Şimdi Ara

Lumia 620 200 tlye alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefoncuda çiziksiz kutulu lumia 620 buldum 200 tlye alınırmı sizce

• Alınmaz 512mb ramli.Üste 300 koy L1320 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın hocam öyle bir hata yapmayın

• 512 MB ramli cihaz mı kaldı bu devirde ? Sakın alma pişman olursun. En az 1 GB ramli cihaz bak.
  • 720 nasıl yada 1320
  • 720 ve 620 arasında kamera, ekran vs. gibi etkenler hariç hiç bir fark yok. Oda 512 ram. 1320 ideal tabiki ekran boyutu sorun değilse.

• Zenfone 5 veya 6 bakın bana kalırsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Lg G2 16gb 250 TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunlara inanma kardeş bende var var lumia 620 512mb ram bu palavracıların kullandığı 1gb 2gb ramli telefonlara taş çıkarır, telefon yağ gibi kayıyor kasma sıfır sanarsınki 2gb ram var
    Android değil bu android olsa 512mb alma derdim, bunda windows işletim sistemi var bana göre hem ios dan hemde android'den daha stabil bir işletim sistemi.

Tek eksiği market marketi tam gelişmemiş yoksa lumialar on numara telefonlar.

Ama telefoncudan alma bence alacaksanda açılmışmı kontrol et,bozuk telefonu alıp tamir etmiş olabilir içi açılmış telefonu alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 29 Ekim 2015; 15:20:32 >
  • hooper113 kullanıcısına yanıt
    İyi hoş diyorsun da, w10m çıktığında 512 ram biraz sorun olacak çünkü w8de arka planda uygulama çalıştırmayan sistem w10 da çalıştırmaya başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

İyi hoş diyorsun da, w10m çıktığında 512 ram biraz sorun olacak çünkü w8de arka planda uygulama çalıştırmayan sistem w10 da çalıştırmaya başlıyor.

Bence yinede sorun çıkarmaz alan kişinin nasıl kullanacağına bağlı whatsapp facebook fotoraf çekme müzik dinleme alo deme arada bikaç oyun oynama için yinede yeterli olacaktır.
    Bende birsürü program yüklü hiçbir sorun yaşamıyorum kasma sıfır.
    W10 henüz yüklemedim bilemiyorum pek yorum yapamam ve zaten 8.1 den çok memnunum w10 yükleme gibi düşüncem yok.
    Konuyu açan arkadaşa bu telefonu öneririm. apple nin 4s'i gibi bir telefon.

Fazlada övmek istemiyorum çünkü bende aynısını satıyorum 180tl ye o yüzden yanlış anlaşılma olsun istemem.

4s mi Arkadaşımda var kasım kasım kasılıyor telefon, kamerayı açınca ekrandaki görüntü donarak ilerliyor, 4s eskidi.
  • Bu saatten sonra 512 MB telefon alınmaz. Windows 10 geldiğinde birçok işlev senin telefonuna gelmiyecek. Önü açık değil yani.
    Ms bile artık 512 mb tel çıkarmıyor.
    Üstüne üstlük bu 512 mb tellerdeki en ufak uygulamada bile sürdürülüyor demesi adamı çileden çıkarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 29 Ekim 2015; 16:17:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    faturası kutusu varmış salı günü gidip bakıcam beğenirsem alıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.