Şimdi Ara

lumia 820 temple run

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar temple run ı indirdim ama oyunda sürekli bi takılma var androiddeki gibi akıcı değil bu kasma neyle alakalı açıklayabilr misiniz?

• Temple Run ios versiyonunun wp8 e uyarlanmış hali o yüzden olabilir... Ama 920de ben takılma falan yaşamıyorum ilk halinde vardı ama ertesi gün çıkan güncellemeden sonra bir sıkıntı yaşamadım...

Edit: Mayıs ayında Temple Run 2 geliyor bu versiyonu ilki gibi uyarlama olmayacak diye biliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogu-E -- 21 Nisan 2013; 14:43:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temple run 2 nin uyarlama olmaması daha mı iyi yoksa kötü mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akar03

temple run 2 nin uyarlama olmaması daha mı iyi yoksa kötü mü ?

Tabi ki daha iyi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogu-E

quote:

temple run 2 nin uyarlama olmaması daha mı iyi yoksa kötü mü ?

Tabi ki daha iyi...

ne diyelim inşallah daha iyi olur
  • İphone 4 deki takılmaları görseniz böyle demezdiniz. Lumia 820 de arada bir o da anlık takılmalar oluyor ve kesinlikle önemli değil. Bu oyunun programlanmasından kaynaklı bir sorun. Telefondan veya Os dan değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

İphone 4 deki takılmaları görseniz böyle demezdiniz. Lumia 820 de arada bir o da anlık takılmalar oluyor ve kesinlikle önemli değil. Bu oyunun programlanmasından kaynaklı bir sorun. Telefondan veya Os dan değil.

Telefondan kaynaklanıyor diye canım sıkılmıştı pişman oldum Bi aralar telefonu aldığım için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC Desire 20 Pro
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

İphone 4 deki takılmaları görseniz böyle demezdiniz. Lumia 820 de arada bir o da anlık takılmalar oluyor ve kesinlikle önemli değil. Bu oyunun programlanmasından kaynaklı bir sorun. Telefondan veya Os dan değil.

Telefondan kaynaklanıyor diye canım sıkılmıştı pişman oldum Bi aralar telefonu aldığım için

Telefonun sistemi WP8 için tercih edilen en üst düzey sisteme sahip. Bu yüzden içiniz rahat olsun. Belki kurduğunuz bir program çakışma yaşıyordur zira ben de kasma yok denecek kadar az.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.