Şimdi Ara

Lumia 920 vs S3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci el telefon almayı düşünüyorum.İphone 4s düşünyordum malumunuz fiyatlar çok el yakıyor.O yüzden bu ikisinden birinin ikinci elini alıcam.Benim bi telefondan beklentim şu:Twitter facebook ve tumblr uygulmalarına girmek ve telefon açmak,mesajlaşmak. Oyun filan hiç oynamam açıkçası telefonda oyun oynamaktan da haz etmem.Arada bir de foto çekerim ama çok seyrek.O kadar.Ama bu uygulamaları yaparken telefonun şarjı en azından 1 gün dayansın istiyorum.Hangisini tavsiye edersiniz?

Not:Bu uygulamalar hangisinden daha stabildir ve hangisi daha stabil bir işletim sistemidir.Çünkü ben eskibir android cihaz kullanıyorum bu uygulamalarda donmasından kapanmaya zorlamasından dokunmatikte gecikme olmasından bıktım.Bu telefonu alınca en az 4-5 sene kullanabilmem lazım.Öğrenciyim o kadar sık telefon değiştiremem.

• nokia almalisin bence
  • S3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani bu söylediğim özellikleri nokia sağlayabilir ben marketin geniş olup olmamasını önemsemiyorum şu üç uygulama düzgün ve stabil çalışsın yeter benim için şarjı 1 gün gitsin vede işletim sistemi stabil olsun yeter benim için yani donma filan olmasın telefonda veya internette gezerken o bana yeter.
  • Neden s3 veya neden 920 acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostmans

Neden s3 veya neden 920 acaba ?

S3 diyen arkadaşa pek anlam veremedim. Eğer sen 4 yıl S3 kullanırsan sinir hastanesinde yatabilirsin. Android olduğu için seni çok fazla götürmeyecektir ve de yenisi çıkmışken... Dediğin özelliklere göre kesinlikle Lumia 920. Uygulamalar biraz daha gelişmeli ancak kullandığın uygulamalarda pek büyük sorun yok kısa zamanda düzelecek şeyler olanlar da. Çok akıcı bir telefon bir de çok stabil. Senin için uygun kısacası alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

S3 diyen arkadaşa pek anlam veremedim. Eğer sen 4 yıl S3 kullanırsan sinir hastanesinde yatabilirsin. Android olduğu için seni çok fazla götürmeyecektir ve de yenisi çıkmışken... Dediğin özelliklere göre kesinlikle Lumia 920. Uygulamalar biraz daha gelişmeli ancak kullandığın uygulamalarda pek büyük sorun yok kısa zamanda düzelecek şeyler olanlar da. Çok akıcı bir telefon bir de çok stabil. Senin için uygun kısacası alabilirsin.

Teşekkür ederim cevabınız için bu şarj ve ısınma sorunu falan diye birşeyler duymuştum lumia da bunun aslı astarı var mıdır acaba?Bide çekirdek sayısı lumia nın 2 iken s3 ün 4 fakat bunlardan lumia 2600 mhz iken s3 ünki daa düşük bunlar ne gibi etki eder telefona acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostmans -- 28 Temmuz 2013; 21:43:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim cevabınız için bu şarj ve ısınma sorunu falan diye birşeyler duymuştum lumia da bunun aslı astarı var mıdır acaba?Bide çekirdek sayısı lumia nın 2 iken s3 ün 4 fakat bunlardan lumia 2600 mhz iken s3 ünki daa düşük bunlar ne gibi etki eder telefona acaba?

Aslında çekirdek sayısına pek bakma. WP8 için en iyisi şuan iki çekirdekliler çünkü o kadar tüketimi var ona rağmen stabil ancak android maalesef değil. Şarj ve ısınma sorunu hakkında bilgim yok. Şarjı 1 günü çıkarır kesinlikle, ısınmaysa maalesef telefon bu oyun oynarken bir süre sonra ısınabilir.

• Tüm cevaplar için teşekkür ederim ayın 1 in de alıcam inşallah hem o zamana kadar seçeceğim telefonda aklımda daha kesinleşir şu an lumia 920 daha ağır basıyor bende
  • quote:

Tüm cevaplar için teşekkür ederim ayın 1 in de alıcam inşallah hem o zamana kadar seçeceğim telefonda aklımda daha kesinleşir şu an lumia 920 daha ağır basıyor bende

Şimdiden yeni telefonunuz hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

Tüm cevaplar için teşekkür ederim ayın 1 in de alıcam inşallah hem o zamana kadar seçeceğim telefonda aklımda daha kesinleşir şu an lumia 920 daha ağır basıyor bende

Şimdiden yeni telefonunuz hayırlı olsun.

