Şimdi Ara

lumia 830 vs htc desire 820 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konu aktif diye sizlere sorayım. Swap cihaz alınır mı? Yeni değişim olmuş servisten Lumia 830. Bu cihaz kullanılmamış. 900tl diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün htc diyenler eksilenmiş adamlar haklı 830 ne fiyatını hak ediyor ne de desire820ye rakip olabilir.

• Arkadaş bu Windows phoneciler de başka telefon öneriyor adamlarda gram Fanboyluk yok ya bukadarmı kötü wp telefonlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • desire 820 de windows işletim sistemi olabiliyor mu ? resim gördümde internette
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Bütün htc diyenler eksilenmiş adamlar haklı 830 ne fiyatını hak ediyor ne de desire820ye rakip olabilir.

hocam bu forumda fanboylar çok babasının şirketleri sanıyorlar sanki bu +/- olayına fazla takılmayın
  • İnstagramdan direct message bir şekilde atilabiliyormu arkadaşlar ben satış yapıyorum oradan o yüzden lazım ekstra program yokmu bunun için wp mağazasında biri bunu cevaplarsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Bütün htc diyenler eksilenmiş adamlar haklı 830 ne fiyatını hak ediyor ne de desire820ye rakip olabilir.

hocam bu forumda fanboylar çok babasının şirketleri sanıyorlar sanki bu +/- olayına fazla takılmayın

Biz de lumia kullanıyoruz ama eksiklerini söyleyebiliyoruz. Gözümüzü karartıp savunmuyoruz her şeye. +/- olayında da siz ve birkaç arkadaş daha haklı olduğunuz halde haksız gibi davranış sergilenmiş ona canım sıkıldı şimdi sakinim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Biz de lumia kullanıyoruz ama eksiklerini söyleyebiliyoruz. Gözümüzü karartıp savunmuyoruz her şeye. +/- olayında da siz ve birkaç arkadaş daha haklı olduğunuz halde haksız gibi davranış sergilenmiş ona canım sıkıldı şimdi sakinim

Ben Htc almiyorum bu telefonu alacam varsın s 400 adreno 305 1gb ram olsun batarya siserse bile değiştir yıllarca kullan ama Htc cakallik yapmış bu konuda

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.