Şimdi Ara

LUMIA 735 VS LUMIA 830

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu iki telefon arasında kaldım 735 i kvk garantili 700 tl ye buldum 830 u da 1100 tl ye kafama takılan aradaki 400 tl yi vermeye değer mi siz hangsini önerirsiniz kullanan arkadaşlar izlenimlerini paylaşırsa memnun olurum . şimdiden saolun.

• http://www.phonearena.com/phones/compare/Nokia-Lumia-830,Nokia-Lumia-735/phones/8855,8891

Bu site üzerinden karşılaştırmalara bak istersen aslında seçim birazda neye önem verdiğine göre değişir onu belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine lumia muhabbeti yine gotam city :)
  • bunların farkları nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 830 da ekstradan metal çerçeve ve glance screen var ve arka kamerası daha iyi. Geri kalan herşey hemen hemen aynı

• Last_Stand L kullanıcısına yanıt
    güncelleme farkları olur mu acaba? 830'a gelecek olanın 735'e gelmemesi gibi mesela. Uyandırma ekranı sarj yiyor zaten. 620de vardı kullanmıyordum. Telefon alacağım ama android lg g3, huawei g7 ve bunlar arasında kaldım açıkçası. 735'te ön kamera daha iyi.

• Her ikiside eşit sürelerde güncelleme alır hocam sıkıntı olmaz. Uygulamalarda eksiklik yaşayacağınızı düşünüyorsanız android alın derim. Ama istediklerim wp de var derseniz öneririm ikisinide. Ama fiyatları bence biraz pahalı ikisininde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 735 için 700tl gayet iyi bir rakam. Şarjıda iyi bir cihaz. Bence pek gerek yok 400tl fazla vermeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

735 için 700tl gayet iyi bir rakam. Şarjıda iyi bir cihaz. Bence pek gerek yok 400tl fazla vermeye.

Hocam 735 mi zenfone 5 mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheYips -- 7 Mart 2015; 20:59:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Orijinalden alıntı: biuu

735 için 700tl gayet iyi bir rakam. Şarjıda iyi bir cihaz. Bence pek gerek yok 400tl fazla vermeye.

Hocam 735 mi zenfone 5 mi sizce?

Şahsi görüşüm sony xpreria z2,z3, htc m8 vb alamayacaksam android almazdım. Almadım da. Gittim 925 aldım.

Şarj harici memnunum.

O sebeple benim tercihim 735 olurdu. Asus 5 şarj bakımında çok iyi değil sanırım, ayrıca çerçeve falan çok kalın ya.

Ben windowsun geleceğinin çok parlak olacağına inananlardanım. Uygulama eksiği harici pek sıkıntısı yok bence.

Ayıca kapalı sistem olması sebebiyle güvenli, virüssüz. Ücretsiz office, Here maps, city lens, mix radio, yerleşik facebook twitter gibi ayrıcalıkları var bence. Bu ülke twitterın kapandığı günleri gördü. Lumialar kişilerim menüsüyle twittera bağlanmaya devam etti.

700tl verip 735 almak macera olmaz, bencim tercihim 735.

Bu konuyu android forumunda da aç. Daha sağlıklı karar verirsin. Gerçi Kalabalık bir kitle, çok kötüleyen çıkacaktır. Neleri kötülediklerini öğren. Sonra burada tekrar sor böyle böyle diyorlar doğru mu diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 7 Mart 2015; 22:15:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse de sormamis lumia 735i 700 tlye nasil buldun diye. İkinci el mi?

• QRX kullanıcısına yanıt
    Ben 15 günlük cihazı 640 liraya aldım dostum sahibinden.com dan

• beyler saolun dün aldım 735 i şu ana kadar sıkıntısını görmedim iyi kide almışım
  • 735 un fiyatları ne civarda acaba ve parasını hak ediyor mu yoksa 100-150 daha verip başkabirşey mi alalım?

• quote:

Orijinalden alıntı: forumkeeper02

735 un fiyatları ne civarda acaba ve parasını hak ediyor mu yoksa 100-150 daha verip başkabirşey mi alalım?

Paran varsa 830 al yoksa 735 talip ol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.