Şimdi Ara

Lumia 625 ınternet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lumia 625 kullanıyorum.Cihazda hucresel veriyi açınca internete bağlanmıyor.Ama dolaşım açıkken bağlanıyor.Bugün internet icin turk telekomu aradim 3g kapaliymis onu aktiflestirdim.Ondan once hic baglanmiyodu.Sadece dolasim acikken baglaniyor.Sizce sorun ne olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AppleFB

Lumia 625 kullanıyorum.Cihazda hucresel veriyi açınca internete bağlanmıyor.Ama dolaşım açıkken bağlanıyor.Bugün internet icin turk telekomu aradim 3g kapaliymis onu aktiflestirdim.Ondan once hic baglanmiyodu.Sadece dolasim acikken baglaniyor.Sizce sorun ne olabilir ?

Dolaşım kapalı iken bende internete giriyor sizde 3g kapalı olduğu için sorun olablir şuan sorum devam ediyor mu
  • 3g yi açtırdım dostum belkide cihazda sorun vardır yakında degiscem zaten yinede bi fikrin varsa soyleyebilirsin

• quote:

3g yi açtırdım dostum belkide cihazda sorun vardır yakında degiscem zaten yinede bi fikrin varsa soyleyebilirsin

sorunla alakalı bi fikrim yok ama telefonu değiştireceğine sevindim
  • Fazla internet kullanmayan icin iyi telefon aslinda ama uygulamalar az

• quote:

Fazla internet kullanmayan icin iyi telefon aslinda ama uygulamalar az

Başta bende uygulama konusuna kafa takmıyordum ama sonradan lazım oluyor.herkes yeni çıkan oyunu uygulamayı kullanırken ben anca öyle bakıyorum can sıkmaya başladı artık.

• Hocam siz degismeye dusunuyor musunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam siz degismeye dusunuyor musunuz

Taksit olayının gelmesini bekliyorum ama oda yerli telefonlar için şuan vestele gelecek bende vestel almak istemiyorum general mobile,casper a bakacaz artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.