Şimdi Ara

Lumia 925 vs LG G2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • g2 kasmaz şimdilik ama lg bi güncelleme yolladıktan sonra telefonu üzerine yıkacak adam aramaya başlarsınız. 925 daha ucuz hemde daha uzun süre daha düzgün destek alacak. ama yukarda başka biriside demiş bunu ikisinide bi elinize almanız lazım lg g2 nin ekran büyüleyici gerçekten.
  • Gözün gördüğüne bakarsak direk 925 de iste "ama" lar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows Phone 8'in artık tek eksiği dosya yöneticisi ve bildirim barı, ki bunlar 8.1 ile kesin gelecek (uservoice bakabilirsiniz)

Windows Phone ara yüzünden sıkılmam, androidin pil problemi falan ile uğraşamam yazılımımı günceller geçerim diyorsan Windows Phone her şeyini kendisi yapıyor zaten.

Metro ara yüzünden sıkılmayacağını düşünüyorsan ben şahsen 925 derim. 32gb 950tl gibi cazip fiyata (Bonus puan dahil değil).

925in kasa kalitesi, kamerası, ses kaydı gerçekten çok güzel.

g2 konusuna girersen herkes rom root atma derdinde. Windows Phone da bu olay yok ama.

Windows Phone iOS kadar hızlı olsun beni uğraştırmasın akıllı telefonun yapabildiklerini yapsın kamera açısından tatmin etsin diyen adamın telefonudur.

G2deki 16GB sıkıntı çıkarabiliyor. Ben bile 920de 15gb alan bıraktım (4 ağır oyun, ortalama 150resim, bol bol uygulama)

• LG G2 Kullanıcısıyım. Lumia 925'i yarın satın almayı planlıyorum. Telefon geldiğinde düşüncelerimi aktarırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

LG G2 Kullanıcısıyım. Lumia 925'i yarın satın almayı planlıyorum. Telefon geldiğinde düşüncelerimi aktarırım

neden G2 değil de L925 kullanmayı tercih ettiniz?
  • high speed dirt kullanıcısına yanıt
    G2 ye kardeşim el koymak istiyor Aslında ben 1520 alacağım geldiğinde. İsteklerime tam cevap veriyor. Lumia 925'i bir süre kullanıp WP platformuna hazırlık yapacağım. Kamerasınıda çok övdüler bakalım dendiği kadar varmı.
  • quote:

G2 ye kardeşim el koymak istiyor Aslında ben 1520 alacağım geldiğinde. İsteklerime tam cevap veriyor. Lumia 925'i bir süre kullanıp WP platformuna hazırlık yapacağım. Kamerasınıda çok övdüler bakalım dendiği kadar varmı.

L1520'yi bende bekliyorum ayrıca wp 8.1'i de. G2 görünümü ve donanımı da çok güzel ama yazılımsal sorunlar ve android olması beni G2 den uzaklaştırıyor.

wp 8.1 ile eksiklikler giderilirse L1520 alacağım.
    L1520 yüksek fiyattan çıkarsa da ips ekranlı L920 alırım herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high speed dirt -- 15 Ocak 2014; 20:58:20 >
  • quote:

Dendiği kadar yok. Boşa umutlanmayın.

• Utku kullanıcısına yanıt
    Video çekim kalitesi ilgilendiriyor beni daha çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Windows Phone 8'in artık tek eksiği dosya yöneticisi ve bildirim barı, ki bunlar 8.1 ile kesin gelecek (uservoice bakabilirsiniz)

Windows Phone ara yüzünden sıkılmam, androidin pil problemi falan ile uğraşamam yazılımımı günceller geçerim diyorsan Windows Phone her şeyini kendisi yapıyor zaten.

Metro ara yüzünden sıkılmayacağını düşünüyorsan ben şahsen 925 derim. 32gb 950tl gibi cazip fiyata (Bonus puan dahil değil).

925in kasa kalitesi, kamerası, ses kaydı gerçekten çok güzel.

g2 konusuna girersen herkes rom root atma derdinde. Windows Phone da bu olay yok ama.

Windows Phone iOS kadar hızlı olsun beni uğraştırmasın akıllı telefonun yapabildiklerini yapsın kamera açısından tatmin etsin diyen adamın telefonudur.

G2deki 16GB sıkıntı çıkarabiliyor. Ben bile 920de 15gb alan bıraktım (4 ağır oyun, ortalama 150resim, bol bol uygulama)

Windows Phone irili ufaklı tonla eksiğini sayarım o dediklerin dışınds. Onlar buz dağının görünen yüzü.

• wp bölümünde herkes wp tavsiye eder tabi, g2
  • Beyler yalnız soyle bir durum var gece gece aklıma geldi..eğer lumia larda amoled ekran daha iyi olsaydı son teknolojinin en iyi parçaların kullanıldığı 1520 de ips degil amoled kullanilirdi

• Bende iki telefon arasinda gittim geldim fakat xpera arc almistim o zamanlar amiral gemisiydi ben turkiyeye gelip az indirim gorunce almistim yag gibi calisiyordu aradan 5-6 ay gecti guncelleme aldi basladi kasilmaya, sonra bi guncelleme daha geldi arka planda hersey calisiyor mubarek kapatamiyorsun silemiyorsun ne pil kaldi ne yavasliga tahammul rom yukleme isine basladim suan google maps bile yok hicbir int uygulamasi kurulu degil ozel rom ile annem kullaniyor. Bu halde ancak ilk aldigim gun hizina ulasabildi. Arcin sonrasinda s3 aldim, vay ark dedim ne guzel hizli falan filan derken aynisi guncellemelerle onun da basina geldi. Farkettim ki android cihazlarda bir sure sonra telefonu kastirip pili hizli bitirtip seni yenisine yonlendiriyor. Rom isine hic girmeyip sattim. G2 gibi canavar rom isleriyle yillarca idare eder ama 32 gb 1700 ve yukari fiyatli. Ekran bana azicik buyuk geldi arka kapak parmak izi olayi da soguttu biraz, sonra lumia 925 buldum 1000 tl 32 gb malzeme desen harika ekran desen cidden basarili black guncellemesi de geldi iyi simdilik. 700 tl az para degil ve en azindan 5-6 ay sonra yavaslamaya baslayip sinirlerimi attirmayacagini dusunuyorum. Benim asil gecis sebebim buydu, uygun fiyat bana gore ekran boyutu guzel kasa akici isletim sistemi. Niyetlerimiz ortusuyorsa 925 e bi bak derim, ama g2 de harika telefon. Ben androide yukaridaki sebeplerden kizdim diye almadim o kadar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.