Şimdi Ara

lunnar war

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu savaşta amacı, savaşın hangi durumlarda kazanıldığını, keeper gibi şeylerin kesilmesi sonucunda nekadar np kazanıldığını, ve bunun gibi savaş la ilgili herşeyi nasl öğrenebilirim siz mi syazarsınız link mi verirsiniz bilmiom ama bi yardımcı olursanız sevinirim..

• beyler beramus'da abbys eye =10m ve tail of shaula =15m bana biraz ucuz geldi sizce alıyım mı??
    sadece birini alabilirim hangisini alıyıM???
  • sn ne dion yaa

quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

beyler beramus'da abbys eye =10m ve tail of shaula =15m bana biraz ucuz geldi sizce alıyım mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yulgar_N1GHT@R3

sn ne dion yaa

quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

beyler beramus'da abbys eye =10m ve tail of shaula =15m bana biraz ucuz geldi sizce alıyım mı??

topic kirliliği olmasın diye bişey sorduk beramus'da ucuz gibi dedim. biliyosan söyle bilmiyosan sus
  • ya da şöyle sorayım,
    ilk amaç ne warder ı kesmekmi?
    keeper ı kesmekmi?
    sayı üstünlüğümü? bunlartı bi sıralarmısınz ve dier bildiklerinizi
  • beramusta tail of shaula 10m ben sana satiim 10 m e
  • bune be ne gereksiz topic biri 10 m alayımmı dio diğeri savaş soruyo kafayımı yediniz allah allah ya

• quote:

Orjinalden alıntı: fenerbance0

bune be ne gereksiz topic biri 10 m alayımmı dio diğeri savaş soruyo kafayımı yediniz allah allah ya

seninde bu kadar smley kullanma amacın ne lütfen konuyu dağıtmayalım arkadaslar

• topici açanın sorusu gümbürdüye gitti amaç np kasmak benim amacım o başkalarının kini bilmem :P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.