Şimdi Ara

lütfen 64x64 yaparmısınız :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu resmi kendi afratıma koyacam 64x64 isitor yapamadım lütfen yaparmısnız yada anlatırmısınız

http://img252.imageshack.us/img252/4144/imagespr0.jpg

• olmamıs kardes?
  • Şu programın linkini koyun pls.Sömürücü değil paylaşımcı olalım.Aha yeni bi slogan buldum no ss no güveni unutturur belki
  • başlat-programlar-microsoft office-microsoft office aracları-microsoft office picture manager

sen de bu program varmı bılmıyorum tabi
  • Bu resmide 64x64 yapabilirmisiniz acaba?Yada nasıl yapıldığını anlatabilcek varmı?

lütfen 64x64 yaparmısınız :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: hannibal_lecter

başlat-programlar-microsoft office-microsoft office aracları-microsoft office picture manager

Arkadaşım senin dediğin gibi yaptım 64x64 ama forum kabul etmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackHawK72

Şu programın linkini koyun pls.Sömürücü değil paylaşımcı olalım.Aha yeni bi slogan buldum no ss no güveni unutturur belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P0SeiD0N -- 31 Ocak 2007; 15:02:15 >

• profilime giriyorum arkadaşlar ordan avatarım' giriyom ordan bul diyor buluyom masa üzerindeki resmi gösteriyom ama halen ismimin altındaki resim x gözüküyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImHuman

profilime giriyorum arkadaşlar ordan avatarım' giriyom ordan bul diyor buluyom masa üzerindeki resmi gösteriyom ama halen ismimin altındaki resim x gözüküyor

Hepsini yaptıktan sonra en alttan uygula diyomusun?
  • Arkadaşlar gene hızır gibi yetiştim konuya son noktayı koyuyorum . !

http://www.resize2mail.com/advanced.php <<<<<<<< Bu linkten istediğinz resmi istediğiniz boyuta büyütüp küçültebilirsiniz ...
  • ewet arkadaşım
    quote:

Orjinalden alıntı: BlackHawK72

quote:

Orjinalden alıntı: ImHuman

profilime giriyorum arkadaşlar ordan avatarım' giriyom ordan bul diyor buluyom masa üzerindeki resmi gösteriyom ama halen ismimin altındaki resim x gözüküyor

Hepsini yaptıktan sonra en alttan uygula diyomusun?
  • saol arkadsım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hannibal_lecter

başlat-programlar-microsoft office-microsoft office aracları-microsoft office picture manager

Saol çok işime yarıyacak ,warmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnieWalker -- 31 Ocak 2007; 15:21:53 >
  • ya olmuyorrrrrrr arkadaşlar ALLAH rızası için sunu resimli anlata bilirmisiniz???
  • 64x64 diyo tamam
    jpg yada gif diyo o da tamam
    max 7kb diyo o da tamam
    ama hala olmuyo
  • ha benimde kardeşim ya aynı derdimiz YARDIMM!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.