Şimdi Ara

lumia 9xx hakkında minicik bi soru :)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    5 sene gibi uzun bir süre düşünüyorsunuz wp u...ama şunu unutmayın hala eksikleri olan bir iple in sistemi wp...android gibi düşünüp beklentilerinizi yüksek tutmamanizi tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok beklentılerımı soylemıstım zaten oldukca da karsılıyor beklentılerımı.. androidlere 1600 tl vb. vericeme 1200 - 1300 e alırım lumia mı 3-4 sene kullanırım :D güncelleme 36 ay olacakmıs sanırım.
  • yalcinn54 Y kullanıcısına yanıt
    mantıklı bie şeçim yapıyorsunuz...dediğiniz gibi işletim sistemine alışabilirseniz uzun süre idare edebilir sizi lumia
  • L925 hem tasarım hemde ekran olarak l920 den daha iyidir. Bence üstüne 200 lira daha koyup l925 alın. Zaten fiyatı 1100 tl ye düştü. Bu saatten sonra kalın telefon almanın bir anlamı yok.
    Haa kasa sağlamlık olarak l920 daha sağlamdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • webdh kullanıcısına yanıt
    L925 32gb aldım dörtgözle kargoyu bekliyorum zaten şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me_Te9183 -- 7 Aralık 2013; 20:51:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me_Te9183

L925 32gb aldım dötgözle kargoyu bekliyorum zaten şuan

İkisininde höparlör dış ses performansı aynı . Kulaklık ses çıkış performansı olarak l925 daha güçlü. Doğru karar vermişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webdh -- 7 Aralık 2013; 15:18:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • webdh kullanıcısına yanıt
    aklımdaki tek soru işareti buydu...dediğiniz gibiyse içimi gerçekten rahatlattınız...ses olayına karşı çok takıntım var sırf o yüzden ht one x almıştım...kulaklık performansı çok iyi ama hoparlör dış sesi berbat....
  • quote:

Orijinalden alıntı: webdh

quote:

Orijinalden alıntı: Me_Te9183

L925 32gb aldım dötgözle kargoyu bekliyorum zaten şuan

İkisininde höparlör dış ses performansı aynı . Kulaklık ses çıkış performansı olarak l925 daha güçlü. Doğru karar vermişsin.

ses performansı aynı değil maalesef. bizzat her iki telefonu test etme şansım oldu. hatta eşim pek teknik işlerden ve modelden falan anlamaz her iki modelin telefon görüşmesindeki ses performansını ve normal ses performansını karşılaştırmasını sağladım kalite olarak her ikisinde 920'dekini beğendi. ayrıca IPS ekran şu an için amoled ekrandan daha iyi. sanırım bilgileri tezgahtarlardan aldınız. yabancı sitelerde uzmanların değerlendirmelerini incelemenizi öneririm. 920'yi olduğu gibi inceltmeye çalışmışlar tabi mecburen hoparlör kalitesi düşmüş çünkü aynı hoparlörü 925 kasasına yerleştirememişler :D. amoled saçmalığına neden girdiler onu hala kimse anlamamış. zaten 1320 ve 1520 ile tekrar IPS ekrana döndüler. zamnzung s3-s4 mü 925 mi derseniz tabi ki 925 ama 920 ile 925 karşılaştırması biraz karmaşık :). Aradaki 300 küsur tl farkı ne için vereceğini iyi hesaplamak gerekiyor. Mesela kesinlikle incelik vazgeçilmez bir unsurdur tabi ki 925 alacaksın. Kablosuz şarj olayını hiç düşünmüyorsanız ve kasa kalite ve sağlamlığı sizin için önemli değilse 925 alacaksınız. Bir de paranız çoksa ve bu bahsettiğim önem dereceleri sizi ilgilendiriyorsa 925 alacaksınız.

