Şimdi Ara

lumia 535 ekran gelmiyor acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 gün önce lumia 535 cihaz aldım gayet güzel kullanıyordum bugün sarja bırakıp yemek yemeye çıktım geldiğimde cihaz kapalı gibiydi şuan cihazın ekranına goruntu gelmiyor ama cihazın pilini çıkarıp taktım sim istediği sayfa geliyor ekrana dokunuyorum tuş sesleri geliyor sarja takıyorum sarj olma sesi geliyor acil yardım ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni telefon al.

• Lumia software recovery Tool ile sıfırla belki düzelir.Bilgisayar dan yapılacak.

• Lumia Software Recovery Tool telefonu görmeyebilir. Windows Phone Recovery Tool u bilgisayarına indir ve yükle programı açtıktan sonra telefonu bilgisayara kendi kablosu ile bağla. Açma/kapatma ve Ses seviyesini azaltma tuşlarını ayna anda bas telefon titrediğinde bırak yazılım yüklemesi gerçekleşecektir. Eğer telefon tepki vermesine rağmen herhangi bir ilerleme göstermiyorsa SD kart varsa çıkarıp dene. Sorunun bu şekilde çözülse bile ileride yine karşılaşabilirsin garantiye vermende fayda var.
  • john gotti kullanıcısına yanıt
    hocam 2 günlük telefon gönderdik garantiye 10 13 gün oldu yapıp yollayacaklar
  • Microsoft 535 zaten sorunlu bir telefondur. Keşke araştırmadan almasaydınız. Nokia üretimi olan modeller daha kalitelidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulbirbaska İ kullanıcısına yanıt
    hocam araştırdım yeniden başlatma vs sorunları için microsoft güncelleme yayınlamış zaten bu donanımsal sorun yazılımsal sorunu yoktu yeniden başlatıyordu güncelleyince geçmişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.