay süt aşkı Sütaş'ın aşkı
Sorma hemde ne aşk -
quote:
quote:
Kamera ne durumda hocam?
Hocam gelen güncellemeler ile çağ atlıyor kamera ilk zamanlar yaşadığım sıkıntıların hiçbirini yaşamıyorum şuanda.
Halâ telefondan genel olarak memnun musunuz hocam?
Nereden almıştınız telefonu, bulamadım. -
quote:
quote:
quote:
Kamera ne durumda hocam?
Hocam gelen güncellemeler ile çağ atlıyor kamera ilk zamanlar yaşadığım sıkıntıların hiçbirini yaşamıyorum şuanda.
Nereden almıştınız telefonu, bulamadım.
N11 aracılığı ile ereyondan aldım hocam ara sıra salak saçma yandex açılması dışında herhangi bir sorun ile karşılaşmadım beklentiyi fazlasıyla karşılıyor olurda alırsanız cepte taşımayın hocam taşınıyor mu taşınıyor ama esniyor saçma saçma şeyleri açıyor sonra kendi kendine.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Kamera ne durumda hocam?
Nereden almıştınız telefonu, bulamadım.
N11 aracılığı ile ereyondan aldım hocam ara sıra salak saçma yandex açılması dışında herhangi bir sorun ile karşılaşmadım beklentiyi fazlasıyla karşılıyor olurda alırsanız cepte taşımayın hocam taşınıyor mu taşınıyor ama esniyor saçma saçma şeyleri açıyor sonra kendi kendine.
Bayanlar gibi canta da tasimiyoruz ki hocam telefonu icine atalim tasiyalim elbette ki cepte tasinacak 6inch buyuk gelecek bana o zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X