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/17784_The_925_vs_920_debate_rages-co.php adresinde adam çok iyi bir karşılaştırma yapmış. Alttaki yorumlarda da 925'i geri verip 920 aldığını söyleyen baya insan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 7 Aralık 2013; 22:11:08 >

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    ben size durumu şöyle anlatayım...evet ıps ekranlarla amoled ekranların sıkça karşılaştırıldığının farkındayım hayatımda hiç amoled ekranlı bi cihaz kullanmadım keza şuan kullandığım htc one x te ıps lcd mevcut esasen meraktan istedim l925 i evet ekran pentile dizilimine sahip fakat netten izlediğim videolar ölçüsünde sizin anlattığınız kadar ıps ten aşağı kalır bi yanını görmedim...hatta ben glance özelliğini kullanmak istediğim için şarj konusunda amoledin bana artısı olacaktır çünkü sizde biliyorsunuz ki amoled ekranlarda belirli piksellere görüntü verilebiliyor buda glance özelliği için şarj konusunda bulunmaz bir nimet...ben doygun renkleri daha çok sevdiğim için l925 beni üzmeyecekmiş gibi duruyor keza verdiğiniz linkteki incelemede glance özelliğindeki görüntü kalitesi l925 te daha hoş duruyor tabi bu benim kişisel görüşüm...herşeyden öte inceliği ve şıklığı için aldım l925 i şuan elimde duran htc one x çok oval ve tasarımdan nefret ediyorum o yüzden değiştirmek istedim eğerki l920 alsaydım daha kalın daha ağır bir telefon almış olacaktım ki bu bir süre benim telefondan bıkmama sebep olacaktı...iki telefonda aşağı yukarı birbirine çok benzer özellikte donanım olarak...siz iki telefonuda kullandığınız için size soruyorum KULAKLIK performanslarını ve DIŞ HOPARLÖR sesi karşılaştırabilir misiniz?? sürekli müzik dinleyen bir insanım dış ses çok önemli benim için

• Me_Te9183 M kullanıcısına yanıt
    glance ekranı için 920'lerde belirli bir süre sonra karartma uyguluyor sistem. dokunduğunuzda veya hareket ettirdiğinizde glance ekranı tekrar ortaya çıkıyor. şarj konusunda glance pek sıkıntı değil yani.http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/nokia-lumia-920-2200mah-sarjli-kilif-98724514?urvid=6960093&id=98724514 adresindeki gibi bir ürünle artı 2200 mAh daha telefonla taşıyabiliyorsunuz. kablosuz şarj özelliğinin faydası işte. yerli değerlendirmelerde hep bu özellik nedense pas geçiliyor ama akıllı telefonların şarj sorununu çözebilecek tek gerçek çözüm aslında.
    dış hoparlör sesi 920'nin daha dolgun. nedeni de kasanın daha kalın olması. aslında Nokia 920'yi tasarlarken çok şeyi düşünmüş. ancak android telefon kullanma alışkanlığı olanları da çekme adına ara model çıkarma gereği çıkmış ortaya. kulaklık performansını hiç denemdim her ikisinde de. gerek de yok çünkü kullanılan çipler aynı olduğundan üretilen ses farklı olamaz. kullanacağınız kulaklığın kalitesine göre değişecektir. dış ve telefon dinleme hoparlörleri kasadan dolayı farklı olduğundan belirgin kalite farkı oluşuyor çünkü çıkış donanımları farklı ne kadar aynı çipten ses üretilse de. kalın kasanın ciddi artıları var gördüğünüz gibi.
    insanlar onun için 920 öneriyorlar birbirlerine.

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    glance eğer ki bi süre sonra zaman aşımına uğruyorsa özelliğin ne anlamı kalıyor orasını düşünmek lazım...evet kalın kasanın avantajları var yok demiyorum ama dezavantajları da var...ses kalitesi aramıyorum dış ses çünkü one x çıktığında hoparlörünün dış sesi çook kaliteli diye çıkmıştı ama ben onu arkadaş ortamında çıkarıp o kaliteli sesi duyamıyorsam kalite biranda kalitesizliğe dönüşebiliyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.