Şimdi Ara

Lumia 540 Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan one m7 kullanıyorum nerdeyse her yeri bozuldu, telefonu değiştirmem gerek ama para vermek istemiyorum. WhatsApp, ziraat cep bide stabil bir tarayıcı olursa bana yeterli Gelir. fiyatı çok ucuz gerçekten :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alma. Sadece arama ve sms için kullanacaksan bile alma. WhatsApp var ama yarın da olacağının garantisi yok.
    Ziraat mobil uygulamasının durumunu mağazadaki yorumlardan görebilirsiniz anlatmaya gerek yok. Rezalet.
    Stabil tarayıcı konusu kişiden kişiye değişir ama sitelerle uyumsuzluk çıkarıyor Edge.
    W10 için 3gb ram ve üst düzey işlemci şart. Şimdiki kullanıcıları böyle söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 19 Haziran 2017; 23:36:46 >
  • Teşekkürler almaktan vazgeçtim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Vural460

Teşekkürler almaktan vazgeçtim..

En doğru kararı verdin. Bu sistemi kullanmak istiyorsan en az 640 modellerini ya da 950 ile 950 XL modellerini almalısın. 540 gibi, 630 gibi, 720, 820, 830, 930, 1320, 1520 gibi modeller kullanılamaz, eski ve iş görmez modeller artık. Kullananlar da mecburen kullanıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam yardımınız için, aslında 640'da vardı, o nasıl acaba ki

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

En doğru kararı verdin. Bu sistemi kullanmak istiyorsan en az 640 modellerini ya da 950 ile 950 XL modellerini almalısın. 540 gibi, 630 gibi, 720, 820, 830, 930, 1320, 1520 gibi modeller kullanılamaz, eski ve iş görmez modeller artık. Kullananlar da mecburen kullanıyorlar.

Gerçekten birşeyler almam gerek ve bütçe şu anlık kısıtlı :) beklesem mi acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Gerçekten birşeyler almam gerek ve bütçe şu anlık kısıtlı :) beklesem mi acaba

Sony ultra xa, htc 10, samsung s8, nokia androidli ve windowslu telefonlar dışında ne alırsanız alın. Bu cihazları asla almayın.

Microsoft lumia cihazları tercih edin windows telefon kullanmak istiyorsanız. 640 XL alın 2. el, ya da 550, 650 alın 2. el, temiz, faturalı. Sahibindene bakın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101'de Lumia 535 429 TL
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vural460 V kullanıcısına yanıt
    Bir şeyler alacaksan ve bütçe kısıtlıysa geçici bir süre yani elin düzelene kadar 4,5G özelliği olmayan 3G'li bir android cihaz alabilirsin..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.