Şimdi Ara

Lumia 920 pc bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
18.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün lumia 920 aldım pc ile bağlantı kuramıyorum
    aygıt sürücünde sürücü yüklenemedi diyor oyun falan filan atıcam ama pc görmüyor telefonu çıldırıcam yardım lütfen

• Telefonu yeniden başlatın hocam :)
  • ne yaptıysam olmadı telefonu yeniden başlatttım gene olmadı
    Bilgisayar Yönetimi/ Aygıt yöneticisi Nokia Lumia sürücüsünü yükleyemedi diyor ve bağlantı kuramıyorum
    3 tane lumia var üçündede aynı sorun var farklı bilgisayarlarda denedim gene aynı sorun var
  • Cok ilginc, ben kabloyla bagladigim da otomatik oldu hersey eksta birsey de yuklemedim. Windows 8 kullaniyorum.
  • bende win8 yok malesef win7 var o yüzdenmi acaba
  • nasıl halledebilirim yardımcı olurmusunuz pc yi görüyor normalde müzik falan atabiliyorum ama suite yada zuma ile bağlanıp oyunları telefona kuramıyorum sorun o
  • Aynı sorun şu anda bendede var ne yapmam gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 hafta önce bilgisayarımı değiştirdim lumia yı xp ye bağlamamıştım ama önceki n82 gayet iyi çalışıyordu (N82 pc bağlantısı esnasında elektrik kesintisinde yazılımı uçtuğu için kablo bağlantısı kurmuyordum bluetoothla bağlanıyordum). Windows7 ile önce telefonu görmesinde baya sorun yaşadım şimdi telefonu görüyor ama hiç bir işlem yapamıyorum. Flashdisk olarak görse razıyım ama görmüyor.
  • Arkadaşlar merhaba
    Bendede aynı sorun var fakat sorunun çözümü şu;
    Yazılımınız 32 bit ise veya orijinal değil ise lumia 920 ile bağlantı sağlanamıyor. Yani Ya w8 olacak yada orijinal w7 ve 64 bit olacak.
  • Sorun çözülmedi ise yardımcı olabilirim aygıt ve yazıcılar bölümündeki windowsphoneları kaldır diyerek kaldırdıktan sonra hem pc ye hemde telefona reset atıp bağlarsanız tanıyacaktır.
  • selam..
    win8 de orjinal, wp8 de... :) lumia920 ile win8 yüklü notbuğu bi türlü ahbap etmeyi başaramadım.. o telefona , telefon notbuğa çamur atıp duruyor.. istediğin kadar açükapa, kur kaldır indir farketmiyor.. bir ya da iki kere win8 arayüzünden bağlandı sadece.. hangi koşul altında olduğunu bilemiyorum..
    ne de olsa mikrosoft işte.. yapacak illa mikrosoftluğunu.. dandik taklit çin malı olanını bile sorunsuz tanıyorken dünyanın parasına satılan kendisi ile aynı ismi taşıyan bluetooth mouse ile bir türlü aynı dili konuşmayı beceremeyen bi işletim sisteminden bahsediyoruz tabi.. olacak o kadar :))
    teknolojinn limitlerindeyiz ama harici bellek muamelesi görüyor işletim sisteminden zarif lamiyacım.. :))
  • Benimde sorum var n8 imi Nokia obi store programıyla pcden her ÅŸeyi yapıyorum ama lumia yı baÄŸlayınca o program olmuyor..lumia için ayrı Bi program mı indirmek lazım varsa adı nedir
    .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce sorunsuz bağlantı kuruyordum ama benim telefonuda görmüyor pc ilginç bir durum.
  • istek6 İ kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzu ilk etapta yeniden başlatıp deneyin eğer olmuyor ise MTP aygıtı olarak görüyor olabilir bilgisayar cihazınızı. Bundan dolayı cihaza ait driverı bilgisayardan silin ve her iki cihazı da yeniden başlatıp tekrar deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SORUNU ÇÖZDÜM!!!!!!!!!!!!!
    BAŞLATI AÇIN ARAMA ÇUBUОUNA 'bilgisayar yönetimi' yazın entere basın biraz bekleyin karşınıza tablo gibi bişey gellecek ordan 'aygıt yöneticisi! ne tıklayın
    ve en altta bulunan taşınabilir aygıta tıklayın windows phone ye sağ tıklayın kaldır deyin ve tekrar telefonu bilgisayara bağlayın.

YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.