Şimdi Ara

Lumia 625 WhatsApp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eren..34

Kayıt yaparken ben hotmail e kaydediyorum.

Whatsapp sornu bende de var.

Direk beni veya diğer arkadaşları konuya ekleseydin daha çabuk cevap alırdın . Böyle kimseye bildirim gitmez

Fm radio dinledim daha sonra çıktım radyodan ancak ses açma tuşuna bastığım zaman hala üst tarafta son dinlediğim radyo istasyonu çıkıyor onu nasıl kaybederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SeCuRe016 kullanıcısına yanıt
    Şu an için en büyük sıkıntılardan biri. Müzikten çıkınca da aynısı oluyor. 8.1 ile düzelecek inşallah

İnsider programını kullanabilirsin. Her türlü işlemi yapabiliyorsun .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şu an için en büyük sıkıntılardan biri. Müzikten çıkınca da aynısı oluyor. 8.1 ile düzelecek inşallah

İnsider programını kullanabilirsin. Her türlü işlemi yapabiliyorsun .

İnsider programı ile halledebilir miyim bu sorunu

Evet . Programı açınca sol menüde nota işareti gibi bir şey var. Tıkla tamamdır

• quote:

Evet . Programı açınca sol menüde nota işareti gibi bir şey var. Tıkla tamamdır

Yükledim ve düzeldi eyvallah son olarak bu cihazda batarya ömrümü arttırmak için püf noktalar varmı

Ben şöyle yapıyorum çok yoğun kullanımda 1 günü çıkarıyor. 45 Dk Asphalt 8. 2 Saat İnternette sörf. 1.5 Saat Film. 30 Dk Telefonda konuşma. Dediğim gibi gûnü çıkarıyor.

Ayarlardan Pil Tasarrufuna girince altta ileri düzey var ona tıkla (Her zaman) yap.

Wi-Fi ayarlarına girince altta ileri düzeye tıkla . Hiç tik olmasın . 4 tanesi de boş olsun.

Parlaklık düşük olsun. Konum kapalı olsun.

Ayarlardan sağa çekip Arka Plan Görevlerine tıkla . Hiçbir program kalmasın. Hepsini engelle.

Sürekli geçmiş sil. (Hesap makinesi geçmişi, internet geçmişi vs.)

Dokunma seslerini kapat.

Alttaki 3 tuşun titreşimini kapat.

Bunları yap sana yetecektir. Eğer yetmezse PM atarsın. İyi geceler dostum . 30 Dk daha buralardayım . Hadi görüşürüz

• quote:

Ben şöyle yapıyorum çok yoğun kullanımda 1 günü çıkarıyor. 45 Dk Asphalt 8. 2 Saat İnternette sörf. 1.5 Saat Film. 30 Dk Telefonda konuşma. Dediğim gibi gûnü çıkarıyor.

Ayarlardan Pil Tasarrufuna girince altta ileri düzey var ona tıkla (Her zaman) yap.

Wi-Fi ayarlarına girince altta ileri düzeye tıkla . Hiç tik olmasın . 4 tanesi de boş olsun.

Parlaklık düşük olsun. Konum kapalı olsun.

Ayarlardan sağa çekip Arka Plan Görevlerine tıkla . Hiçbir program kalmasın. Hepsini engelle.

Sürekli geçmiş sil. (Hesap makinesi geçmişi, internet geçmişi vs.)

Dokunma seslerini kapat.

Alttaki 3 tuşun titreşimini kapat.

Bunları yap sana yetecektir. Eğer yetmezse PM atarsın. İyi geceler dostum . 30 Dk daha buralardayım . Hadi görüşürüz

Teşekkür ederim dostum bu bilgiler yeterde artar bana sağolasın :)

• Birisiyle grup kur ekranı sola çek iki kere olması lazım orada ses ayarları çıkıyor onları kapa telefonun bildirim sesi açık olsa bile çıkmıyor ben öyle yaptım belki daha basit bir yolu da vardır.

Ne demek hocam. Bir sorun olunca bir PM uzağındayīm haberin olsun

• Beyler lumia 625 ekranı nasıl ? piksel sayarsınız diyorlar ya o durum nasıl. aynı çin malı telefonlar ğibi ekranı bakınça küçük küçük kareler sayılıyor mu nasıl oluyor o durum şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.