Şimdi Ara

Lumia 950 XL'e küçük kardeş : Lumia 950 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2000'i geçmese ne olacak yine alınmaz. Isterse 5 GHz işlemci olsun uygulama olmadan ne işe yarayacak

• Facebook, facebook massanger, instagram... desteklerini açıkladı. Bu kadar yatırım var ortada illa ki uygulama mağazası için de planları vardır. Ekran kamera işlemci stabillik hız... hepsi çok iyi umarım yazık olmaz cihazlara.

• Kamera performansını merak ediyorum. Eğer aynı fiyat aralığındaki rakipleri ile benzer performansı sergiliyorsa tercih edebilirim. Tabi önce fiyatın düşmesini bekleyeceğim.
  • Anarchy1 A kullanıcısına yanıt
    Blogunda okuduguma göre cok daha fazlasi var. Ve uygulamalar da evrensel olacak yani pcde bile çalışacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchy1

Facebook, facebook massanger, instagram... desteklerini açıkladı. Bu kadar yatırım var ortada illa ki uygulama mağazası için de planları vardır. Ekran kamera işlemci stabillik hız... hepsi çok iyi umarım yazık olmaz cihazlara.

Yıllardır aynı türküyü söylüyorlar
  • Microsoft Lumia 950 - Unlocked (Black)www.microsoftstore.com/store/msuk/pdp/productID.326061500?icid=icid_ww_catp_modg_phn_citytalk_100615lnch

Kutu içeriği; Microsoft Lumia 950, Product user guide, Battery, Charger, USB-C cable.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 7 Ekim 2015; 12:47:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 950 de sıvı soğutma yok, ayrıca 950 gorilla glass 3 ile geliyor, bu iki handikap ile 950xl daha alınabilir bir cihaz oluyor.
    https://youtu.be/-1rSzRsdsBU

• quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

Pilastik dimi bu suratına bakmam nerede o eski Nokialar şu çöplere bak tasarım 2012 yılına gitmiş çerçeveler renkler iğrenc nerede o tank gibi limon sarısı Nokialar buna para veren saf enayilik mağaza zaten yok lumia 830 kullanıyorum sırf tasarımı için aldım

2016 yılını beklemen yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Microsoft Lumia 950 - Unlocked (Black)www.microsoftstore.com/store/msuk/pdp/productID.326061500?icid=icid_ww_catp_modg_phn_citytalk_100615lnch

Kutu içeriği; Microsoft Lumia 950, Product user guide, Battery, Charger, USB-C cable.

continuum dock ünitesi olayı yalan mı çıktı yani? ona da bi 100 dolar isterler kesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Tasarım belki biraz daha iyi olabilirdi ama sonraki telefonum ya Lumia 950, yada Lumia 950 :) Umarım fiyatlar uçuk olmazda bizde nasiplenebiliriz.

Olmamış. Böyle tasarımlar gördükçe Microsoft keşke Nokia'yı değil de Çinli bir firmayı satın alsaydı diyorum kendi kendime..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu iyi işte

• www.youtube.com/watch?v=EsMXbQWytAk

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulbirbaska

quote:

Tasarım belki biraz daha iyi olabilirdi ama sonraki telefonum ya Lumia 950, yada Lumia 950 :) Umarım fiyatlar uçuk olmazda bizde nasiplenebiliriz.

Olmamış. Böyle tasarımlar gördükçe Microsoft keşke Nokia'yı değil de Çinli bir firmayı satın alsaydı diyorum kendi kendime..

Güzel tespit Sözümün arkasındayım, tasarım olmamış Nispeten kalın çerçeve, dümdüz tasarım, Xperialar'ın tasarımları bence çok daha güzel bunlardan ama iOS ve Android cihazları Windows cihazlara rakip olarak göremiyorum. Bundan dolayı Windows cihazlar ile Windows cihazları karşılaştırmak zorunda kalıyorum. Windows cihazlar arasında da S808 işlemci, USB-C, 3GB RAM ve 3000mAh batarya bir tek bu telefonda olunca bu telefonu almayan çok şey kaçırır, hele ki Continuum ve Windows Hello varken

Ekleme: Az önce telefonun videolarına bakarken gördüm, etkinlikte duyurulan L950 ve L950 XL'in ayrı olarak satılan kapakları bence harika görünüyor :)

Lumia 950 XL'e küçük kardeş : Lumia 950

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyturs_OnSr -- 7 Ekim 2015; 22:41:32 >

• YouTube incelemelerinde ve gsmarenada sıvı soğutma olduğu yazıyor. Şuna bir açıklık getirebilen var mı?

• NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    99 Dolar.

• Kablosuz şarj plakası, kulaklık, kılıf, hafıza kartı, hoparlör, sigorta, klavye, fare bunlarda bir 200 300 dolar tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 10 Ekim 2015; 12:18:34 >
  • Bu telefonu çok sevdim tasarım olarak en iyi telefonu bence şuana kadar L930 ile birlikte özellikle kamera kısmı çok hoş.

• https://youtu.be/qO1fI3Ob1dE

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: istanbulbirbaska

quote:

Güzel tespit Sözümün arkasındayım, tasarım olmamış Nispeten kalın çerçeve, dümdüz tasarım, Xperialar'ın tasarımları bence çok daha güzel bunlardan ama iOS ve Android cihazları Windows cihazlara rakip olarak göremiyorum. Bundan dolayı Windows cihazlar ile Windows cihazları karşılaştırmak zorunda kalıyorum. Windows cihazlar arasında da S808 işlemci, USB-C, 3GB RAM ve 3000mAh batarya bir tek bu telefonda olunca bu telefonu almayan çok şey kaçırır, hele ki Continuum ve Windows Hello varken

Ekleme: Az önce telefonun videolarına bakarken gördüm, etkinlikte duyurulan L950 ve L950 XL'in ayrı olarak satılan kapakları bence harika görünüyor :)

Bu kapaklarla mükemmel olur cihaz. Metal çerçeveli, deri veya plastik arka yüzeyli dimi bazı Video'larda görmüştüm.

Tayfn1907 geçelim mi Lumia 1020'den Lumia 950'ye? :-D

Fiyat önemli tabi bir de cihazın bilindik mağazalarda yerini alması Stand görevlisi ile tanıtılması iyi olur yoksa yazık olacak cihaza...

• Video buldum.
    Kablosuz şarj özellikli kapak/kasa metal çerçeveli:

https://m.youtube.com/watch?v=T-XCmGtOpoI

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.