Şimdi Ara

Lumia aldığım her güne. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lumianin ilk modellerinden biri kuzenimde vardı..

Aşırı kullanmadım iyi gibiydi ama çok yorucu bir arayüzü vardı..

Ayrıca çok ağırdı sanki metal kasa. Plastik olmasına rağmen bu sekildeydi..

Lumia alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

O zaman niye şikayet ediyorsunuz ağa. Benim dediğim cihaz şuan bütün her şeyi yapabiliyor. Uygulama eksiği yok. Son guncellemeden sonra resim çekmeyen uygulama eksiği olan bir cihaz dan bahsediyoruz.

En azından discover aldığım her güne diye konu açma ihtiyacı hissetmiyorum :)

Tamamda öyle düşünürsen galaxy acenin yanında lumia 735 çok iyi telefon aynı şey mi ?
    Discovery dediğim gibi stabil olmayan 3-4 ay sonra şişen bir telefon.
    Discovery 2 dersen o zaman o cihaz iyi ama discovery 1 için aynı şeyi söylemek zor.
    Takas etmişken niye yine gidip stabil olmayan bir android cihazı alayım ki almışken sorunsuz bir cihaz alırım bu saatten sonra o yüzden kimse takas etmek istemez.
    Son olarak telefonu kullanma tarzıda önemli arama mesaj ve fotoğraf için kullanıyorsanız o zaman cihaz fazla sıkıntı çıkarmayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hata senin kardeş araştırmadan, bilmeden alınır mı Windows telefon..
  • Gerçekten lumiadan sonra ios veya android bir telefon daha bir akıllı telefon gibi hissettiriyor.
  • Zamanında ilk akıllı telefonum olan galaxy wonder almıştım 2 sene kullandım telefonun donması beni çıldırtıyordu. Durum olmadığından değiştirmedim de. 2 sene boyunca dona dona kullandım her türlü romu kurdum. Fakat fayda eden bir şey olmadı. Olmamasida normal o ozellikteki bir tel için. Ama bu süre içinde hangi uygulama ihtiyacım olsa dona dona olsada kullandım. Sonrasinda ise lumia serisi biraz piyasada renklendirme yaptı alternatif gibi oldu. Araştırdım da baya bi. Lumia 1520 çıktı ve bu benim telefonum olmalı dedim. Yine alamadım. Sonra işte durumum 525 e yetti indirimdeyken aldım. Wonderdaki dona dona kullandığım uygulamaları bunda donsada kullansam dediğim halde bulamadim bulsamda zaten Android veya ios taki gibi detaylı değildi. Ama bunlara rağmen telefonu 2 sene kullandım. Her işte bir hayır var derler. Boş bir işletim sistemine 1520 için baya bi para bayılmamis oldum. Şimdi a9 aldim bu sene 2 aydır kullanıyorum androidde eskisi gibi değil. Elbette hatası var, sonuçta kul yapısı fakat piyasanın lideri konumunda olan iki işletim sisteminden birisi. Allah herkese hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin. Iyi forumlar.

• reodentreomantik R kullanıcısına yanıt
    Ben wp 7 den Lumia 735 e kadar kullandım. Discovery 1 16gb discovery 2 den iyi bir cihaz. Eşim kullanıyor bende kullandım bir süre. Cihaz iyi. Oyun harici üzmüyor. Bu arada suda var discover si olan neden Lumia ile takas etsin. Lumia da özellikle l735 de ne var ? Bende sadece wp hastalığı var çok seviyorum fakat.uygulamalar yok bankacılık özellikle. Onun için kullanamıyorum. Öylesine degiseyim dedim. Sonra dusundum önümüzdeki sene çocuğa veririm.diye vazgeçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Ben wp 7 den Lumia 735 e kadar kullandım. Discovery 1 16gb discovery 2 den iyi bir cihaz. Eşim kullanıyor bende kullandım bir süre. Cihaz iyi. Oyun harici üzmüyor. Bu arada suda var discover si olan neden Lumia ile takas etsin. Lumia da özellikle l735 de ne var ? Bende sadece wp hastalığı var çok seviyorum fakat.uygulamalar yok bankacılık özellikle. Onun için kullanamıyorum. Öylesine degiseyim dedim. Sonra dusundum önümüzdeki sene çocuğa veririm.diye vazgeçtim.

