Şimdi Ara

Lumia 920 ekran kirildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: parberk9999

Dokunmatik kısmı olmadan 280₺'dir bence

lcd ekran dokunmatik olmadan 120tl
  • quote:

Serviste set halinde tüm ekranı değiştiriyorlar.Dediğiniz gibi ayrı ayrı değil .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

Serviste set halinde tüm ekranı değiştiriyorlar.Dediğiniz gibi ayrı ayrı değil .

Iyi bir teknik servise ürünü(LCD) alip versem üstünede iscilik versem yaparlar ama degil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyprox

quote:

quote:

Iyi bir teknik servise ürünü(LCD) alip versem üstünede iscilik versem yaparlar ama degil mi?

Eğer düzgün bir servis bulursanız bir ihtimal yapabilirler fakat teleservice e yaptırmazsanız cihaz garanti dışı kalacak. Bu arada siz fiyatı kvk dan mı aldınız teleserviceden mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer düzgün bir servis bulursanız bir ihtimal yapabilirler fakat teleservice e yaptırmazsanız cihaz garanti dışı kalacak. Bu arada siz fiyatı kvk dan mı aldınız teleserviceden mi ?

Telefon teknik servislerinden aldim teleserviceden almadim daha

• Teleserviceden fiyat almadan yaptırmayın bence telefonunuzu.

• quote:

Teleserviceden fiyat almadan yaptırmayın bence telefonunuzu.

Yarin alip sizi bilgilendiricem
  • quote:

quote:

Teleserviceden fiyat almadan yaptırmayın bence telefonunuzu.

Yarin alip sizi bilgilendiricem

400 tl diyeceklerini sanmıyorum en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 28 Haziran 2013; 17:11:27 >
  • Son zamanlarda yaptıran var mı teleserviceye yahut başka bir yere? Dokunmatiğim zarar görmeye başladı 2 aydır kırık kullanıyordum.

• doğuştannicksiz kullanıcısına yanıt
    Uzun zaman lumia kullandım halen de kanım kaynıyor alayım diyorum ama para yok:) Bende 820 vardı. Ekranında gorilla glass koruması olmadığı halde gayet sağlam bir ekranı vardı. Çok düştü etti bir şey olmamıştı. Ben ekran filmi falan da kullanmam asla. En sonunda sağlam düştü ve ekran boydan boya yarıldı. Canı sağ olsun 2 seneye yakın hizmet verdi bana:) Yanlız bu Lumia ekranlarında gözüme çarpan bir durum var. Nokia bir çok modelde ekranı dışa bombeli yaptı. Bu yüzden düşünce isterse gorilla glass 3 olsun yine de kırılma riski oluyordu. Zevk meselesi. Ben bombeli cam sevmediğim için 820 bana uygun gelmişti. Lumia 920 bir kaç gün emaneten kullanmıştım. Ağır bir ürün olduğu sürekli elimden kaydı ve bir keresinde cepten çıkarken asfalta düşmüş ve çakıl taşı tarafından derin bir çizik oluşmuştu. Bunun sebebi dışa bombeli cam.

Neyse çok uzattım:) Benim kuzenim L 720 ekran kırıldığı için 3-5 ay önce teleservise vermişti yaklaşık 400 lira para ödedi. Belki 720 de ekran tamamen değişiyordur o yüzden pahalıdır bilemem. Ancak servis çok para alıyor bu da bir gerçek. Ben servise bile vermeden hurda fiyatına sattım telefonumu. Ekran kırılınca benim hevesim gider:) Bence internette araştırma yapın ucuz bir fiyat bulup 40-50 liraya iyi bir telefoncuya yaptırın. Ya da hurda fiyatına bir telefon alınıp ekran değiştirilebilir. Çünkü 300-400 lira ekran için çok büyük para ve resmen soygun. Zaten böyle garantiye de lanet olsun.Kırılmayan ekran yapın arkadaş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.