Şimdi Ara

Lumia Almak İstiyorum Yardım Lazım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar 1320 ve 735 in performansını karşılaştırabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

quote:

Orijinalden alıntı: evigtlose

samsung apple lg bunların hepsinde en pahalı telefonları en iyisi ama nokia da çok kafam karıştı 735 çok güzel ama görüşünüşü hoşuma gitmedi 830 un ön kamerası iyi değil 1320 ninde aynı şekilde ve en az 2 yıl kullanabileceğim ve pişman olmayacağım bişey arıyorum bu arada discovery den miğdem bulandı artık lumia almak istiyorum heralde en iyi yol mağazaya gidip tek tek denemek olucak yoksa işin içinden çıkamadım

SEN LUMİA ALINCA BİZ PARA KAZANMIYORUZ YA DA BEN KAZANMIYORUM..
    ama gel gör ki bu fiyat bandında alacağın en iyi telefon 735...

ya da gider eski model 920 alırsın rehberde mevcut ...

735 için kötü telefon diyemem ama çok çok iyi de diyemem...ama androıdden bu sisteme geçenler için sağlam şarj süresi diyebilirim....

bence 735 ekranı şekli şemali çok iyi...eline alıp incelersen hafif kenardan yumuşatma ekranı var ve aklında da soru işareti kalmasın istiyorsan incelemeleri izle derim...

ben technopatta ali bilgin recep baltaş incelemesini izledikten sonra aldım..istersen bir izle yarım saatten birşey kaybetmezsin...

Hocam bende alacam L735 düşünüyorum.Deneyimlerinizi yazabilir misiniz.?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

arkadaşlar 1320 ve 735 in performansını karşılaştırabilirmisiniz

WİNDOWSPHONE PLATFORMU tek çekirdek hızına daha tepkili oldugu için ikisini kıyaslarsan benchmark gibi bir programda 1320 daha hızlı çıkar zaten işlemci hızı yüksek ve iki çekirdek..

lumia 735 ise 4 çekirdek olması 1.2 ghz olması onu biraz daha yavaş kılıyor..

BU FARKI internet sayfa yükelemerinde ve mağaza da uygulama indirip işleme almada görebilirsin...

diğer tüm yönleri ile 735 daha iyi..kamera ekran her şekilde 735 te daha iyi batarya süresi tabi ki 1320 nin daha çok...ama boyutlara göre 735 te az değil...yolda bırakmaz..kamera kıyaslaması yapmıyorum bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alierenys

quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

quote:

samsung apple lg bunların hepsinde en pahalı telefonları en iyisi ama nokia da çok kafam karıştı 735 çok güzel ama görüşünüşü hoşuma gitmedi 830 un ön kamerası iyi değil 1320 ninde aynı şekilde ve en az 2 yıl kullanabileceğim ve pişman olmayacağım bişey arıyorum bu arada discovery den miğdem bulandı artık lumia almak istiyorum heralde en iyi yol mağazaya gidip tek tek denemek olucak yoksa işin içinden çıkamadım

SEN LUMİA ALINCA BİZ PARA KAZANMIYORUZ YA DA BEN KAZANMIYORUM..
    ama gel gör ki bu fiyat bandında alacağın en iyi telefon 735...

ya da gider eski model 920 alırsın rehberde mevcut ...

735 için kötü telefon diyemem ama çok çok iyi de diyemem...ama androıdden bu sisteme geçenler için sağlam şarj süresi diyebilirim....

bence 735 ekranı şekli şemali çok iyi...eline alıp incelersen hafif kenardan yumuşatma ekranı var ve aklında da soru işareti kalmasın istiyorsan incelemeleri izle derim...

ben technopatta ali bilgin recep baltaş incelemesini izledikten sonra aldım..istersen bir izle yarım saatten birşey kaybetmezsin...

Hocam bende alacam L735 düşünüyorum.Deneyimlerinizi yazabilir misiniz.?

sayın arkadaşım iimzamda lumia rehberim var ve orada 735 de yazdım ama bir kıyaslama yapmadım istersen bir oraya göz at derim...

sorun olursa ben hep burdayım...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.