Şimdi Ara

LUMİA 925 KAMERA SIKINTISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm arkadaşlar ortalama 18 aydır lumia 925 kullanıyorum ama aldığım ilk 3 aydan itibaren kamerada sıkıntı başladı flaş çalışmıyo bunun nedenin bilen varmı servise 4 defa verdim her seferdinde yapıldı 1 ay sonra tekrar bozuluyo bir türlü çözüm bulamadım nasıl bi çözüm bulucaz bilen varmı ?

• 4 kereden sonra mı ne aynı sıkıntıdan servise gidiyorsa değişim isteme hakkınız oluyor diye biliyorum bi araştırın isterseniz.
  • lumia 920 kullandığım zamanlarda aynı sorun bende de baş göstermişti. Ben de çekinmeden garanti maranti umrumda olmadan içini açıp baktığımda flaşın iki adet kontak noktasından bir tanesinin hafiften temassızlık yaptığını görmüştüm. demekki arka cepte taşırken üstüne oturunca falan bir şekilde temassızlık yapmıştı. Kolayca halletmiştim. Ama 925 in iç yapısını bilmiyorum ve heyecan aramak istemezseniz tekrardan servise vereceksiniz. Garantisi yoksa para gider.
  • Yok ustam garantisi var ama her defasında aynı sorundan muzdaripim bana her defasında onarım yapıldı diye gonderiyorlar ama nafile 1ay sonra yine aynı sorun nabıcamı şaşırdım vallahi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnbzkrt159

Selamün aleyküm arkadaşlar ortalama 18 aydır lumia 925 kullanıyorum ama aldığım ilk 3 aydan itibaren kamerada sıkıntı başladı flaş çalışmıyo bunun nedenin bilen varmı servise 4 defa verdim her seferdinde yapıldı 1 ay sonra tekrar bozuluyo bir türlü çözüm bulamadım nasıl bi çözüm bulucaz bilen varmı ?

Servisler ne zaman doğru iş yapıyor ki.

Tüketici hakları mahkemesine gidin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 20 Mayıs 2015; 17:03:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seferde gondericem ama değişim hakkımı isticem değişim yapmazlarsa ozaman tuketici mahkemesine gidicem son çare budur inşallah telefon Çok güzel ama bu adamlar yüzünden aldığım güne lanet olsun yani

• quote:

Selamün aleyküm arkadaşlar ortalama 18 aydır lumia 925 kullanıyorum ama aldığım ilk 3 aydan itibaren kamerada sıkıntı başladı flaş çalışmıyo bunun nedenin bilen varmı servise 4 defa verdim her seferdinde yapıldı 1 ay sonra tekrar bozuluyo bir türlü çözüm bulamadım nasıl bi çözüm bulucaz bilen varmı ?

Selamıaleyküm bende lumia 925 kullanıcısıyım bende farklı sorun oldu mesela video kaydı yaptığımda gecen gün görüntü var ama ses yok
    sonra batarya su gibi içiyor ve ilk aldığımda da telefon kitleniyordu sürekli ekran 256 milyon renk birbirine girdi ve resmen kitlendi
    arama yapacam sürekli kitleniyordu ilk aldığım zamanlar 4 ay oldu alalı yani önce tam olarak arıza varmı yok mu onu tespit edim dedim
    hakkatende arıza olumaya başladı bu aralar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi note 12 pro kamera sorunu
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum herhalde tüm 925 serisinde sıkıntı var bi tek bende olan problem değilmiş tüm seride kamera ve ısınma problemi var nabıcaz anlamadım valla

• Haziran 2014 tarihli tüketici haklarına göre 2 kere aynı veya farklı ürünün arıza yapması değişim sebebi.

Ya değişim ya da para iadesi isteyiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Haziran 2014 tarihli tüketici haklarına göre 2 kere aynı veya farklı ürünün arıza yapması değişim sebebi.

Eminmisin dostum ben çalışan biri olduğum için telefon benim için önemli eğer öle bi olay varsa gerçekten göndereyim servise ama telefonu aldığım yer artık servise vermiyo servis yerleri neresi acaba?

• chnbzkrt159 C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu yönetmeliği yazın kafanızın bir köşesine. Çok lazım olur.

GARANTİ BELGESİ YÖNETMELİĞİ 13 Haziran 2014 CUMA

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2014/06/20140613-2.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 23 Mayıs 2015; 21:01:39 >

• quote:

quote:

Haziran 2014 tarihli tüketici haklarına göre 2 kere aynı veya farklı ürünün arıza yapması değişim sebebi.

Eminmisin dostum ben çalışan biri olduğum için telefon benim için önemli eğer öle bi olay varsa gerçekten göndereyim servise ama telefonu aldığım yer artık servise vermiyo servis yerleri neresi acaba?

Selam chnbzkrt159 hocam eğer adresi bilmiyorsanız verim bende var teleservis'in adresi direk merkez birime gönder ben oraya gönderdim naltepe tarafi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasangul01 -- 26 Mayıs 2015; 6:13:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orası ABD'mi hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hasangul01

quote:

quote:

Selam chnbzkrt159 hocam eğer adresi bilmiyorsanız verim bende var teleservis'in adresi direk merkez birime gönder ben oraya gönderdim naltepe tarafi

Rica etsem verir misiniz ama aklımda ufak bir sorun var teli ben geçen sene mart ayında aldım 4 defa servise gitti aradan bir sene geçmiş ürünün değişimi yada iadesi olurmu ki

• Hemen yazıyorum hocam
    TELESERVİS YURTİÇİ KARGO İLE KARŞI ODEMELİ GONDERİYORSUN
    ADRES : BAĞLARBAŞI MAH.CAĞLA SOK. NO: 9
    TEL : 0216 458 97 97 Maltepe/ İstanbul

Nokia ' ya bağlanmak için : 444 36 65 lamia modeller için 4 ' e tikla buradan konuşabilirsin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasangul01 -- 26 Mayıs 2015; 12:56:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Orası ABD'mi hocam ?

Bu maddeye göre arkadaşım, geçtiğimiz aylarda, garantinin son ayında samsung s için 980 küsur para aldı hepsiburadadan. Servis değişim kabul etmeyince hb ya yazdı. 2günde para iadesi geldi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Orası ABD'mi hocam ?

Bu maddeye göre arkadaşım, geçtiğimiz aylarda, garantinin son ayında samsung s için 980 küsur para aldı hepsiburadadan. Servis değişim kabul etmeyince hb ya yazdı. 2günde para iadesi geldi.

Vay be diyorum hocam.

• Peki arkadaşlar ben teli verdimdiğimde değişim dedikleri zaman yine aynısındanmı vericek yada para iadesi olduğu zaman ilk aldığım fiyatımı bana vericek onu anlamadım belliki telefonum kusurlu 4 defada servise gitti ama nafile biride değişim yapıcaz demidi böle konuda bilgili olan biri varsa bilgilendirirsede çok mutlu olurum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.