Benim gözlemlediklerim dediğim gibiydi ama kullanıma görede değişir çok fazla sosyal medya uygulaması falan yüklenmezse sıkıntı olmayabilir.
    Benim arkadaşlarımdakiler cidden çok kötüydü

• quote:

Orijinalden alıntı: Cluptechno

Hata senin kardeş araştırmadan, bilmeden alınır mı Windows telefon..

Açıkçası ben ve bir çok kişi eksiklerinin farkındaydı alırken ama Microsofta güvendiğimiz için aldık eksikleri giderirler diye ama boşa güvenmişiz.

Yok ne kusuru estağfurullah. Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum wm10 resmen bitirdi bizi. Arkadaşa 3-4 foto atana kadar çıldırttı beni hadi uygulama yok onu anladık daha kendi kamera uygulaması bile doğru düzgün çalışmıyor edge desen rezalet. Sorsan build numarası 15000 e gelmiş sanki çok bişey değişiyor ya isterse 1.000.000 olsun boş

Wm10 gelecek her şey güzel olacak deniliyordu ona kandık biraz. Microsoftun mobil geçmişinde bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum defalarca deneyip her seferinde batırmışlar biz yine 8.1 zamanında aldık biraz daha eli ayağı düzgündü. O zamanlar Microsoftun kazığını yemiş olanlar diyorlardı bakmayın bu gelişecek ayaklarına hiçbir şey yapacakları yok diye ama da çok kulak asmadık hata bizde..

• Biz bunu yıllardır söylüyoruz. Windows Phone yarım akıllı bir işletim sistemidir. Javanin bir tık üstü diyebiliriz. Microsoft'un şuan yapacağı en mantıklı hamle Android telefon çıkarmaktır. Wp den kat kat fazla satar. Lumia ya özel uygulamalarla da desteklerse daha da fazla satar. Arayüzü falan yine Windows a benzesin. O sorun değil.
  • psirik kullanıcısına yanıt
    Dediğin ozellikte telefon çıkarsa bir de kalemli yapsa ne güzel olur, "Windows android note" kısaca WAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaazto28 -- 1 Ocak 2017; 2:52:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Yorumunu beğenecektim ama kaç defa tıklamama rağmen beğenme işaretine denk getiremedim :D lumia pişmanlıktan ötedir ya

• Lumia öyle bir telefondur ki sahipleri satmaya kıyamaz telefonu. Her fırsatta yerin dibine sokarlar, Android-iOS'u överler, yere göğe sığdıramazlar, yine de artık Windows'u ve Lumia'yı nasıl seviyorlarsa yıl olmuş 2017 halen daha Lumia ile yollarına devam etmektedirler
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Satmaya kıyamaz diye bi durum söz konusu değil, en azından kendi adıma konuşuyorum. Ayrıca sanki çok satın almak isteyen var da ben mi satmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Arapkahvesi

Satmaya kıyamaz diye bi durum söz konusu değil, en azından kendi adıma konuşuyorum. Ayrıca sanki çok satın almak isteyen var da ben mi satmadım

1)Ölü fiyatına satılıyor.
    2)Alıcısı yok.
    3)Anladığım kadarı ile buradaki üyeler canları her istediklerinde telefonlarını değiştirebiliyorlar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 2 Ocak 2017; 9:23:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Lumia öyle bir telefondur ki sahipleri satmaya kıyamaz telefonu. Her fırsatta yerin dibine sokarlar, Android-iOS'u överler, yere göğe sığdıramazlar, yine de artık Windows'u ve Lumia'yı nasıl seviyorlarsa yıl olmuş 2017 halen daha Lumia ile yollarına devam etmektedirler

yahu ben tarihi eser iphone 4'ü ilan verdim 1 günde sattım 350 tl'ye hem de. WP telefonu sat satabilirsen bakalım. :))

