Şimdi Ara

Lumia 925 mi iPhone 5 mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Paranın yettiğini al. İkisine de yetiyorsa i5 tabiki.
  • iphone tabiki. 2-3 aydır kullanıyorum, temiz kullanırsan ne çizilme oluyor ne bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drunken Jaguar

iphone tabiki. 2-3 aydır kullanıyorum, temiz kullanırsan ne çizilme oluyor ne bir şey

ben bir seneden fazladır N8 kullanıyorum en ufak bir çizilme veya herhangi bir fiziksel yada yazılımsal bir sorun yok yani temiz kullandıktan sonra tüm telefonlar için geçerli yazdıkların iphoneye özel bir durum değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

iphone tabiki. 2-3 aydır kullanıyorum, temiz kullanırsan ne çizilme oluyor ne bir şey

ben bir seneden fazladır N8 kullanıyorum en ufak bir çizilme veya herhangi bir fiziksel yada yazılımsal bir sorun yok yani temiz kullandıktan sonra tüm telefonlar için geçerli yazdıkların iphoneye özel bir durum değil

iphone için ayrı bir önyargısı var insanların, o nedenle belirttim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

iphone için ayrı bir önyargısı var insanların, o nedenle belirttim

ben bu yukarıdaki resimler dışında olumsuz pek bir şey duymadım resimlerde resim hani gelde ön yargılı olma

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari S.p.A.

http://forum.donanimhaber.com/m_71578973/tm.htm

çoğu fake diyorum yanlış anladınız.
  • L925
  • Farklı fiyat seviyesinden iki telefonu sormuşsunuz.

Windows Phone serisi uygulama bakımından abartıldığı kadar değil.Özellikle uygulama sayısı bakımından diğer platformlarla karşılaştırılmasını anlayamıyorum.Android'de 1 milyon uygulama varmış.Tamam da 3/4'ü işe yaramaz onu ne yapacağız ?

Çok abartı uygulama meraklısı değilseniz Lumia alabilirsiniz.
  • 925

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.