Şimdi Ara

Lumia 625'ten Sony Xperia M4'e geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir senedir lumia 625 kullanıyorum Bazı arkadaşlar illede android android diye tutturuyorlar
    uygulaması daha çok diye ben de bi araştırayım dedim Xperia'nın su geçirmez telefonları ilgimi çekti ama çok pahalılar alamam derkene m4 ile karşılaştım
    amma bu paraya değer mi? Android telefon kullanacam su altında balıklarınan selfi çekinecem deyu lumia 625'ten vazgeçilir mi?
    http://www.evkur.com.tr/p/73723/sony-xperia-m4-aqua-s%C4%B0yah

• Şöyle söyleyeyim.

Geçmeye değer bir rahatlık görürsünüz.

Fakat hemen aklınıza su geçirmeme özelliği gelmiş. Telefon su geçirdiğinde ağlayacaksınız pişman olacaksınız.Bunu göz önüne alın ilk olarak sonra geçiş yapın.

Veya geçiş yapın ama suya sokmayın telefonu

derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Şöyle söyleyeyim.

Geçmeye değer bir rahatlık görürsünüz.

Fakat hemen aklınıza su geçirmeme özelliği gelmiş. Telefon su geçirdiğinde ağlayacaksınız pişman olacaksınız.Bunu göz önüne alın ilk olarak sonra geçiş yapın.

Veya geçiş yapın ama suya sokmayın telefonu

derim.

+1 O fiyata blackberry z30 da alınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şimdi bu telefonlar su geçirmiyo diye piyasaya sürülüyor bir çok kullanıcı satın alıyor

ancak bir çok kişi de suya sokuyor ve su geçirince pişman oluyor

servise gönderiyorlar, bir de servis kullanıcı hatası deyip 500TL fiyat çıkarmıyor mu...

bu lanet marka böyle bir şey

yani su geçirmiyo diye diğer telefonlara tercih etmeyin çünkü denemek için bile olsa suya sokmanız aptallık olacaktır

ayrıca bu M4 aqua da 8gb dahili hafıza var, uygulama yüklemeseniz bile bu hafıza yetmez uzak durun derim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.