Şimdi Ara

LUMİA 925 FOTOĞRAFTAKİ SARARMA (ÇÖZÜLDÜ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Evet 925.

Belki sürüm değişince kendine gelir. Ama öyle servise gönderilecek kadar kötü değil. Bu arada wp10 performansı nasıl telefonda kimse net bir yorum yapmadığından yüklemeye korktum açıkçası. Şarj,kasma,ısınma,donma vs nasıl arkadaşım zahmet olmazsa yazar mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktayceylan26 O kullanıcısına yanıt
    Şuan geçilebilecek gibi değil.Şarj bana daha iyileşmiş gibi geldi,kasmalar elbette ki var ve ısınma donma olabiliyor hatalar fazla şuanlık geçilmez.
  • quote:

Evet 925.

Skytech hocam ma sil windows 10 nasıl kaldırıyor mu ? Hocam bende kasma var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasangul01 kullanıcısına yanıt
    Üst tarafta anlattım hocam.
  • quote:

Şuan geçilebilecek gibi değil.Şarj bana daha iyileşmiş gibi geldi,kasmalar elbette ki var ve ısınma donma olabiliyor hatalar fazla şuanlık geçilmez.

Teşekkürler biraz daha beklerim o zaman

• Kusura bakma skytech hocam yazdıktan sonra gördüm ve senin lamia 925 bataryası nasıl benim 925 surekli batarya dibe vuruyor çok aşırı ısınıyor ekran sararması oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasangul01 -- 26 Mayıs 2015; 6:18:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gerekirse acele için oto çekiyorum yine çok sıkıntı yok.

• Arkadaşlar sıkıntı makinenin çekiminde değilmiş. Ayarlardan ekran ve doygunluk ayarını başa çekince fotoğraflardaki sararma olayı kalktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayceylan26 -- 19 Temmuz 2015; 0:54:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.