Beyler Bu Event mi Ya Bir Binaya Giriyorum Galiba İstasyonunun Solundaydı 2F Çıkıyorum Karakter Adım Atıyor Sonra Ekran Kararıyor Gene Gözüküyor Sonra Gene Anı Oluyor Bir Anda Arkamda Çıkıyor Sonra Hareket Ediyor Tek Bacağı Üstünde Duruyor
''No,You are not the one''
Diyip Yok Oluyor Bu Event mi Eventse Hangi Pokemon İçin Ve BU Kızın Eventi Nasıl Yapılıyor Bilen Var mı ? Buraya İkinci Defa Geldiğime İse Çıkmadı Kat Boş Kimse YOK
O şehirde bir hata vardı zamanında. Güncelleyince gidiyordu. Muhtemelen o hatadır.
Akşam 9'da Rotom ile gidince rare candy veriyor demişler ne derece doğru bilmiyorum ama ilginç olmuş.
Bana da gelmişti. Rotom ile yarın girip deneyeceğim. Tabi tekrar gelir mi bilemem. Hotel richissime de 3. yada 4. katta da başka bir deli kız var. konuşma, asansörü duyamam gibi birşey diyor. Okuduğuma göre lumiose station da bişey arayan çocuk varmış. ilişkili olabilir diyorlardı.
Lost leg var o ormanda ki iki kardeşi yeniyorsun sonra bu kadınla geri konuşuyorsun o ikizlerin yenına bidaha gidince gerçekten onu gördün mü gibi bişeyler diyip itemi veriyorlar sonra kadının yanına gelince mega geliştirme taşları ve bi tane bilet veriyor ne işe yarıyor çözemedim daha.
quote:
Orijinalden alıntı: Papa Emeritus II
O şehirde bir hata vardı zamanında. Güncelleyince gidiyordu. Muhtemelen o hatadır.
Hocam Oyun Güncelledim Gene Çıkıyor Ama Sadece 1 Defa Gördüm Neden Bir Defa Daha Çıkmıyor Youtube'a Baktım Belki Vardır Çözümü Ama Yok İnşallah Darkrai Eventidir Onu Çok İstiyorum Bu Oyunda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme