Şimdi Ara

Lütfen Acil Yardım GT630M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba teknoloji ustası kardeşlerim lütfen bana yardım edin. Ben bugün mediamarkt'den ACER ASPIRE 5750G model bir laptop aldım buraya kadar sorun yok işlemcisi ramı ekran kartı gayet güzel ancak bilgisayar GT 630M model olan ekran kartını görüyor ama kullanmıyor :( onun yerine intel hd graphics 3000 die bir ekran kartı kullanıyor ki bu rezalet ötesi iğrenç bir ekran kartı . Ben bu bilgisayarı GT630M ekran kartı için aldım zaten lütfen yardım edin nasıl aktif hale getirebilirim bu kartı. lütfen yardım edin arkadaşlar ben GT630M'i kullanmak istiyorum kurtarın beni bu rezalet intel hd graphics 3000'den :( :( . şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo366 -- 17 Mart 2012; 19:08:52 >

• Yüksek güç gerektiğinde gt630m gerekmeyen durumlarda intelin devreye girmesi gerekir. Böyle olmuyorsa nvidia denetim masasına girip tercih edilen grafik işlemci olarak nvidiayı seçmeyi deneyebilirsiniz.

Yine olmuyorsa kullandığınız sürücü haricindeki diğer sürücüleri deneyerek çözüme ulaşabilirsiniz.

Bende gt540m ile optimus kullanıyorum ama daha şu ana kadar sorun çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaR_LoRd

Yüksek güç gerektiğinde gt630m gerekmeyen durumlarda intelin devreye girmesi gerekir. Böyle olmuyorsa nvidia denetim masasına girip tercih edilen grafik işlemci olarak nvidiayı seçmeyi deneyebilirsiniz.

Yine olmuyorsa kullandığınız sürücü haricindeki diğer sürücüleri deneyerek çözüme ulaşabilirsiniz.

diğer sürücüler nasıl deneniyor ? tamamen GT630M kullanılması için yapabileceğim bir ayar yokmu? lakin ben intel hd graphics 3000 kartını kullanmasını hiç istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulo366

quote:

Yüksek güç gerektiğinde gt630m gerekmeyen durumlarda intelin devreye girmesi gerekir. Böyle olmuyorsa nvidia denetim masasına girip tercih edilen grafik işlemci olarak nvidiayı seçmeyi deneyebilirsiniz.

diğer sürücüler nasıl deneniyor ? tamamen GT630M kullanılması için yapabileceğim bir ayar yokmu? lakin ben intel hd graphics 3000 kartını kullanmasını hiç istemiyorum

Masaüstüne sağ tıkla "Nvidia denetim masası"na gir. Sol taraftaki menüde "3D Ayarlarının Yönetilmesi"ne tıkla. Ve önüne gelen menüde "Tercih edilen grafik işlemci"yi "Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi" olarak seç ve aşağıdaki "Uygula" butonuna bas. Bu şekilde GT630'u sürekli kullanacaksın.

• quote:

quote:

İntelin hiç kullanılmaması gibi bir durum söz konusu değil. Zaten çıkışı intel veriyor ve scale gibi işlemleri de bildiğim kadarıyla intel yapıyor. Ama uygulamalarda nvidianın devreye girmesini isterseniz benim ve üstteki arkadaşında söylediği gibi varsayılan olarak nvidia yı seçin.

Sürücü denemek derken şuan kullandığınız sürücüyle sonuca ulaşamıyorsanız silip en son veya ondan öncekiler şeklinde sırayla yüklemeyi deneyin. Bazen son sürümler sorun çıkarsada eski sürümler sorunsuz çalışabiliyor.

• quote:

merhaba teknoloji ustası kardeşlerim lütfen bana yardım edin. Ben bugün mediamarkt'den ACER ASPIRE 5750G model bir laptop aldım buraya kadar sorun yok işlemcisi ramı ekran kartı gayet güzel ancak bilgisayar GT 630M model olan ekran kartını görüyor ama kullanmıyor :( onun yerine intel hd graphics 3000 die bir ekran kartı kullanıyor ki bu rezalet ötesi iğrenç bir ekran kartı . Ben bu bilgisayarı GT630M ekran kartı için aldım zaten lütfen yardım edin nasıl aktif hale getirebilirim bu kartı. lütfen yardım edin arkadaşlar ben GT630M'i kullanmak istiyorum kurtarın beni bu rezalet intel hd graphics 3000'den :( :( . şimdiden teşekkürler

arkadaşım merhaba
    sorunun aynısı bende
    acer 5750g model notebook şimdi kurulumu yaptım ve daha yeni driverleri kurdum.
    bide baktımki Nvidia gt630m ekran karti cok yeni nvidia henuz windows platformlari icin driver yazmamiş.
    fakat sana tavsiyem nvidia sitesine girip gt580m friverin indir ve manuel olarak tanıtmaya bak. grafik kartını yöneten bi yazılım desteği henüz yok.
    hd3000 ekran kartı olayına gelince bilgisayarı yeniden başlat
    bios managere gir orda grafik ile ilgili bi seçim yapman gereken akran var orda integrated - swichebel diye seçenek var sen swi... olanı seç. integrated olan intel

not: notebook alırken neden bu kadar ucuz diye düşünmüştüm. sebebi nvidia kartı üretmiş yayımcılara dağıtmış fakat yazılım gecikince yayımcılar entegre kartlı pclerde dağıtıma başlamak zorunda kalmış ....

• Bendede aynı sorun var kardeşim demekki bekleyecez..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takip
  • hala driver yok eğer bir yolunu bulan olursa burada paylaşırsa yi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.