Bildirim
lumia 925 alayımı400tl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet şarjı kötü ona göre al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şarjı dayanmaz kardeşim parana yazık etme. Başka bir cihaza bak -
2. El fiyatlarını bilmiyorum ama temizse alınabilir
bazı insanlar şarj olayını önemsemezler. arabada şarja takarlar ev de işde şarja takarlar. ben şarj bitmeden şarja takmayı sevmem. sen dersen senin gibi değilim o fiyata o cihaz mükemmel bir seçim olur -
Alırsan elinde kalır satamazsın kolay kolay.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Denim güncellemesiyle şarj olayında iyileşme var. O fiyata alınabilecek en iyi ikinci el telefonlardan biri. Temizse donanımsal sorunu yoksa bence alınır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Temizse güzel fiyat. Ama o fiyata sıfır L820 de duşünebilirsin.
Fiyatı uygun
Şarz ciddi sorun tavsiye etmiyorum
oo valla şarj önemli gerci 400 e ii sarjı olan telefon da yok ki -
Alma
Alma. Bulabilirsen uygun fiyata L1320 al. Şarj sıkıntın olmaz. Ama 6 inç :) -
quote:
Orijinalden alıntı: aybogan
satıcı buldum acaba alsammı 2.el temiz gibi ama kanser edermi beni kasarmı vs.sarjı kötüymüş sanırsam.
Selam ayboğan kardeşim Lumia 925 ile yazıyorum batarya hariç her yönden çok iyi ama sana tavsiyem batarya sorunu yaşamak istemiyorsan Lumia 1520 tavsiyem sana
Herkes telefonun şarjından dem yanıyor ama ben gayet te memnunum lumia 620 den sonra ilaç gibi geldi şarj süresi
Şarj konusu bende de iyi.günde 1-2 saat wifi arada 3g ayrıca 1 saat felan konuşma 1 saat kadar oyun sürekli mesajlaşma sabahtan akşama rahat çıkarıyor.
Bazen sabahtan ertesi sabaha hiç şarjsız dayanabiliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X