Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi internette hizlial hepsiburada ve kliksa da satılıyor sadece onlardada maalesef sadece siyah renk seçeneği var. acaba beyaz renk seçeneğini nereden bulabilirim ? (sıfır olmak şartı ile ) Ve siyah renk alıp kapak değiştirme şansımız var mı yoksa çerçeve kenar rengi farklı mı kalır o zaman ?
Siyah alıp ilerde Türkiyeye gelirse diğer kapak renklerini de alabilirsin. Bence gelecek ama. Ben siyah olanı kullanıyorum. Bence daha güzel ve asil duruyor. Ama kapaklar gelince ben de beyaz ve turuncu olanı almayı planlıyorum. Bütün renklerde ön yüz aynı. Kapak çerçeveyi de kaplayacak şekilde çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: seckinds
Siyah alıp ilerde Türkiyeye gelirse diğer kapak renklerini de alabilirsin. Bence gelecek ama. Ben siyah olanı kullanıyorum. Bence daha güzel ve asil duruyor. Ama kapaklar gelince ben de beyaz ve turuncu olanı almayı planlıyorum. Bütün renklerde ön yüz aynı. Kapak çerçeveyi de kaplayacak şekilde çıkıyor.
Anladım çok teşekkürler, peki birkaç sorum olacak bazı arkadaşlar ekranın piksel piksel göründüğünü söylemiş çok dikkat çekiyormuş yani kalitesiz diye yorum yapmışlar sizce nasıl ? onun dışında birde dokunmatik bazen algılamıyormuş bu konuda da yorum yaparsanız çok sevinirim
Ekran çöp değil bence. ben de almadan önce tereddütlüydüm. İnternetten görmeden satın aldım ama belki beklentimi çok düşürdüğüm için beni mutlu etti ekranı. son kullandığım telefonlar note 4 ve z3'dü. bu yüzden beklentimi yüksek tutmadım zaten. Ekran dokunmatiği için de bir sıkıntı yaşamadım. sabırsızlıkla W10 bekliyorum.
quote:
Ekran çöp değil bence. ben de almadan önce tereddütlüydüm. İnternetten görmeden satın aldım ama belki beklentimi çok düşürdüğüm için beni mutlu etti ekranı. son kullandığım telefonlar note 4 ve z3'dü. bu yüzden beklentimi yüksek tutmadım zaten. Ekran dokunmatiği için de bir sıkıntı yaşamadım. sabırsızlıkla W10 bekliyorum.
yani öyle abartıldığı gibi piksel piksel görünmüyor değil mi ? (bazı samsunglarda görmüştüm çok fenaydı)
quote:
Orijinalden alıntı: E.Sahin
quote:
yani öyle abartıldığı gibi piksel piksel görünmüyor değil mi ? (bazı samsunglarda görmüştüm çok fenaydı)
mesele ppi değeriyle alakalı mıdır bilmiyorum ama bende lumia 640 var (294 ppi) ekran kalitesi çok iyi bence 640XLde de iyi ekran kullanmışlardır herhalde