WM kötü bir işletim sistemi değil ancak MS doğru düzgün bir mobile işletim sistemi çıkarmakta çok geç kaldı. halbuki rakiplerinden çok önce vardı windows ce, windows mobile falan ama çok kötüydüler. ilk düzgün işletim sistemi WM 8 oldu ama artık çok geçti. MS'nin store'a ihtiyacı var ama müşterisi yok. müşterisi olmayan bir platforma da kimse geliştirme yapmıyor yani tam bir kısır döngü. gitti en son xamarin'i bile satın aldı MS sırf millet .net ile ios, android'e bişeyler yazsın bari arada WM versiyonunu da çıkarırlar sevabına diye ama yok yok. olmuyor. bundan sonra da olmaz.

bence artık desktop için bile tehlike çanları çalıyor ms'a. zira artık insanlar bir çok işini web ile hallediyor. erp'lerin çoğunun web versiyonu var olmayanları da rdp ile kullanıyorlar. bunun dışında ofis uygulaması mac için de var. artık çok fazla mac görüyorum insanlarda. eskiden böyle değildi. insanlar daha fazla windows bağımlısıydı iş uygulamaları için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 5 Ocak 2017; 15:37:59 >

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    hocam microsoft da bundan sonra çok bir şey yapamayacaktır. Sektörde sırf bulunmak için duruyorlar. Mobil zaten o kadar çok karlı bir iş değil ayrıca karın yaklaşık %90ını Apple yapıyor geriye kalan %10unu da bir dünya şirket paylaşıyor (samsung lg sony huawei xiaomi htc asus lenovo vs..). Dolayısıyla ms öyle çok ahım şahım bir yatırım yapmayacaktır ki haklıdırlar da çünkü bu yatırımın karşılığı yok bir dünya emek ve zaman kaybı.

Tren kaçalı çok oldu rakipler iyi kötü oturttular işletim sistemlerini (ios zaten iyiydi android toparlandı 5. sürüm itibari ile. Zaten mobil sektörü de doyuma girdi gibi artık üst düzey tüm telefonlar iyi ve birbirine benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Lumia öyle bir telefondur ki sahipleri satmaya kıyamaz telefonu. Her fırsatta yerin dibine sokarlar, Android-iOS'u överler, yere göğe sığdıramazlar, yine de artık Windows'u ve Lumia'yı nasıl seviyorlarsa yıl olmuş 2017 halen daha Lumia ile yollarına devam etmektedirler

yahu ben tarihi eser iphone 4'ü ilan verdim 1 günde sattım 350 tl'ye hem de. WP telefonu sat satabilirsen bakalım. :))

WM kötü bir işletim sistemi değil ancak MS doğru düzgün bir mobile işletim sistemi çıkarmakta çok geç kaldı. halbuki rakiplerinden çok önce vardı windows ce, windows mobile falan ama çok kötüydüler. ilk düzgün işletim sistemi WM 8 oldu ama artık çok geçti. MS'nin store'a ihtiyacı var ama müşterisi yok. müşterisi olmayan bir platforma da kimse geliştirme yapmıyor yani tam bir kısır döngü. gitti en son xamarin'i bile satın aldı MS sırf millet .net ile ios, android'e bişeyler yazsın bari arada WM versiyonunu da çıkarırlar sevabına diye ama yok yok. olmuyor. bundan sonra da olmaz.

bence artık desktop için bile tehlike çanları çalıyor ms'a. zira artık insanlar bir çok işini web ile hallediyor. erp'lerin çoğunun web versiyonu var olmayanları da rdp ile kullanıyorlar. bunun dışında ofis uygulaması mac için de var. artık çok fazla mac görüyorum insanlarda. eskiden böyle değildi. insanlar daha fazla windows bağımlısıydı iş uygulamaları için.

Şuan, şu dakikada hangi telefonu kullanıyorsunuz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Şuan, şu dakikada hangi telefonu kullanıyorsunuz ?

iphone 5. o sattığım eşimin iphone'uydu, yerine 6s aldım. bizde iphone dışında bişey olmaz...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.