Şimdi Ara

Lumia 920 Telefona muzık atamıyorum :S yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Lumia 920 Telefon aldım telefonu pc ye bağlıyorum okuyor Ama kamera bileşeni olarak okuyor içerisine muzık atamıyorum sankı kılıtlemıs kendını dısarıdan hıc bır dosya almıyor pc den telefona muzık aktarımı yapamıyorum yardım edın lutfen ne yapabılırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan37fb

Arkadaslar Lumia 920 Telefon aldım telefonu pc ye bağlıyorum okuyor Ama kamera bileşeni olarak okuyor içerisine muzık atamıyorum sankı kılıtlemıs kendını dısarıdan hıc bır dosya almıyor pc den telefona muzık aktarımı yapamıyorum yardım edın lutfen ne yapabılırım

telefonun hafızasını usb bellek gibi kullanamıyorsunuz büyük ihtimalle yani bi dosya yöneticisi olayı yok bu işletim sisteminde. nokia suite yardımıyla atmayı deneyin birde. (telefonu işletim sistemini bilmiyorum ama kamera bileşeni dediginizden iosdaki gibi oldugunu düşünerek bunları yazdım)
  • Burada konuyla ilgili detaylı bilgi mevcut :http://www.windowsphone.com/tr-tr/how-to/wp8/start/move-music-photos-and-videos-between-my-computer-and-my-phone

Ayrıca telefonun kilit ekranında şifre varsa şifreyi girip ana ekrana geçmediğiniz sürece dosyaları göremezsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.