Bildirim
Lumia 520 Rehber
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Altta ki menülerde kişi simgesi gibi bir şey olacak. Ona tıklayıp çevrimdışı yaparsan sohbet kapanır. -
quote:
Orijinalden alıntı: insunwetrust
Altta ki menülerde kişi simgesi gibi bir şey olacak. Ona tıklayıp çevrimdışı yaparsan sohbet kapanır.
Yeni kullanmaya başladım biraz daha açklayabilir misiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: elmalıkurabiye
quote:
Altta ki menülerde kişi simgesi gibi bir şey olacak. Ona tıklayıp çevrimdışı yaparsan sohbet kapanır.
Yeni kullanmaya başladım biraz daha açklayabilir misiniz
Mesajlara girdikten sonra alttarafta üç tane simge olacak. Artı, Kişi ve Liste şeklinde. Üç noktaya tıklarsan eğer sırasıyla Yeni, Durum, Seç çıkacak. Durum'a tıklayıp, çevrimdışı diyeceksin. :) Facebook, Skype sohbeti o. Bildirimler anında düşüyor. Tek sıkıntı toplu mesajlar gelmiyor sohbette. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: elmalıkurabiye
quote:
Yeni kullanmaya başladım biraz daha açklayabilir misiniz
Mesajlara girdikten sonra alttarafta üç tane simge olacak. Artı, Kişi ve Liste şeklinde. Üç noktaya tıklarsan eğer sırasıyla Yeni, Durum, Seç çıkacak. Durum'a tıklayıp, çevrimdışı diyeceksin. :) Facebook, Skype sohbeti o. Bildirimler anında düşüyor. Tek sıkıntı toplu mesajlar gelmiyor sohbette.
Aynısını yaptım ama sayfa gönderileri falan hala kişiler bölümünde var.:S
-
Kişilerde son facebook, twitter güncellemeleri falan var. Sosyal medya uyumlu çalışıyor. İnternet varsa günceller. Arkaplanda çalışmıyor, merak etmeyin. Tarayıcıya girmeden oradan ayaküstü kontrol edebilirsiniz. Veri bağlantısını kapatırsanız mobil şebeke üzerinden internet yemez. Ama dediğim gibi, siz bakmadan güncellemiyor. -
Okey,teşekkürler :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X