Bildirim
Lumia 735
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
dostum kredi kartın varsa 500 tl lere alınabiliyor tel bu fiyata alınacak en iyi tel kameraları güzel bende herhangi bir sıkıntı yok ayrıca yazdığın 2 programda var markette kullanacağın her uygulama var fakat android gibi aynı uygulamadan 10 tane yokta 2 yada 3 tane var bu şekilde temel olarak tüm sosyal programlar var vine line wechat whatsup viber tictoc mesennger face vs gibi bunlar varsağlam oyunlarda var teli alırsanız önereceğim program ve oyunlar var msj atarsanız yardımcı olurum şimdiden hayırlısı olsun -
Ana konusunda falan çok sayıda mesaj var sorularınızla ilgili. hepsiburada ce hızlıal da 600 liraydı. stok bitmediyse de yakında kalmaz. Elinizi çabuk tutun derim. kasa kalitesi olarak çok kalitelidir. dediğiniz işlerin 10 katını da yaparsınız. -
Fb messenger,whatsapp,kaliteli foto ve video için tamam ama mağazadan birşey bekleme.
Bu fiyata android iyi birşey bulamazsın.
Ama telefon bana göre en az iki yıllık bir süreç.Parana kıyabiliyorsan 1000TL civarında seni en az 2 sene götürecek bir telefon bulursun.Mesela Lg g2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
735 işini görecektir kardeş. Ama bana kalırsa 640 ve 640xl gibi güncel modellere bak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X