Şimdi Ara

Lumia 525 YOKKK !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lumia 525 teknosada, vatanda, bimekste filan yok nerede bu telefon ya Bi tek avea da var galiba onda da kendi uygulamaları ve kapak üzerindeki logosu yüzünden almak istemiyorum

• merhaba skync wp sistemli lumia almada ne alırsan al
  • Hayatında bir wp cihaz almayan insanların böyle konuşması ne kadar doğru acaba...
    Büroteknik gittigidiyor ve n11'de var L525.
  • avea satacağı için teknosada falan da satıştan kalkmıştı çıktıktan bir süre sonra n11 gittigidiyor gibi sitelerin dışında bir tek aveada var diye biliyorum
  • Sanırım internet üzerinden almak zorunda kalıcam. Bu arada neden wp almayayım ? Bunu söyleyen herkes genelde android kullanıyor ve android te olan bazı oyunlar wp de olmadığı için beğenmiyor. Yani belki ben pek oyun oynayan birisi değilim ? ve bütçem kısıtlı olduğu için bi s5 note3 z1-z2 alamıyorum yoksa bende biliyorum android almayı ama samsungun 1000 tl altındaki tüm telefonları 5 kuruş etmez. Gerçi 1000 tl ye s3 var oda bence artık değeri kalmadı şuanda en aşağı samsung s4. Ben internette gezinirim ve müzik dinlerim başka birşey yapacağım yok telefonda lumia 525 in tasarımı da hoşuma gidiyor ve fiyatı uygun o yüzden tercihim Lumia 525.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skync -- 21 Mayıs 2014; 17:41:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.