Şimdi Ara

Lütfen Acil Yardım!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar; haritada hiçbir pokeyi yakalayamıyorum ve de her trainar kazandığımda karşımda şu msj çıkıyor

There was an error in your request or you already won the battle

ayrıca ana kadromda bir poke de gözükmüyooo ne yapacam lütfen yardım edin

• site gitmiş kardeş çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook geçmiş olsun
  • nasıl yani site gitmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ana kadrodaki pok. deiştirmeye kalkınca da şu mesajı veriyooo:

SQL Error: Query error.

Duplicate entry '65632402' for key 1

You are seeing this message due to an internal error with pokemoncrater.com, not because of an error with your account or your computer. Please check back in a little while and hopefully it will be fixed.
  • yani hata weriyo giremiyosun
  • o hatayı bendede ana siteye girerken veriyo bazen bi 10 dk kapat interneti sonra gene aç bende oluyo
  • nasıl yani yaa ana sayfaya girerken vermiyooo haritada herhangi bi pok. yakalayamıyorum ya da öldüremiyorum şimdi ne yapmam gerek lütfen biri yardım etsin
  • YA lütfen biri akıl versin ne yapmam gerekiyooo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.