Şimdi Ara

Lumia cihazlar için Denim güncellemesi Türkiye'de de başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Şu güncellemeyi indiremiyorum neden 525.

Ben de aynı problemi yaşıyorum defalarca denedim güncel diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operatorlerle alakalı.Ne 2-3 haftası,saçmalamayın.1-2 güne butun operatorlere gelir.(L525)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Kısa süre içinde diğer Lumia modelleri için de yayınlanacağı tahmin ediliyor.Lafını biz daha öncede duyduk.

2-3 hafta arası

Altı üstü 2-3 haftacık.

• cortana var zaten ama türkçe değil

• windows phone gercekten çok stabil ve iyi bu gün adam benim 2000 liraya aldığım xperia ionumla açamadığım asphalt 8 i lumia 620 ile oynadı.bunu gören ben bir daha ki telefonumu xperia z4 yerine bir daha ki çıkacak 900 serisi olarak değiştirdim eğer 940 z4 ile benzer özellikte gelirsearalarında 940 ı seçerim 810 lu wp uçar arkadaş bir de wp 10 güncellemesi alacaklar android artık baydı 2 sene sonra telefon çöp oluyo 2 sene önce aldığım hala taksidini ödediğim telefon bu kadar aciz olmamalıydı birde 620 ye denim güncellemesi geldi benim telefon hala 4.1.2 de kaldı yeni çıkan oyunlar google playde gözükmüyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia Camera 5 için bekleniyor
  • Güncelledim klasörleme dışında yeni bir şey yok.

• en çokda wp 10 u bekliyorum.
  • Anneannemin telefonunu guncelledım (525) az önce, pek bir farklılık göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

Değişik bir yaklaşım bildiğim önce amiral gemi modellere sonra diğer modellere öncelikle güncelleme verilir burda tam tersi olmuş
    quote:

Orijinalden alinti: Sunstorms

Degisik bir yaklasim bildigim önce amiral gemi modellere sonra diger modellere öncelikle güncelleme verilir burda tam tersi olmus

aslynda önceden öyleydi .ama alt modeller çok fazla bekleyince bu seferki güncellemeyii ilk fakirlere verelim demi?ler.
  • ilk once L925 vermeleri lazım :D en kral telefon neyse cıktıgı iyi oldu baya sevındırıcı bı haber
  • Hani Microsoft ile CTRL+ALT+DEL tuşlarına aynı anda basılması konusunda dalga geçiyorlar ya. Üç tane alakasız yerde bulunan birbirinden uzak tuş. Aynı anda basılması falan.

Microsoft aynı Microsoft. Hey Cortana diyince fotoğraf çekecekmiş.
    Bence çekmesi için "Hey Cortana, bana bir tane fotoğraf çeker misin" deseydik daha iyiydi. Daha uzun olurdu hem.

LG telefonuma Kimçi diyorum ve çekiyor. Çiiiz diyorum çekiyor.

Peki niye Hey Cortana yerine Şipşak falan deyip veya klik deyip çekmiyoruz.
    Olur muuuu. Microsoft kolayını yapar mı. İlla orta yerde Hey Cortana diye bağıracağız ki, etrafımızdaki insanlar Windows Phone kullanıldığını anlasınlar ki Cortana'nın reklamı olsun...

• Olsun bencede. Reklam iyidir hocam
  • Biraz da gülelim...
    Alıntıdır:

Bill Gates, Comdex bilgisayar fuarını gezdikten sonra şu açıklamayı yapar:

"Eğer Volkswagen firması son 25 yıl içinde bilgisayar sektörü kadar hızlı gelişmiş olsaydı
    bugün 500 dolara alacağımız arabalara 25 dolarlık benzin koyup dünya turu atmamız mümkün olacaktı."

Volkswagen de Bill Gates'in bu sözleri üzerine, şu cevabı verir:

"VW teknolojisi Microsoft teknolojisi gibi olsaydı otomobiller şöyle olurdu:

1- Her aldığınız arabada tek koltuk olur, diğer koltuklar için ekstra lisans parası ödemek zorunda kalırdınız.
    2- Arabalarımız sadece bizim ürettiğimiz benzinle çalışırdı.
    3- Ortada hiç bir neden yokken otomobiller günde en az iki kere stop ederdi.
    4- Yol çizgileri her yeniden boyandığında yeni bir otomobil almak zorunda kalırdınız.
    5- Otoyolda giderken birdenbire otomobilin göstergeleri kilitlenir ve sizin bunu kabullenip arabayı baştan çalıştırmanız gerekirdi.
    6- Bazen sağa dönüş gibi basit bir manevra arabanın tamamen stop etmesine neden olur ve motoru tekrar yüklemeniz gerekirdi.
    7- Macintosh güneş enerjisiyle çalışan daha güvenli, çok daha sür'atli bir otomobil yapar ancak bu araba mevcut yolların sadece yüzde beşinde gidebilirdi.
    8- Yağ, hararet ve akü ikaz ışıklarının hepsi ortadan kalkar ve tekbir "Genel Koruma Hatası" sinyali olurdu.
    9- Yeni koltuklar herkesin aynı boy ve ağırlıkta olmasını gerektirirdi.
    10- Bazen araba durup dururken kilitlenir ve aynı anda kapı kilidini açıp marşa basıp bir elle de anteni tutmadıkça blokaj çözülmezdi.(Ctrl+Alt+Delete)
    11- VW her yeni model otomobili piyasaya çıkardığında müşterilerin araba kullanmayı baştan öğrenmeleri gerekirdi.
    12- Kaza anında, hava yastıkları açılmadan evvel "Emin misiniz?" diye sorardı.

• 525 ve tık yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: enes56emre

quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Hadi bakalım. Cortana'yı merak ediyorum.

Merak ediyorum derken :) Türkçe falan mı olacak yoksa

Daha henüz kullanmak nasib olmadı da

• 925, 920, 820 vb. cihazları anlarımda 1520 ile 930 a ver bari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denim yukleyen varsa söylesin daha bişeler.

• Sabretmeyi Windows Phone ile öğrendik biz.

Oyle haber başlıklarına güncelleme çıktı yayınlandı diye de yazmayın lütfen.

Cihazların bi kısmına güncelleme yayınlandı kalanına başka sefere inşallah

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.