Teşekkür ederim
  • 4-5 senede neler değişir allah bilir ama şuan galaxy s i görüyoruz ilk çıkan modeli, onu geçtim symbian tarih oldu .sen ileriyi bırak şimdiye bak ama 920 kullandım kamerası ve ekranı çok iyidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONG_bagTR

4-5 senede neler değişir allah bilir ama şuan galaxy s i görüyoruz ilk çıkan modeli, onu geçtim symbian tarih oldu .sen ileriyi bırak şimdiye bak ama 920 kullandım kamerası ve ekranı çok iyidi

Yani ne demek istiyorsuuz S3 mü 920 mi ben ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım
  • quote:

quote:

4-5 senede neler değişir allah bilir ama şuan galaxy s i görüyoruz ilk çıkan modeli, onu geçtim symbian tarih oldu .sen ileriyi bırak şimdiye bak ama 920 kullandım kamerası ve ekranı çok iyidi

Yani ne demek istiyorsuuz S3 mü 920 mi ben ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım

Bir telefon önermemiş ileri bakmanın gereksiz olduğunu söylemiş yani şu kadar yıl idare etsin demenin bu kısmen doğru bence artık tüketim çılgınlığı var ve ileriyi göremiyorum. Kısa sürede yeni telefonlar çıkıyor.
  • Evet bir telefon önermedim ama iki cihaz arasında kalsam s3 alırdım tamam 920 ekran ve kamerası daha iyiama wp8 arayüzünü sevmedim ve mağazası beni memnun etmezdi 920 nin ilerde s3 ne olur bilinmez ama seni 2 hatta 3 yıl uygulama ve oyun icin guncel bırakır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet bir telefon önermedim ama iki cihaz arasında kalsam s3 alırdım tamam 920 ekran ve kamerası daha iyiama wp8 arayüzünü sevmedim ve mağazası beni memnun etmezdi 920 nin ilerde s3 ne olur bilinmez ama seni 2 hatta 3 yıl uygulama ve oyun icin guncel bırakır

Bu iki cihaz arasında kalsam demişsiniz bu ik cihaz arasında kalmamış olsaydınız hangi telefonu tavsiye ederdiniz peki ?
  • quote:

quote:

quote:

Bir telefon önermemiş ileri bakmanın gereksiz olduğunu söylemiş yani şu kadar yıl idare etsin demenin bu kısmen doğru bence artık tüketim çılgınlığı var ve ileriyi göremiyorum. Kısa sürede yeni telefonlar çıkıyor.

Peki ya 4s hakkında görüşleriniz nedir?Bildiğim kadarıyla ios çok stabil bir işletim sistemi ama şarj olayından,2011 de çıkmasından ve 512 mb ram olmasından dolayı korkuyorum uzun ömürlü kullanamam diye.4s in ikinci el fiyatlarına baktım bu iki telefondan çok da açık ara fazla olmadığını gördüm 4s de radarıma girdi ama dediğim gibi üstte dediğim özelliklerinden dolayı biraz çekingen bakıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki ya 4s hakkında görüşleriniz nedir?Bildiğim kadarıyla ios çok stabil bir işletim sistemi ama şarj olayından,2011 de çıkmasından ve 512 mb ram olmasından dolayı korkuyorum uzun ömürlü kullanamam diye.4s in ikinci el fiyatlarına baktım bu iki telefondan çok da açık ara fazla olmadığını gördüm 4s de radarıma girdi ama dediğim gibi üstte dediğim özelliklerinden dolayı biraz çekingen bakıyorum.

4s'in ekranı 3.5" o kadar küçük ki internette gezmek bile ölüm olur insanın içi sıkılır. Şarj çok az gider. Ve de 4s artık eskidi bir dahaki iOS'da stabilliği kalmaz biter. Yani 4s almak mantıklı değil 5 bile almak mantıklı değil kusurlarından dolayı. Ama iPhone düşünüyorsanız 5s'i bekleyin çok acilse 5 alın başka türlü 4s almayın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4s'in ekranı 3.5" o kadar küçük ki internette gezmek bile ölüm olur insanın içi sıkılır. Şarj çok az gider. Ve de 4s artık eskidi bir dahaki iOS'da stabilliği kalmaz biter. Yani 4s almak mantıklı değil 5 bile almak mantıklı değil kusurlarından dolayı. Ama iPhone düşünüyorsanız 5s'i bekleyin çok acilse 5 alın başka türlü 4s almayın.

Teşekkür ederim cevabınız için

• vallahi hocam şimdi kişiden kişiye göre değişir ben bütün işlerimi masaüstü bilgisayarımdan yapıyorum oyundu filmdi diziydi müzikti vakit çok geç olunca ya tablete yada telefona geçiyorum benim içim dışarda işlerimi kolaylıkla halletmesi lazım telefonun zaten o işlerde web search müzik kamerası idare etsin takılmasın felan şuan general mobile discovery aldım ilerde ne olur bilmem ama 2 yıl gidiceğini düşünüyorum şuan discovery beni iyi götürüyor heleki internet deneyimi çok iyi .Sen uzun yıllar kullanıcam diyosun büyük ekranlar bu aralar moda ilerdede moda olur iphone 4s düşünme ekranı küçük ama 5 olabilir ne kadar kusurlu deselerde bakma ben ipad 3 almaya kalkerken millet neler diyordu neler gittim cihazı aldım hiçbiri yok karşılaşmadım yada memnunum tabletten paran varsa git iphone 5 al seni uzun yıllar götürür ios 9 veya 10 u görebilir o derece :D paran varsa git iphone 5 al olmadımı bu iki tel arasından ben s3 ü alırdım.Bu iki telefon dışında ne alırsın diye sormuşsun cevabım bu discovery bi harika dostum :D

hea bu arada iphonede yok şu kadar ram vaar yok bu kadar ghz var bakmayın iphonedeki 512mb ram inanın çoğu 1 gb lik telefona fark atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONG_bagTR -- 29 Temmuz 2013; 20:18:12 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.