Bildirim
Lumia hoparlör sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belki donanımsal sorun olabilir.
Sen yine de soft reset dene istersen.(Ses kısma+güç tuşu) ekran kapanana kadar basılı tut sonra bırak titreyerek açılır.
Bende de medya sesi açıksa telefon uykuda bile olsa hışırtı sesi geliyor hoparlörden.
Bi reset at düzelmeli.
Dediğimizi yaptım düzelmedi aynı sizde olan şey bende de oluyor.Servise versem düzelir mi acaba daha da yeni ama
Medya sesini kullanmadığınız zaman 0'a getirin.
Oyunlardaki hışırtı bende yok peki biri sizi aradığında telefon çalarken hoparlör yine cızırdıyor mu?
Biri aradığında da hışırtı geliyor
O zaman donanımsal bir hata var.
Servise verin isterseniz.
Kısık seste belli ediyor hışırtı var evet mp3 çalarken de belli ediyor oyun yükleyip denemdim ama hışırtı var şıııı su sesi gibi
Bide mp3 çalarken sesi açarken gulu gulu ses geliyor eskiden vcdlerde ileri sardırırken gelen seslerden 😁
aynısı oluyor bu genel bir sorun herhal belki yazılımsaldır çoğu telefonda var gibi -
yeni telefonu hemen servise vermekte zor düzelir mi o da belli değil hemen değişimde zor herhal -
Ben kafaya takmıyorum benim telefon da da hışırtı var.
O kadar rahatsız edici değilse boşverin.
Bendeki yazılımsal belli güncelleme ile çözülür inşallah
Oyunlarda yapması can sıkıcı ,şey sim kartı çıkardınız mı hiç nasıl çıkarılıyor kendimize doğru çekmemiz mi gerekiyor
İnşallah öyledir ki bence öyle her telefonda da bozuk olmaz ki
Ben L735 kullanmıyorum ama bildiğim kadarıyla arka kapağı çıkaracaksınız sonra bataryayı çıkarıp sim kartını çekip çıkarırsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Lordem
Ben L735 kullanmıyorum ama bildiğim kadarıyla arka kapağı çıkaracaksınız sonra bataryayı çıkarıp sim kartını çekip çıkarırsınız.
bataryayı çıkar çekip çıkmalı değil ileri ittir o kendi bırakıyor sim kartı sonra çekip alırsın -
Düzeltme için teşekkürler hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X