Şimdi Ara

Lumia 950 kutu açma videosu 'Windows 10'lu telefona yakından bakıyoruz' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sis651

Fanboyluk vs. bir yere kadar hocam. Android çıkmışken ve geleceği görünürken Microsoft'a güvenip Windows Mobile'lı telefon almaya devam ettim. Bir duyuru ile bir işe yaramaz oldular bir daha, ne yeni uygulama yazıldı bir daha ne bir şey. Özetle elimde patladı aletler. Halbuki Android alsaydım, uygulama geliştirme vs. geliştirebilirdim belki kendimi. Şimdi bırak telefonda Windows'u, masaüstünde bile üç yıldır Linux kullanıyorum. :D

hocam son zamanlarda yeni uygulama/oyunlar geliyor nasıl hiç gelmedi?

edit: hatta bazılarını yazayım: wattpad, ted, dark star, talking tom bubble shooter, king of thieves, retrica(yakında), whitepages id, world of tanks blitz, instagram tam sürüm(yakında), snowboard party 2, ve gameloft yeni oyunlarını ios andro wp eşzamanlı çıkarıyor yine.
    büyük güncelleme alan ve universal olanlar: subway surfers(yakında), accuweather, uber, facebook... (üsttekilerden de universal olanlar var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 25 Aralık 2015; 0:40:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim dediğim Windows Mobile hocam. Kullandığım en son sürümü Windows Mobile 6.5.3 olmuştu. Sonra WindowsPhone muhabbeti çıktı ve gelişim o yöne kaydı. WindowsMobile tarafında da ciddi bir hareket görmemiştim bir daha.
  • quote:

Benim dediğim Windows Mobile hocam. Kullandığım en son sürümü Windows Mobile 6.5.3 olmuştu. Sonra WindowsPhone muhabbeti çıktı ve gelişim o yöne kaydı. WindowsMobile tarafında da ciddi bir hareket görmemiştim bir daha.

ha pardon hocam yanlış anlamışım şimdi yenisi de windows 10 mobile ya onu kastettin sandım. bu arada win mobile ile win phone farklı şeyler değil ki, adını phone olarak değiştirdiler sadece. w mobile'i bırakmadılar sonuçta. zaten en son tek os mantığıyla windows 10 yaptılar adını, mobil sürüme de windows 10 mobile dediler. mağaza da cidden gelişiyor artık başladı yavaştan..

• WindowsPhone işte WinMobile 6 ya da 6.5 gibi adlandırmada kullanılmaya başlanmıştı sanırım ama Win7 vs. ile yeni platform geliştirilmeye başlanınca işler değişti. Yeni uygulamalar eskisinde çalışmıyordu artık, eskisini desteklemeyeceklerini de açıklamışlardı. Bir daha da Windows Mobile 6 serileri için ciddi uygulama yazılmadı, yeni yazılanları da WinMo 6 çalıştırmadı; öylece patladı cihazlar elde. Snapdragon işlemili cihazı olan arkadaşlar Android falan yüklemişti, benim işlemci Marvell idi yükleyemiyordum Android. :D
  • Parmak izi yok, metal kasa değil ve o kasaya göre pahalı... Microsoft'un yazılım işlerini çok beğeniyorum lakin bir telefon ne kadar zor satar oturup düşünsen ancak böyle bir şey yapabilirsin. Eğer iddialara bakarak premium bir Surface Phone çıkmaz ise, mobil sektörde Microsoft'u artık geri dönüşü olmayacak çok çok zor günler bekliyor...

• bildiğin çöp bide amerikada bedavaya verilen dock burda ayrıyetten satılıyor :D bu microsoft/türkiye XboxOne zamanındada aynı şekilde davranıp kazık şekilde ülkemize getirtmiştiler şimdi yeni yıl diye 299$ a satılıyor XboxOne+yanında oyun hediye bizim ülkede 1500-1600 tl :D Cortana'nın türkçe olmamasını saymıyorum bile , sırf bu tavırları yüzünden bedava verseler çekiçle kırar video çekip youtube 'a koyarım bari izlenme reklamlarından gelen parayla adam gibi telefon alırım.

• 1-pahalı
    2-ekran-çerçeve kötü hatta çok kötü
    3-büyük
    4-diğer konuları arkadaşlar yazmış :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

1-pahalı
    2-ekran-çerçeve kötü hatta çok kötü
    3-büyük
    4-diğer konuları arkadaşlar yazmış :)

Pahalı olduğu için ekran çerçeve kötü, büyük. Şöyle 600 liraya falan verseler aslında ekran çerçeve süper, telefon küçük gelir göze ama pahalı işte. Pahalıysa alınamaz. Alınamazsa kesin kötüdür.

• Lumia 950 kutu kapama videosu "Windows 10'lu telefonu nasıl iade edeceğiz yakından bakıyoruz" gibi bir şey de bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: experienced

Lumia 950 kutu kapama videosu "Windows 10'lu telefonu nasıl iade edeceğiz yakından bakıyoruz" gibi bir şey de bekliyorum.

Daha piyasaya sürülmemiş telefonu almayarak kutu kapalı vaziyette iade edebilirsiniz. Ben sabahdan beni 10 tane iade etmişimdir. Çok basit.

