Şimdi Ara

Lumia 920

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • W10 önizleme sürümünde arkadaşlar. Telefonu babam kullanıcak. Kamera düzgün değil. Düzgünden kastım siyah ekran yan tarafta küçük kamera gözüküyor. Eski sürümüne döndürmek istiyorum,nasıl döndürebilirim? Bir de hotmaili kaldırmak istiyorum. Yardımcı olursanız teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows forumu ölmüş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia Software recovery . Bütün veriler silinir

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.artvinli

Lumia Software recovery . Bütün veriler silinir

Araştırma yaptım biraz,WP Recovery Tool işe yarar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ThEagles

quote:

Windows 10'dan dönüyorsanız WP Recovery tool kullanılabilir tabi ben Lumia Recovery Tool tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 9 Ağustos 2015; 9:47:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

quote:

Windows 10'dan dönüyorsanız WP Recovery tool kullanılabilir tabi ben Lumia Recovery Tool tavsiye ederim.

Teşekkürler hallettim sayenizde.
  • Sabahın köründe soru sorup 20 dakika boyunca cevap gelmeyince forum ölmüş demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 808 PureView Beyaz
    11 yıl önce açıldı
    lumia telefon
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

quote:

Teşekkürler hallettim sayenizde.

Rica ederim.

• Bende tecrübemi burası aracılığı ile aktarayım. Belki başına gelen olur. Çözmesine fayda olur.
    Wp10 a Upgrade edim dedim hafta sonu. Lumia 920 telefonumu. Daha önceleride deneme amaçlı 2 kere kurmuş
    denemiş ve 8.1 e geri dönmüştüm sorun olmadan. Yalnız bu 3. Seferde (çekirke 3 kere zıplar misali :) 10 çok sorunlu geldi.
    Aynı şekilde geri deneyim dedim. Bir iki program derken telefon bricked oldu. Yani tamamen gitti.
    Ne açılıyor ne titriyor ne de şarj oluyor filan.

Önce recovery toollar ile boğuştum. Windows Phone recovery Tools u indirip kuriim dedim "the hash is not correct"
    deyip setup da yarıda kaldı. Sonra Nokia recovery programını indirip kurdum oda aynı hatayı verdi. Daha başka programlarda denedim
    Onlarda faydasız oldu. Uzun araştırmalar sonucunda setup dosyasını Microsoft'un sayfasından indirmem gerektiğini keşfettim.
    O zaman kuruldu adam gibi. Aslında dunde Microsoft'tan indirmiştim alma bu linkten indirdiğim çalıştı.

go.microsoft.com/fwlink/?linkid=525569

Burdan indirdiği çalıştı. Bundan önce neleri denemedim. Windows açılışından signature kontrollerini iptal etmeleri filan hiç biri işe yaramadı.

(arada donanım habere de çemkiriim : Ya bu donanım haberde yazdığım şeyleri yanlış yanlış arkamdan düzeliyor düzeltme demenin yolu varmı sinir etti beni. Ha bire geri dönüp
    Tekrar düzeltme gerekiyor. Artık donanım haber şu forum arayüzünü yenileyin 10 senedir aynı arayüz :p tablet devrindeyiz artık :))

Neyse bi şekilde recovery i kurduk çalıştırdık. USB kabloyu takıyorum ama telefonu görmüyor. Uğraş uğraş Windows 10 Windows 8 windows 7 her kişiyi demiyorum bu arada :)
    USB driverları filan güncelleme filan denerken şans eseri aygıt yöneticisinden telefonu başladığımda çıkan USB bağlantısını
    qhdusb gibi bi ismi vardı. Onu disable edip telefonu başlayınca recovery programı
    Telefonu gördü ve telefonumda o müthiş Nokia yazısı göründü :)

Ne kadar sevindim anlatamam. Artık öldü deyip yeni telefon arayışlarına girmiştim. Gerek kalmadı. Param cebimde kaldı :) bu arada
    Tüm bu recovery sırasında bide elektrikler gidip yarım saat gelmedi Allah'tan laptop vardı birde apar topar ups e bağladım filan resmen suni teneffüs yaptık cihaza hayata dönsün diye :)
    neyse çok geyik oldu.

Selamlar herkese.

• quote:

Orijinalden alıntı: azorer

Bende tecrübemi burası aracılığı ile aktarayım. Belki başına gelen olur. Çözmesine fayda olur.
    Wp10 a Upgrade edim dedim hafta sonu. Lumia 920 telefonumu. Daha önceleride deneme amaçlı 2 kere kurmuş
    denemiş ve 8.1 e geri dönmüştüm sorun olmadan. Yalnız bu 3. Seferde (çekirke 3 kere zıplar misali :) 10 çok sorunlu geldi.
    Aynı şekilde geri deneyim dedim. Bir iki program derken telefon bricked oldu. Yani tamamen gitti.
    Ne açılıyor ne titriyor ne de şarj oluyor filan.

Önce recovery toollar ile boğuştum. Windows Phone recovery Tools u indirip kuriim dedim "the hash is not correct"
    deyip setup da yarıda kaldı. Sonra Nokia recovery programını indirip kurdum oda aynı hatayı verdi. Daha başka programlarda denedim
    Onlarda faydasız oldu. Uzun araştırmalar sonucunda setup dosyasını Microsoft'un sayfasından indirmem gerektiğini keşfettim.
    O zaman kuruldu adam gibi. Aslında dunde Microsoft'tan indirmiştim alma bu linkten indirdiğim çalıştı.

go.microsoft.com/fwlink/?linkid=525569

Burdan indirdiği çalıştı. Bundan önce neleri denemedim. Windows açılışından signature kontrollerini iptal etmeleri filan hiç biri işe yaramadı.

(arada donanım habere de çemkiriim : Ya bu donanım haberde yazdığım şeyleri yanlış yanlış arkamdan düzeliyor düzeltme demenin yolu varmı sinir etti beni. Ha bire geri dönüp
    Tekrar düzeltme gerekiyor. Artık donanım haber şu forum arayüzünü yenileyin 10 senedir aynı arayüz :p tablet devrindeyiz artık :))

Neyse bi şekilde recovery i kurduk çalıştırdık. USB kabloyu takıyorum ama telefonu görmüyor. Uğraş uğraş Windows 10 Windows 8 windows 7 her kişiyi demiyorum bu arada :)
    USB driverları filan güncelleme filan denerken şans eseri aygıt yöneticisinden telefonu başladığımda çıkan USB bağlantısını
    qhdusb gibi bi ismi vardı. Onu disable edip telefonu başlayınca recovery programı
    Telefonu gördü ve telefonumda o müthiş Nokia yazısı göründü :)

Ne kadar sevindim anlatamam. Artık öldü deyip yeni telefon arayışlarına girmiştim. Gerek kalmadı. Param cebimde kaldı :) bu arada
    Tüm bu recovery sırasında bide elektrikler gidip yarım saat gelmedi Allah'tan laptop vardı birde apar topar ups e bağladım filan resmen suni teneffüs yaptık cihaza hayata dönsün diye :)
    neyse çok geyik oldu.

Selamlar herkese.

Helal olsun diyorum, peşini bırakmamışsınız telefonun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.