Şimdi Ara

lumia 920 ekranın ortasındaki sarılık (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Last_Stand

Garantisinin bitmesine 6 ay kalmıştı hocam zaten. Kesin anlarlar mı ki.

Evet, ben senin yerinde olsam yetkili servise yaptırırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: Last_Stand

Garantisinin bitmesine 6 ay kalmıştı hocam zaten. Kesin anlarlar mı ki.

Evet, ben senin yerinde olsam yetkili servise yaptırırım

Yetkili servis fiyatı ne kadar ki hocam. Ben pahalıdır diye yaptırmadım.

Bi de eski kapak onlarda kalacaktı sanırsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlarlar hocam ama sorun olmadı yaptılar fazla aşırı donma olmuyor mesela çok aşırı sıcakda olursa oda arasıra oluor bnde 520 de ama çok memnunum windows phone dan
    çok rahatım videolarda sıkıntı oluryo mesela bayramdan önce bir video kaydı yapmıtım hocam 7.50 dakikalık ama boboş kayıt gösteriyor

ben sizlere bir sorum olacak bütün windows phone kullanıcılara sesleniyorum
    video çekerken video kaydın sonuna geldiniz napıyorsunuz stopa basmıyormusunuz bende stopa bastım ama kayıt bomboş video çekimi olsun uygulamalar olsun resimler olsun hepsi sd karta kaydedilsin seçtim yanlış birşey yapmıyorum umarım

bana bilgi verirmisiniz
  • hasangul01 kullanıcısına yanıt
    Hocam sd kartlar sorun çıkartıyor genelde ama toshiba daha az sorun çıkartıyor. Benim telefona sd kart takılmıyor o yüzden kendi hafızası 32 gb yetiyor hatta artıyor bile. Kendi hafızası kullanılarak fotoğraf video çekimlerinde hiç sorun yaşamadım ben.

• yalnız kullandığım sd kartta uyduruk değil yani kingston yada toshiba yada sandisk bu üç marka
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasangul01

yalnız kullandığım sd kartta uyduruk değil yani kingston yada toshiba yada sandisk bu üç marka

Hocam telefona bilgisayardan Bi sıfırlayın Nokia recovery tooldan ondan sonra sd kartı sıfırlayıp takın telefona ve ondan sonra deneyin. Yalnız video bittikten sonra durdudurun ve biraz bekleyin kayıt olsun ondan sonra galeriye girip bakın.

• YOK TELEFON DA SIKINTI YOK DA HOCAM AMA ŞEY VİDEO BİTİŞE GELDİĞİ ZAMAN ÖNCE STOP MU YAPIYORSUN
    YOKSA PAUSE YAPIP ÖYLE Mİ STOPA BASIYORSUNUZ BEN DİREK STOP KOMUTUNA BASIYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasangul01

YOK TELEFON DA SIKINTI YOK DA HOCAM AMA ŞEY VİDEO BİTİŞE GELDİĞİ ZAMAN ÖNCE STOP MU YAPIYORSUN
    YOKSA PAUSE YAPIP ÖYLE Mİ STOPA BASIYORSUNUZ BEN DİREK STOP KOMUTUNA BASIYORUM

Zaten direkt stop var hocam ona basacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last_Stand -- 12 Eylül 2014; 16:02:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • BENDE ÖYLE YAPTIM AMA 7.5 DAKİKALIK VİDEO GİTTİ YANLIŞ BİRŞEY YAPTIK HERALDE ÇOK GÜZEL VİDEO İDİ KIZIM LA OYNUYORDUK ANI
    NEYSE DAHA GÜZEL ŞEYLER YAKALARIM AMA DEİDĞİN GİBİ YAPIYORUM DİĞER VİDEOLARDA SIKINTI YOK HOCAM KAYDEDİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasangul01 -- 12 Eylül 2014; 16:11:10 >
  • cihaz daha gelmedi yerine bir mesaj yolladı Teknosa
    SN.MUSTERIMIZ Y.SERVISTEKI URUNUNUZUN IŞLEMLERININ HIZLANDIRILMASI ICIN TEDARIKCI FIRMA ILE GORUSULMUSTUR URUN MAGAZAMIZA DONDUGUNDE SIZI BILGILENDIRECEGIZ 
  • MrtAltg M kullanıcısına yanıt
    Keşke direkt Nokia care ye götürseydiniz hocam.

• cihazım bugün itibari ile elime ulaştı ekranımı değiştirmişler ön kameradaki toz gitmiş şu an için sıkıntı gözükmüyor
  • MrtAltg M kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam.

• hocam toplamda kaç gun surdu

• Ben kayseride oturuyorum hocam Nokia care servisine verdim istanbula gidip geldi toplam 11 gün sürdü.

• Benim ekran da sararmaya başladı :/ daha önce içini açtığım için garantiye almazlar :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cangunner kullanıcısına yanıt
    Gelmiş olsun hocam. İçini açıp parça değişimi falan yapmadıysanız bi şansınızı deneyin derim hocam. Sadece içini açmayı anlamazlar belki.
    Daha önce garantiye verdiyseniz ve onlar parça değişimi yaptıysa anlamaları zor.

• Last_Stand L kullanıcısına yanıt
    Tam emin değilim ama orada bulunan şeyin altındaki şey işlemci çok ısınınca ıps ekranlarda sarı , amoled ekranlarda siyah biçiminde ortaya çıktığını düşünüyorum çünkü 920 kullandığımda aynı sarı noktanın altında işlemci vardı. Sonra 820 e geçtim amoled ekranda aynı şekilde zamanla normal bakınca görünmüyor fakat 820 de ekranın sol tarafında bir kararma var normalde görünmez çünkü kararıyor amoled olduğundan ayırt etmesi zor fakat gri bir resim açıp telefona 75 derecelik açı ile bakarsanız her 820 de o bölümün kararmış olduğunu görürsünüz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.