Şimdi Ara

Lumia 735 Ekran Çatladı Tahmini Ne Kadar Tutar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki gibi Durum.Ekranda görüntü var dokunmatikte hiç bi sıkıntı yok tahminen ne kadar olur sizce
     Lumia 735 Ekran Çatladı Tahmini Ne Kadar Tutar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyat konusunda çok değişken fiyat verirler. resmi yetkili servislerde bile fiyatlar değişiyor nedendir bilemem. 200-400 lira gibi fiyat verebilirler. Eğer para vermem diyorsanız tempered glass dedikleri cam ekran koruması satılıyor.Naylon olanlar değil yani ince kesilmiş cam ekran koruması. 10 liraya bile bulunuyor.30-50 liraya da satılıyor. Ondan alın ve takın. en azından çatlağın büyümesini önlerken elinize çatlak hissi gelmesine de mani olur. en ucuz çözüm bu. Diğer ucuz çözüm aliexpress ten ekran alıp kendiniz değiştirirsiniz. Diğer ucuz çözüm kaliteli bir telefon tamircisi bulup ekranı değiştirsiniz. Buradaki en pahalı çözüm yetkili servislerde yapılan değişimler. Fikir olsun diye yazdım fiyat konusunda bilgim yok ama.
  • Minimum 400 tutar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Minimum 400 tutar

Naptın yav telefon 600 lira

• Benimde 735 in ekranı kırıldı fiyat veremedi telefoncunun biri. Ama 400 TL civarı diyorlar daha yaptırmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: d35u

Benimde 735 in ekranı kırıldı fiyat veremedi telefoncunun biri. Ama 400 TL civarı diyorlar daha yaptırmadım.

Çok pahalıymış sadece dış ekran bu kadar pahalı olamaz yahu.Ayrıca bi sorum olucak ekrandaki çatlak rahatsızlık vermiyo hatta hissedilmiyo çok ince bi çatlak büyür mü acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: alierenys

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Minimum 400 tutar

Naptın yav telefon 600 lira

Htc 8x imin ekranı kirildi kvk 490tl istedi , telefon 600tl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En doğrusu servisle görüşmek.

• dediğim cam koruma filmini düşün bence servis canını sıkar. tempered glass diye satıyorlar. düşün yani 15 lira nere 400 lira nere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

dediğim cam koruma filmini düşün bence servis canını sıkar. tempered glass diye satıyorlar. düşün yani 15 lira nere 400 lira nere.

Düşündüm ve karar verdim sanırım temperli cam taktırcam.

• ankaradaysanız sıhhıye de 10 liraya satılıyor. ben aldım taktım iş görüyor. daha kaliteli olsun derseniz 20-50 lira değişiyor internette. normalde ekran jelatini falan sevmem ama bu cam epeyce iyi koruyor. yani kaplama cam kırılıyor iç cam kırılmıyor. ben test ettim epeyce iyi. Gerçi sizin ekran zaten çatlamış ama bu şekilde içiniz rahat eder. ifadeyi affedin ama ''pimpirikli'' değilseniz bence 300-400 lira ekrana para verilmez. zamanında ben kendim çinden alıp ekranımı değiştirmiştim.
  • abdullaharif kullanıcısına yanıt
    Şuanlık gerek duymuyorum eline alan kişi rahatsız olmaz çok kısa 0.5 cm kadar bi çatlak belli oluyo oda sol alta doğru biyerde eğer çatlak büyür derseniz alcam bi cam koruyucu.

• resme baktığım zaman sağdan sola doğru boydan boya bir çatlak var. mesela dikey olarak yarıya kadar çatlasa çatlağın aynı fay hattında ilerleme riski olurdu. ama burdaki durumda ilerleyecek bir yeri kalmamış. Ancak durum şu ki bir daha hafif de düşse daha çok çatlama veya tuz buz olma ihtimali var. çünkü camın direnci değişti. Bu nedenle tavsiye ederim. yani 10-15 liralık ekran koruma camları da iş görür. ama kesinlikle naylon olanlardan almayın. Benim tavsiye sebebim daha çok bir daha ki düşmede ekanı biraz daha korumak için. dediğim gibi bu tarz çatlak ekranlar ikinci bir darbeye karşı dirençsiz oluyor.
  • quote:

resme baktığım zaman sağdan sola doğru boydan boya bir çatlak var. mesela dikey olarak yarıya kadar çatlasa çatlağın aynı fay hattında ilerleme riski olurdu. ama burdaki durumda ilerleyecek bir yeri kalmamış. Ancak durum şu ki bir daha hafif de düşse daha çok çatlama veya tuz buz olma ihtimali var. çünkü camın direnci değişti. Bu nedenle tavsiye ederim. yani 10-15 liralık ekran koruma camları da iş görür. ama kesinlikle naylon olanlardan almayın. Benim tavsiye sebebim daha çok bir daha ki düşmede ekanı biraz daha korumak için. dediğim gibi bu tarz çatlak ekranlar ikinci bir darbeye karşı dirençsiz oluyor.

Sanırım bu hafta alıcam koruyucu ayrıca yukarda gerek duymuyorum derken yeni ekran almayı gerek duymuyorum yazıcaktım.

• Bende aynı telefonu kullanıyorum. Aldığım gün kırıldı ve ekran bir daha gelmedi. Bende servise götürdüm ve 320 liraya yaptırdım. Komple ön cam arka panel hepsi değişiyor. Ayrı ayrı değişim mümkün değilmiş malesef. Anlayacağın 320 tlyi gözden çıkar.
  • BilgiFakiri kullanıcısına yanıt
    Microsofta soru soranı merak etmiştim ilk gün nası becerdin.Aklımda bunu düşündüm microsoftun sitesinde görünce.

• Dükkanda sarjdaydı arkadasın ayağı kabloya takıldı sonrası malum telefon yerde ekran pert.

• quote:

ankaradaysanız sıhhıye de 10 liraya satılıyor. ben aldım taktım iş görüyor. daha kaliteli olsun derseniz 20-50 lira değişiyor internette. normalde ekran jelatini falan sevmem ama bu cam epeyce iyi koruyor. yani kaplama cam kırılıyor iç cam kırılmıyor. ben test ettim epeyce iyi. Gerçi sizin ekran zaten çatlamış ama bu şekilde içiniz rahat eder. ifadeyi affedin ama ''pimpirikli'' değilseniz bence 300-400 lira ekrana para verilmez. zamanında ben kendim çinden alıp ekranımı değiştirmiştim.

Hocam merhaba benim L1020 telefonum, tabi daha kırılmadı fakat ekran üstünde hiçbirşey yok. Yeni koruma olarak. Ama kırılmayan cam takmak istiyorum. Kararsız kaldım kalın kırılmayan cam mı yoksa şeffaf ince jelatin mi taksam. Birde bulunduğum şehirde hiç bulamadım. İnternette link verme imkanız var mı acaba. Ben Bi kaç siteye baktım verimli sonuç alamadım. Teşekkürler :)

• Lumia 735 cam degisimi yapıyorum 150 tl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.