• peki sen 2 milyar 250 milyon sen milyar sen bu paraya satabilecekmisin micro 😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyleminds

Parmak izi yok, metal kasa değil ve o kasaya göre pahalı... Microsoft'un yazılım işlerini çok beğeniyorum lakin bir telefon ne kadar zor satar oturup düşünsen ancak böyle bir şey yapabilirsin. Eğer iddialara bakarak premium bir Surface Phone çıkmaz ise, mobil sektörde Microsoft'u artık geri dönüşü olmayacak çok çok zor günler bekliyor...

Adamlar daha gelişmiş olanı iris tanıma koymuşlar parmak izi yokmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Lukany

quote:

Orijinalden alıntı: freestyleminds

Parmak izi yok, metal kasa değil ve o kasaya göre pahalı... Microsoft'un yazılım işlerini çok beğeniyorum lakin bir telefon ne kadar zor satar oturup düşünsen ancak böyle bir şey yapabilirsin. Eğer iddialara bakarak premium bir Surface Phone çıkmaz ise, mobil sektörde Microsoft'u artık geri dönüşü olmayacak çok çok zor günler bekliyor...

Adamlar daha gelişmiş olanı iris tanıma koymuşlar parmak izi yokmuş

Kilidi çok çok daha geç açan sistem nasıl daha gelişmiş oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: seyru

2250 tl veriyosun içinden kulaklık bile çıkmıyor.Sertaç hanım sizin hiçmi söz hakkınız yok hiçmi bişey konuşamıyorsunuz şirketinize hiç gelmesine gerek yok bu şekilde bu telefonların şaka gibi ...

Cidden kutuda kulaklık yok mu? Videoyu izlemedim cepten yazıyorum arkadaş şaka gibi :) Resmen gülü seven dikenine katlanır diyorlar diken ortada ama gül nerede?

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

O değil de abd de ki çekilen kutu açma videosunu izleyin. Adamlar içine sim kart herşeyi doldurmuşlar yetmemiş pc ye dönüştüren dock u bile vermişler. Bir wp fan boyu olarak. Sanırım note 5 yada S6 alacağım

WP fan boyu olarak neden Note 5 S6 alacaksın? Fanboysun madem hakkını ver.

Sanırım android fan boyları yanılıyor olamaz
    Ben bile almayacaksam kimse almaz. 2900 lira para biriktirdim.
    Bu telefon için. Şimdi sanırım samsung alacağım. 925 i değiştirmek lazım.

Demek ki fanboy değilsin. Mantığını kullanıp en iyi cihazı almaya çalışıyorsun.

• Bu telefonu iPhone ile kıyaslayanlar var. Neymiş iPhone 3.000 liraymış. Acaba bu lafı diyenler bugüne kadar eline bir iPhone alıp kullanmış mı ? iOS kendini kanıtlamış bir işletim sistemi. Windows Mobile'ın ise ne olacağını emin ol Microsoft bile bilmiyordur.
  • quote:

Fanboyluk vs. bir yere kadar hocam. Android çıkmışken ve geleceği görünürken Microsoft'a güvenip Windows Mobile'lı telefon almaya devam ettim. Bir duyuru ile bir işe yaramaz oldular bir daha, ne yeni uygulama yazıldı bir daha ne bir şey. Özetle elimde patladı aletler. Halbuki Android alsaydım, uygulama geliştirme vs. geliştirebilirdim belki kendimi. Şimdi bırak telefonda Windows'u, masaüstünde bile üç yıldır Linux kullanıyorum. :D

Genel olarak bu fan muhabbetini sevmediğimden arkadaşa o şekilde yazdım. Akıl mantık var, bu fiyatlara bu cihazların alınması saçmalık. Alınabilir olması için en pahalı windows telefon 999TL olmalı. Platform gelişecekmiş.. Gelişince alırız o zaman, beta sürümünde ürüne bu para verilmez.

• Eskiden 1.800tl ye satılan telefonlara imkansız gözüyle bakardık, şimdi 1800tl lik telefonlar f/p ürünü oluyor.
    2550tl ye güzel bi pc yada ps4 artı oyun alıp stres atmak varken, bunları alıp neden stres yapalım ki.
    Envayi çeşit telefon kullandım, 1000tl altı telefonlar tat vermiyor, 1000-1500 arası f/p telefon alıp kalan 1000tl yi istediğiniz şekilde harcayabilirsiniz.
    İphone 5s,z3,L830,g4 kullanmış biri olarak şuan 550tl lik discovery air kullanıyorum, diyeceğim tek şey gereksiz harcama oldu benim için.
    Sigara bağımlılık, araba alıp satma bağımlılık, telefon alıp satma bağımlılık, cihazlar güzel, sistem arayüzü kendine özgü ama gelişim yavaş, wp daha da gelişecektir...

• HLLBN kullanıcısına yanıt
    Ps4 almak en mantıklı seçim

• okadar çok satış yapıyolarki kabloyu bile özel yapmışlar satılmasın diye ellerinden geleni yapıyorlar ne kadar değişik bir firma ya çok enteresan nokia yok oldu microsoft tebrikler...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.