Şimdi Ara

lumia 532

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 30 temmuz da geliyormuş.fiyatı 399
    sizce nasıl dır.. (babam için bakıyorum navigation kamera yeterli ise sıkıntı yok öyle oyun program pek kullanmaz)aslında bütçe biraz daha bekleyip çıkılabilir ama bu telefon tam f/p gibi geldi bana(mesela 1gb ram olması)
    Sizce iş görür mü. Yeterli midir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kartal0001903 kullanıcısına yanıt
    dostum ilk geldiği gibi alma o telefona 400 tl çok şuanda hakkı 280 tl dir çünkü lumia 735i 550 tlye sıfır alabiliyorsun. 400 tl o tele vermeye değmez bence alınmaz bir tel değil ama bir iki ay bekle herkes satmaya başlasın rekabet olsun fiyat bir düşsün benim düşüncem hakkı 280tl taş çatlasın 325tlye kadar çıksın bence 300e kadar alınır.
  • mydonose2 M kullanıcısına yanıt
    285 lira veya 330 lira olmaz mı? :) neye göre 280 neye göre 325
  • Türkiye için anlamsız bir model. Bu telefonlar abd ve hindistanda sudan ucuz sartılsın diye yapılıyor. Kullan at telefon tarzında. Çok güzel ürünler. Ama iş türkiye gibi soyguncu bir devlete gelince bu telefonun fiyatı 400 liraya çıkıyor. Telefonu telefon gibi kullanmanın yanı sıra gps de olsun arada da müzik dinleyim mesaj atayım diyen insanlar için güzel telefon ama fiyatı çok. tabi eğer 400 den satılırsa. fiyatı belli mi bilmiyorum. lumia 520 ve 530 haricinde bütün lumia modellerini kullandım en az bir hafta olmak üzere. windows phone her ortamda hemen hemen iş görecek performans veriyor zaten. Bu yüzden dediğim gibi telefon iş görebilir ama fiyat çok uygun olmalı ama bu da bu ilginç ülkede imkansız bir şey.
  • teşekkürler cevaplarınız için ..şimdilik almayacağım .. o halde
  • Lumia 735 550ye nasıl nerede var?

• abdullaharif kullanıcısına yanıt
    dostum yurt dışında çıkan fiyata göre şahsen ben 735 aldım 1000tlye şuanki fiyatı malum yurt dışı fiyatına indi zaten ilk mesajdada yazdım 500tllere 735 almak varken 400 neden versin millet şahsen ben vermem verecek olanada verdirtmemeye çalışırım ayrıca 280nin altındada olsa on numara olur mesela 250 tllerde 250 tl psikolojik olarakta alınır kılıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonose2 -- 24 Temmuz 2015; 8:25:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takaslı 1 aylık lumia 920
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • grimser G kullanıcısına yanıt
    hizli al .comda uygun kredi kartı ve hediye çekleriyle alınıyor 735 konusunu takip et dostum orada alanlar alacaklar mevcut
  • mydonose2 M kullanıcısına yanıt
    Üzerinde nokia yazan cihazların fiyatı düştü sadece. microsoft un kendi chazları düşmez hemen. aynen şu anda 735 500 küsür liralarda. gayet alınacak bir ürün. ama onun fiyatının düşmesinin nedeni nokia yazdığı için. türkiye gibi soyguncu bir devlette bu tarz telefonlar en azından şu an için 250 lira olmaz. olacağı varsa da vergiyi tamamlıyorlar. hele bir de radyosu var trt bandrol parası giriyor işin içine. mevburen yüksek fiyattan satıyor firmalar. türkiyede elektronikte firmalardan çok devlet kazanıyor. sonra bu ülke hepimizin sevelim koruyalım naraları atıyor millet. anamızı belleyen devletin neresini seveceksin.
  • abdullaharif kullanıcısına yanıt
    Dostum yurtdışında Microsoft 735 diye çıktı tel ama ordada uygun telefon Microsoft Nokia meselesi değil bence yüksek satmak isteseler yanında bir Microsoft kapağıda verip 1000 lira isterdiler bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.