Şimdi Ara

Lumia 930 ve 830 modellerinin altın sarısı rengini satışa sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lumia 930 ve 830 modellerinin altın sarısı rengini satışa sundu 

Bu yılın başında Lumia 930 ve Lumia 830 modelleri için "Golden edition" modelinin geleceğini duyuran Microsoft kısa bir süre önce bu modelleri satışa sundu. Avrupa , Orta doğu , Pasifi Asya ve Afrika'da bulunan bazı bölgelerde satılacak modellerin hali hazırda satılan Lumia 930 ve 830 modellerinden yalnızca rengi farklı.

Her iki modelin de siyah ve beyaz seçenekleri bulunuyor. Arka kapak bu iki renkten birisi olurken çerçevelerin bulunduğu kısım altın sarısı renginde. İlginç bir görünüme kavuşan modellerden Lumia 930 Avrupa için 350 Euro civarında bir fiyatlandırmaya sahip. Lumia 830 Gold Edition'un aynı bölgedeki fiyatı ise 300 Euro seviyesinde. 

• markete yoğunlaşsalar daha iyi olur. Herkes telefon ürettirir fakat söz konusu uygulama oldumu herkes başarılı olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah'ım. Ne büyük yenilik...

• renkler ve zevkler tartisilmaz fakat lumiayi lumia yapan yesil,turuncu,sari gibi aykiri renkleriydi. digerlerine benzemeseydi keske.
  • Bunun ardından gözler yine Arabistan'a çevrildi.
  • lumia 930 gayet şık olmuş
  • 930 ile 830 arasında neden bu kadar az fiyat farkı var. ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokiahastasi

930 ile 830 arasında neden bu kadar az fiyat farkı var. ?

Ben resimlerde hep L930'u üstün görürdüm, elime alıp yanyana koyup inceleyince L830 daha bir elit gibi gözüktü.

Windows Phone cihazlara onun donanımı daha üstün, o daha pahalı, daha iyi diye bakmamak gerekiyor. Çünkü donanımı en düşük olan ile en yüksek olan arasında dağlar kadar fark yok, kaldı ki L830 ile L930 arasında da o kadar fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: nokiahastasi

930 ile 830 arasında neden bu kadar az fiyat farkı var. ?

Ben resimlerde hep L930'u üstün görürdüm, elime alıp yanyana koyup inceleyince L830 daha bir elit gibi gözüktü.

Windows Phone cihazlara onun donanımı daha üstün, o daha pahalı, daha iyi diye bakmamak gerekiyor. Çünkü donanımı en düşük olan ile en yüksek olan arasında dağlar kadar fark yok, kaldı ki L830 ile L930 arasında da o kadar fark yok.

İşlemci ekran kamera ram gibi ciddi farklar var. Ama araştırdığıma göre 930 un ekranı renkleri doğal vermiyormuş ve şarjıda iyi gitmiyormuş. Bu yüzden pek yaygın olarakda satılmıyor. 830 donanım olara orta seviye olmasına rağmen daha sorunsuz bir telefonmuş. Ayrıca gözatma ekranı , şarjının daha uzun gitme vss gibi artıları var.
    kse
    Mesela avea bayine gidip 830 telefonu inceledim çok güzel bir cihaz yapmışlar , arayüz yağ gibi akıyordu. Ama subway surfers oyununu açıp denedim. Fps yüksek değildi , 30 fps civarında çalışıyordu. Yüksek donanımlı telefonlarda bu oyunu denediğimde yağ gibi 60fps akıyordu. Kısaca 830 güzel telefon ama işlemciden kaybediyor. 930 ile aralarında daha fazla fark olması gerekiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokiahastasi -- 8 Nisan 2015; 13:17:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni telefon çıkararak kullanıcı sayısını artırmaya çalışıyorlar. Kullanıcı sayısı artmadan mağazanın gelişmediğini yada daha yavaş geliştiğini farketmeyenler , Microsoft her telefon çıkardığında burun kıvırır mağazayı işaret ediyor. Beyler ne kadar çok kullanıcı sayısı o kadar iyi mağaza. Başka yolu yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft bana altın sarısı 830 gönderiyomuş
  • oyyyş altın sarısı 930 a bayıldım.
  • Goldun sadece çerçeveleri gold

• 830'UN en güzel rengi siyah bence, gerçekten çok şık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

markete yoğunlaşsalar daha iyi olur. Herkes telefon ürettirir fakat söz konusu uygulama oldumu herkes başarılı olamaz

Geliştirme ortamı daha zor WP'nin.
  • Kasa ve tasarım açısından güzel, menüler ve market olarak çirkin bu WP telefonlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.