Şimdi Ara

Lumia 520 Sorular ve DubaiBilsim Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Elimdeki Galaxy Ace-i(GT-S5830i) telefonumu değiştirmek istiyorum .Giriş Segment Android
    almak pişmanlıkmış
    Neyse ben bütçeme göre bir telefon arıyordum ve Lumia 520'yi gördüm. Gerek Nokia kalitesi gerek WP işletim sistemi ile
    çok iyi bir telefon gibi geldi.Eğer bana 512 Mb ram'li telefon alınmaz derseniz yapacaklarım şunlar ;
    1-Mesajlaşmak ve Facebook'a girmek.
    2-Oyun pek oynamam Asphalt 5/6 yeter.
    bide Whatsapp kullanırım.

Sorularım şunlar ;

1- Bunlar için 512 MB'ram yeter mi ?

2-http://www.n11.com/nokia-520-lumia-cep-telefonu-P17694641 adresindeki telefonu alacağım.n11 ve DubaiBilisim kalitesi
    nasıldır ?

3- Beyaz rengi çabuk kirlenip toz tutar mı ?

Şimdiden teşekkürler.
    İyi forumlar

• Dediklerin için 512 MB ram yeter. Dubai bilişim hakkında Bi bilgim yok. Beyazı kirlenebilir ama silince çıkıyor ben sarı kullanıyorum bir kaç ufak nokta var ama belli olmuyor kapaklar değişebiliyor ayrıca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. En kısa zamanda almaya çalışacağım. Peki Asphalt 6'yı ne kalitede oynatıyor ?

@FenereSevdalı
  • lumia 520 senin için ideal yalnız almayı düşündüğün firmayı bilmem de vatan da 500 lira

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/nokia-nok_520_blk-lumia-520-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=66236

ben vatandan aldığımda 540 liraydı ve nokia tr garantiliydi arayıp sorun yine nokia tr garantiliyse vatandan alın 30 lira için değmez bence
  • Teşekkürler @forsakennmert. Bende garantiden yana şikayetçiydim. MEDCELL garantiliydi benim attığım
    linkteki. Büyük ihtimalle bunu alırım.
  • yalnız hocam kesinlikle nokia tr garantili olup olmadığını sorun gerçi olmasa bile vatan bilgisayar ın kendi garantisi var o bile yeterli

tavsiyem telefona ek olarak flip cover kılıf, 16 ve ya 32 gblık hafıza kartı ve müzik dinlerseniz giriş seviyesi bir kulaklık(ben de sennheiser mx 270 var yeterli bu da vatanda hafta sonu 27 lira) almanız kendi kulaklığı inanılmaz derecede kötü

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocknrollplane -- 16 Ocak 2014; 14:46:34 >
  • Lumia 525'i bekleyebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Lumia 525'i bekleyebilirsin

525, 520'nin oyun icin gelistirilmis hali olmasi lazim.520'de 512 Mb ram varken 525'de 1 gb var.Ben pek oyun oynamadigimdan fazladan para sacmaya gerek gormuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hextech Altipatlar

quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Lumia 525'i bekleyebilirsin

525, 520'nin oyun icin gelistirilmis hali olmasi lazim.520'de 512 Mb ram varken 525'de 1 gb var.Ben pek oyun oynamadigimdan fazladan para sacmaya gerek gormuyorum.

Tamam oyun oynamıyorsunda en azından çerezlik basit oyunlar uygulamalar bile önce 1gb destekli çıkıyor genel olarak daha performanslı olur sonuçta telefonun ama sen bilirsni tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 16 Ocak 2014; 16:17:10 >

• RAM sadece oyun oynamak için değil işlemlerdeki geçişleri de etkiler sadece oyunlar değil bazı uygulamalar da 1GB istiyor. ayrıca 525'in ekranı 520den daha iyi ama 520'yi şuanda 400 civarına bile bulabilirsin. gidip 500₺'ye 520 alacağına biraz daha bekle 600₺ civarına 525 almak daha mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.